Vélemények a szállodákról
Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,8 Ár/érték arányban kiváló szálloda, közvetlenül a finom homokos tengerparton.

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár/érték arányban kiváló szálloda, közvetlenül a finom homokos tengerparton. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tengerparti szoba, légkondi működött, egyszerű berendezés, minden nap takarítottak.

Ellátás
Lásd alább a szolgáltatásoknál.

Hotel szolgáltatások
Augusztus utolsó hetében töltöttünk egy hetet a szállodában. A családom és ismerőseim is aggódtak a biztonságunk miatt, de e tekintetben ez a hotel nagyon jó választás volt: a főúttól egy körülbelül 100 méter hosszú, gyönyörű parkkal övezett magánúton kell bejutni. Az úton három ellenőrző pont is volt, fegyveresekkel, a kapuban négy fegyveres őr, a tengerparton 10 percenként járőröznek a rendőrök, szintén fegyverrel. Ez így talán riasztóan hangzik, de aki járt már Tunéziában tudja, hogy a rendőrök és a biztonsági őrök is ugyanolyan széles mosollyal vannak megáldva, mint szerintem mindenki Tunéziában.

Többen írták itt, hogy sötét a szálloda. Nos, ez a szálloda a hagyományos "skar"-ok építészeti stílusát hozza, egy átriumos udvar köré épül, így óhatatlan, hogy pl. a folyosók sötétebbek. De éppen a biztonság miatt épültek így ezek a hagyományos épületek: az épület önmagában egy "labirintus", amit nagyon izgalmas felfedezni. Nagy előny például az is, hogy a medencéhez és tengerpartra nem lehet egyenesen kijutni, hanem csak kerülő úton.

A szobák egyszerűek, de tiszták, nálunk semmi gond nem volt, minden nap cserélték a törölközőt, rendezték az ágyat stb. Tengerre néző szobát kaptunk, csodálatos kilátással. A személyzet kedves, kivéve a bár főpincérét, aki időnként kifejezetten udvariatlan (all inclusive ellátással voltunk, és volt, hogy egyszerűen megtagadta a felszolgálást a teraszon... Érthetetlen.) A többi pincér viszont kedves, mosolygós, szolgálatkész. Wisky, vodka, többféle külföldi tömény is volt az all inclusve-ban, de mindet vizezik, kivéve a pasitse-et (francia ánizslikőr, úzóhoz hasonló), mert az kifehéredik, ha víz/jég éri. Nagyon finom a helyi muscat nevű vermut, a vörös boruk, és meglepően jó as sör. Az ellátás a szokásos, all inclusive büfé széles választékkal. Én nagyon élveztem, hogy sok helyi ételt is kínáltak, nemcsak nemzetközi konyha volt. A sütemények fantasztikusa, mint mindenhol az arab világban, a marha-, bárányhúsból készült ételek, és a péksütemények is. Gyümölcs alig volt (dinnye, mangó.

Tengerpart
Lásd a szolgáltatásoknál.

Névtelen, 2015.08.30., Tartózkodás dátuma: 2015.08.21 - 08.29.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:LTI El Ksar Resort & Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse, Tunézia Névtelen 2015-08-30 9.8 1 10 LTI El Ksar Resort & Thalasso

Összesen: 7,8 Gyönyörű, egyedi formavilágú szálloda festői környezetben.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Gyönyörű, egyedi formavilágú szálloda festői környezetben. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Elfogadható méretű szobák, szép fürdővel, kényelmes ágyakkal. Minden szobához tartozik egy kis erkély, zömében kilátással a tengerre. Minden szoba klimatizált.

Ellátás
Nem túl változatos, de mindig több féle ételből lehet választani. Reggelinél mindössze egy féle, párizsi-szerű felvágott a kínálat, és sajtból is csak két félét sikerült felfedeznünk. Jó viszont a palacsinta, és a chichi-nek nevezett lángos tésztából sütött fánk. A helyben sütött bagettek kiválóak, és minden délben és este sütnek pizzát.

Hotel szolgáltatások
A szálloda hatalmas komplexum. Az igénybe vehető szolgáltatások lehetősége sokkal gazdagabb, mint amit az idegenvezető elmondott. A fitness terem igénybevételét valamiféle voucher teszi lehetővé, amit a recepción kell kérni, de nekünk nem sikerült hozzájutni. A szálloda egy wellness szálloda, beltéri medencékkel, de hogy ezeket hol találjuk, és hogyan lehet igénybe venni, arról nem kapunk tájékoztatást. Igazából menet közben, kalandozásaink során fedeztünk fel sok-sok dolgot, amit megfelelő idegenvezetői tájékoztatás esetén az első naptól élvezhettünk volna. Mondhatnánk, hogy az idegenvezető úgy kezelt mindenkit, mintha évek óta visszajáró vendégek lennénk, és mindent tudnánk.. Angolul egészen jól el lehet boldohulni, de ha valaki beszél francia nyelven, az sokkal jobban boldogul. A borravaló csodákra képes, de érdemes meggondolni, hogy kinek adjuk. A recepciósnak és a londinernek például teljesen fölösleges pénzt adni, a takarítóknak és a pincéreknek viszont érdemes..

Szervezett programok folyamatosan vannak, 5-6 animátor egész nap a vendégek szórakozását szolgálják (vizilabda, vizi aerobic, kisszínpados előadások esténként stb.)

Ha valaki szereti a jó kávét, az vigyen magával egy Nespresso gépet, megfelelő mennyiségű kapszulával... :)

Tengerpart
A szálloda saját homokos tengerparti stranddal rendelkezik napágyakkal, napernyőkkel és tengerparti bárral. A tengervíz hómérséklete nagyon kellemes, legalább 28-30 fokos éjjel nappal. A part és a víz tiszta, folyamatosan takarítják. A medúzák okozhatnak kellemetlenséget..

Károly M., 2015.08.25., Tartózkodás dátuma: 2015.08.14 - 08.22.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:LTI El Ksar Resort & Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Látkép a teraszról 2 fénykép

LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse, Tunézia Károly M. 2015-08-25 7.8 1 10 LTI EL KSAR RESORT AND THALASSA

Összesen: 9,8 Minden jól szervezett volt, az elutazástól a hazaérkezésig. A nyaralás az Ezeregy éjszaka meséit juttata eszembe.

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden jól szervezett volt, az elutazástól a hazaérkezésig. A nyaralás az Ezeregy éjszaka meséit juttata eszembe. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda tágas terekkel szép márvány bukolatokkal még ma is elegáns, A belsőépítészet kb. húsz éves, ennek ellenére ma is megálja a helyét. Az idő a bútorokon látszik. A kertépítészet mesésen szép. Az úszómedence kristálytiszta.

Ellátás
Étkezés svédasztal minden van.Nagyon óvatosnak kell lenni, hogy az ember ne egyen túl sokat :)

Tengerpart
A tengerpart tökéletes homokos napágyakkal párnákkal. A tenger meleg tiszta alkalmanként jó nagy hullámokkal, de nincsen rózsa tövis nélkül kis csípős medúzák vannak. Naponta 2-3 is megcsípett, egyébként nem veszélyes csaláncsípés szerű.

Szabó Sándor, 2015.08.18., Tartózkodás dátuma: 2015.08.07 - 08.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:Riadh Palms

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Riadh Palms, Sousse, Tunézia Szabó Sándor 2015-08-18 9.8 1 10 RIADH PALMS

Összesen: 7,8 Jól éreztük magunkat.

 • 7,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kényelmes, tiszta, a klíma is jól működik.

Ellátás
Jó. A személyzet kedves.

Hotel szolgáltatások
A csúszda parkot és a medencét inkább a helyiek foglalják el.

Tengerpart
Tiszta a part is, a víz is.

Kelemen Csabáné, 2015.08.18., Tartózkodás dátuma: 2015.08.07 - 08.15.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:Marabout

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Marabout, Sousse, Tunézia Kelemen Csabáné 2015-08-18 7.8 1 10 MARABOUT ALL

Összesen: 8,2 Összességében rendben volt az egész nyaralás. Bármikor szívesen visszamennék.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összességében rendben volt az egész nyaralás. Bármikor szívesen visszamennék. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Megfelelt a térség 4 csillagos besorolásának. Közvetlen tengerparton. Szerencsére tengerre néző szobát kaptunk, pedig nem is fizettünk érte. Biztonságban éreztük magunkat, őrök voltak a parton és a szálloda bejáratánál is.

Ellátás
Az ételek többnyire jók voltak, de sokszor ugyanaz volt a választék. 2-3 naponta volt egy-egy újabb étel.

Hotel szolgáltatások
A személyzet kedves volt. Az animátorok jók voltak. Sokat nevettünk annak ellenére, hogy sok előadás franciául volt és nem értettük. :)

Tengerpart
A tengerpart gyönyörű. Sajnos volt néhány medúza, ami egy kicsit rontott az élményen.

Arany Zoltán, 2015.08.17., Tartózkodás dátuma: 2015.08.07 - 08.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:Riadh Palms

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Riadh Palms, Sousse, Tunézia Arany Zoltán 2015-08-17 8.2 1 10 RIADH PALMS

Összesen: 8,4 Kicsit féltünk,mert még nem voltunk Tunéziában,és jót is,rosszat is hallottunk róla.Az utazási iroda képviselője eligazított...

 • 7,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kicsit féltünk,mert még nem voltunk Tunéziában,és jót is,rosszat is hallottunk róla.Az utazási iroda képviselője eligazított bennünket,mikor kiértünk,kedves,aranyos és segítőkész volt.A nyaralásunk sokkal jobb volt,mint amire számítottunk.A párom nem nagyon akart hazajönni.Szóval mindenkinek ajánlom ezt a szállodát! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Érkezésünkkor letettek bennünket egy gépház melletti szobában,ahol még polokák is voltak.Másnap reggel reklamáltunk,és 50 euró felárért adtak emeleti,oldalról a tengerre néző,hűtős szobát.

Ellátás
Az étel,ital,gyümölcsök kifogástalanok.Mindenki találhatott magának megfelelőt.A péksüteményeik utánozhatatlanok!AMi nagy kávé ivók vagyunk,és nagyon finom a kávéjuk.

Hotel szolgáltatások
A szállodában volt egy aqvapark,még a párom is kipróbálta és élvezte.A szálloda medencéje nagyon kellemes,tiszta volt.A délutáni snack is nagyon finom volt.Volt fagyi,kebab,sültkrumpli,giros.Többi szolgáltatást mi nem próbáltuk ki!

Tengerpart
A tengerpart közvetlen volt.Nekem annyi volt vele a bajom,hogy néha koszos volt a sok hínártól.Előjöttek a medúzák is,amik csíptek.Nem volt vészes,csak kellemetlen.A víz olyan 28 fok körüli lehetett

Varga József Zoltánné, 2015.08.17., Tartózkodás dátuma: 2015.07.31 - 08.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:Marabout

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

csúszda 4 fénykép

Marabout, Sousse, Tunézia Varga József Zoltánné 2015-08-17 8.4 1 10 MARABOUT ALL

Összesen: 10 Előre tervezett út volt, már voltunk Tunéziában, és mindenképpen vissza akartunk térni e varázslatos országba. Igaz július 3-án indultunk...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Előre tervezett út volt, már voltunk Tunéziában, és mindenképpen vissza akartunk térni e varázslatos országba. Igaz július 3-án indultunk volna, de az ottani történések miatt 1 hónappal későbbre módosítottuk az utazást. Örültünk, hogy így tudtunk módosítani-habár 12 napos utat cseréltünk fel 8 naposra kicsit magasabb áron, ami nem az utazási iroda miatt történt, hanem az aktuális politikai helyzetből adódott. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ebben a szállodában már voltunk, és akkor is teljesen meg voltunk elégedve, ezért választottuk újra. A két utazás közt eltelt időben nagyon sokat fejlődött, szépült és korszerűsödött a hotel.Tiszta, klimatizált, minden kényelmi szempontnak számunkra maximálisan megfelelt.

Ellátás
Változatos, ízletes, bőséges minden étkezés. Minden kultúra embere megtalálhatjha a számára legfinomabb és legízletesebb ételeket.

Hotel szolgáltatások
A személyzet udvariasan közli a szolgáltatásait-minden igényt kielégítő.

Tengerpart
A szállodából kilépve néhány medence mellett elhaladva a tengerpartra jutunk ki. Puha homokos a part, megfelelő mennyiségű napozóágy és és árnyékot adó "napernyő" áll rendelkezésre, ami illetékmentes. A víz tiszta, a part rendezett, őrzött.kényelmesen elfér egymás mellett minden nemzetiségű turista.Vigyáznak a rendre és a biztonságunkra, ami nagyon megnyugtató volt.

Köles Mihályné, 2015.08.15., Tartózkodás dátuma: 2015.08.04 - 08.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Szálloda:Thapsus

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (2)

Thapsus, Mahdia, Tunézia Köles Mihályné 2015-08-15 10 1 10 THAPSUS ALL

Összesen: 7,8 Nagyon jól éreztük magunkat,ajánlani tudom mindenkinek. A képek nem hazudna amit az utazási iroda meghirdet. valóban gyönyörű család...

 • 9 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat,ajánlani tudom mindenkinek. A képek nem hazudna amit az utazási iroda meghirdet. valóban gyönyörű család barát szálloda. Jó pihenésre,kikapcsolódásra,szórakozásra... Egyszóval szuper! :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon szép szobát kaptunk,mindennap takarítottak .Elégedett voltunk.

Ellátás
A mosogatás nem nagy erényük,az álltátáson van némi javítani való,bár tudom más ízek,de valahol mégis jobbat vártunk. Hiányoztak a felvágottak,kivéve a párizsii, mert az minden nap volt.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai kifogástalan,mindenki kedves és segítőkész,főleg a magyar képviselő.

Tengerpart
Szép homokos tengerpart,teli napernyővel és nyugágyakkal,ami ingyen igénybe vehető.

Névtelen, 2015.08.11., Tartózkodás dátuma: 2015.07.31 - 08.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda:El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

8 fénykép

El Mouradi Skanes, Monastir, Tunézia Névtelen 2015-08-11 7.8 1 10 El Mouradi Skanes

Összesen: 7,2 A Hotel kellemes ár érték arányban megfelelő , az étkeztetést kivéve, az alkalmazottak teszik a dolgukat , szépen nyugodtan , ráérősen :)...

 • 6,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A Hotel kellemes ár érték arányban megfelelő , az étkeztetést kivéve, az alkalmazottak teszik a dolgukat , szépen nyugodtan , ráérősen :) Igazán kellemes napokat töltöttünk itt , aki hajlandó borravalót adni sok kicsi bosszantó dologtól kímélheti meg magát, aki nem , annak javaslom a drágább magasabb kategóriát. Egyébként a Hotel kertje szép rendezett, de a csúszdák és a sok külsős vendég miatt nagyon hangos, pihenésre csak a part alkalmas. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az első szobát az alaksorban kaptuk ami dohos volt, így 20 euróért második neki futásra tengerre néző szobát kaptunk az első emeleten. A szoba egyszerű , a célnak tökéletesen megfelel, mi adtunk napi 1 TD a takarítónőnek , mindig rend volt tisztaság, a klíma nem igazán működött de minket ez annyira nem zavart.

Ellátás
A reggeli egyhangú , minden nap ugyan az minket igazából nem zavart , de aki szereti a nagy választékot annak nem fog megfelelni.

Reggeli 3 féle péksüti 3 lekvár , méz, natúr joghurt, tojás ételek, virsli, juice automaták, kávé automata, 2 féle müzli, 2 féle sajt, 2 féle felvágott,tej, tea, egy féle gyümölcs .

A vacsora egy igazi káosz , a személyzet nem igazán uralta az esténként kialakult helyzetet.Az ételek íze nagyon jó. A választék szegényes , arról nem is beszélve , hogy vagy tányér nincs, vagy az étel fogy el, valamiért mindig sorban kell állni , a süteményből egyszerre 1 fajta kerül ki ami kb 3 perc alatt tűnik el, a gyümölcs úgyszintén, aki nincs résen az bizony lemarad. A borravalót itt is érdemes adni, már csak azért is , hogy a vacsora elején megkíméljük magunkat az asztal vadászattól.... 1TD és van asztal mindig.

Hotel szolgáltatások
A hotelben csúszda park üzemel , ahova kintről is jöhetnek a vendégek, egy igazi hangzavarrá, és káoszá válik minden, ha telt ház van, és még kintről is beengednek mindenkit , a hotel területén kizárt a nyugodt pihenés, arra csak a part alkalmas.

Tengerpart
A Hotel saját parttal rendelkezik , megközelítése egyszerű. A napágyak ingyen , matrac 2 TD , all esetén matrac is ingyen, a parton szemetes található, hamutartó viszont sehol nincs ki helyezve , ezáltal a homok tele van csikkel, amit nem takarítanak. A napágyakról a matracot 17.30 tól kezdik szedni, ha az ember nincs ott lepakolják a cuccát és viszik, ha ott van erőszakkal , alvó embert felkelve , minden áron elveszik , ha a part kiürül a napágyakat nem igazítják meg , reggel az esti káosz tárul elénk. Egyébként a part nagyon szép, finom, világos homokos, a víz tiszta .

Balázs K., 2015.08.11., Tartózkodás dátuma: 2015.07.28 - 08.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:Marabout

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (2)

18 fénykép

Marabout, Sousse, Tunézia Balázs K. 2015-08-11 7.2 1 10 MARABOUT FP

Összesen: 7,2 Összességében nem volt rossz, de nem ez volt életem legszebb nyaralása...

 • 7,5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében nem volt rossz, de nem ez volt életem legszebb nyaralása... Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Sajnos nagyon sokat kellett könyörögni a pótágyért,végül úgy kaptuk meg,hogy nem mozdultunk el a recepcióról este 9-kor,míg nem kezdtek intézkedni..., a szoba magában nem lett volna rossz,de pontosan a légkondícionáló gépház mellett volt, ami nagyon hangos, főként éjszaka nehéz tőle aludni.

Ellátás
A reggeli nem bőséges választékú, legalábbis nekünk nem jutott olyasmi,mint rántotta vagy tükörtojás,mert az arabok mindent elvettek előlünk elég agresszívan... Az ebéd és a vacsora elmegy, bár elég egyhangú... a sütit kiporciózzák... egy alkalommal elromlott a kévéautomata a bárban, több mint 1 napra és azt tanácsolták az AL Inclisive-osoknak, hogy nyugodtan megvásárolhatják a szemben lévő fizetős bárban..ez sokakat felháborított, köztük minket is...

Hotel szolgáltatások
A recepeciósokon kívül mindenki udvarias és segítőkész volt, a pincérek aranyosak... , 2 idősebb recepciós úriember pedig azt gondolja, a vendég van érte, nem ő a vendégért... pénz beszél egyébként... sajnos. Külön megjegyezném, hogy a vizi aerobik nagyon tetszett!!!

Tengerpart
a part gyönyörű, közel van a szállodához, a tenger tiszta, bár az emondás alapján kevesen voltunk.. a vízben olyan medúzák vannak, mit valami gyökérzet, és nagyot csípnek. Este 6-kor bezárják a partot és a medencébe sem lehet fürdeni, pedig jó lett volna még...

Sándor S., 2015.08.10., Tartózkodás dátuma: 2015.07.31 - 08.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szálloda:Marabout

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (2)

Marabout, Sousse, Tunézia Sándor S. 2015-08-10 7.2 1 10 MARABOUT ALL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

Ingyen hívható: H - P 09:00 - 18:00 06 80 100 200