Vélemények a szállodákról
Tunézia

Írja meg a véleményét

Legújabb értékelések megjelenítése 1 - 10 (Összesen 4364)

Legújabb értékelések

2014 2012 2010

8,6

ROYAL JINENE RESORT FP

2014.03.31. - Lérántné Éles Erika - Elolvasva: 35× - Tartózkodás dátuma: 2014.03.21 - 03.28.

Szállás: 8 Ellátás: 9 Környék: 9 Alapár: 9

Összegzés
A szálloda önmagában szép, kicsit kiesik a város szélére és jó szoba- kilátás- csak borravaló ellenében jár.

Alapjában véve jó volt és elégedettek vagyunk. Közvetlen partja a tengernél van. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A hazai 3 csillagosnak megfelelő. De kényelmes, tágas, nagy teraszokkal, csendes környezetben.

Ellátás
az ételek ízletesek, nagy választékból lehet bőségesen választani. az időpontokat tartották, végig volt kitéve étel. sütemények, desszertek, gyümölcsök minden nap és minden étkezésnél voltak

Hotel szolgáltatások
itt is minden rendben van, csak a borravalókra rá vannak állva, de egyébként minden a legnagyobb rendben van

Tengerpart
a part a szállodából egy közvetlen sétánnyal megközelíthető, közbe esik a tenisz pálya, mini golf pálya, bár. a tengerpart tiszta, alkalmazott őrzi, nyáron lehet, hogy zsúfolt

9,6

El Mouradi Port El Kantaoui

2014.03.24. - Dr. Hegedűs Gyula Csaba - Elolvasva: 86× - Tartózkodás dátuma: 2014.03.07 - 03.21.

Szállás: 9 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Nem nyaralni mentünk, hanem ismerőst látogattunk meg (a korai időpont megválasztása is ennek köszönhető). De: ha nyaralni mentünk volna, a pihenés-kikapcsolódás igényeinek a szállás, ellátás és a helyi idegenvezető segítsége minden tekintetben megfelelt volna. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda minősége minden tekintetben megfelelt.

Ellátás
Kiváló - a minőség is, és a napról napra változó választék is.

Hotel szolgáltatások
Nem vettünk igénybe extra szolgáltatást (autóbérlésben való segítségen kívül), az alapszolgáltatások megfelelőek voltak.

Tengerpart
A tengerpart nagyon vonzónak tűnt (könnyen elérhető, tiszta, homokos, lassan mélyülő stb.) - de persze fürödni még (a hideg miatt) nem tudtunk.

9,2

Caribbean World Monastir

2014.03.05. - Tímea M. - Elolvasva: 66× - Tartózkodás dátuma: 2013.09.07 - 09.14.

Szállás: 9,5 Ellátás: 7 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Összességében csodálatosan éreztük magunkat és csodás 1 hetet töltöttünk itt el. Nagyon féltünk Tunéziától, rengeteg rosszat hallottunk, végülis mi se ide terveztük a nyaralást, csak pont ekkor volt az Egyiptomi mizéria és végül csak ide "maradt" hely, a megengedhető árkategóriában.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet, bár kicsit sok az orosz (legalábbis amikor mi volt 70% az volt), és nekik más a mentalitásuk, meg nagyon hangosak és imádnak pazarolni, de nem volt annyira zavaró tényező.

Én a párommal voltam, de családosoknak is ajánlanám mert rengeteg gyerkőc programlehetőség van, sok a csúszda és a kis medence. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda nagyon szép, 2 főépületből áll, mivel régen két különböző szálloda volt. Mi a tengerhez közelebbi épületben kaptunk szobát, egy kis jattért a becheckolásnál (10 euro) kaptunk tengerre néző szobát, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. A szobánk nagyon egyszerű volt, bár ők azt állították, hogy az egyik legszebb szobájuk, bár európai szemmel nem mondhatnánk annak. A szobánkat mindennap takarították és törölközőt is cseréltek minden nap. Nagyon tisztaság volt, semmi kosz az üdülőterületen. Lényegében nagyon jó szempont, hogy a repülőtérről mindössze 2 perc volt autóbusszal a szállás. Monastir, illetve Susse sem volt messze, sőt taxival kb. 15 perc volt. És gyalogosan a szállodán kívül könnyen megközelíthetőek voltak üzletek, amit mi minden este megtettünk.

Ellátás
Az ételeik teljesen mások mint nálunk, bár bőven volt választás, ott egy kicsit máshogy fűszereznek, vagyis nem fűszereznek egyáltalán. Minden ételnek van egy tipikus íze, de voltak nagyon finomságok is. Bár ha valakinek nem ízlettek a főétkezésnél kapott ételek, akkor minden étkezés között volt pizza és bolognai és saláta. Az étel mennyiségére nem tudnék panaszkodni, hisz folyton utána töltöttek és még 10 órakor is kaptál mindenből. A sütemények nem a legfinomabbak, sőt.. mind ugyanolyan, de érdemes néha megkóstolni, hátha épp az jobbra sikerült. :))

Elférni bőven el lehetett hisz belül is nagy volt az étkezde, illetve a külső része is hatalmas volt.

Hotel szolgáltatások
A szálloda minden este tartott bulit, illetve minden reggel volt torna is és esténként tánc. A tengerparton meg rengeteg féle "vízi játék" közül lehetett választani, természetesen térítés ellenében is, de nem voltak elszállva az árakkal. A medencék megfelelőek voltak. Azt tartottam max itt kicsit problémának, hogy ahol a csúszdák vannak, ott a víz sós, és hát "kicsit" csípte a szemünket. :) De ez túlélhető. A csúszdák nagyon jóóók!

Törölközőt minden nap lehetett újat kérni itt kintre is, bár napágyat elég korán le kellett foglalni, mert folyton elfoglalták őket, de du.-ra már ismét lehetett találni párat. :)

A fakultatív programok közül egyedül a Szahara túrára mentünk el, de az nagyon jónak bizonyult. Csodás a sivatag, ott a quad, és szerintem ott érdemes tevegelni is. Az Oázis is nagyon gyönyörű és az érzés mikor a sivatagban visznek terepjárón, az egy hatalmas élmény.

Tengerpart
A tengerbe nem nagyon mentünk be, mivel mikor mi ott voltunk, rengeteg medúza volt és nem egy emberkét hallottunk sikítva kirohanni a vízből. :) A tengerpart gyönyörű finom homokos..

4,2

El Mouradi Palace

2014.02.09. - György B. - Elolvasva: 94× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.21 - 08.28.

Szállás: 3,5 Ellátás: 6 Környék: 6 Alapár: 2

Összegzés
Ár érték arányban gyenge. Meg sem közelíti az 5 csillagot. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda közös helységei szépek. Gyönyörű, hatalmas kertje és árnyékos lugasos sétánya van ami a partig vezet. A szobák minősége messze elmarad a csillagok számától,jó indulattal sem több 3 csillagnál. Rozsdás, penészes fürdő, kopott töredezett bútorok.

Ellátás
Az ételek finomak és változatosak voltak. A kiszolgálás fejetlen és rendezetlen nem igazán tudtak mit kezdeni a telt házzal. A bár kínálatát nem nevezném ultra all inclusivnak, sem a személyzetet akik csak száj húzogatva voltak hajlandóak dolgozni. A szobák tisztasága sem felelt meg az 5 csillag elvárásainak.

Hotel szolgáltatások
A mór kávézó nagyon jó, a többi felejthető de azért próbálkoztak.

Tengerpart
Tiszta, rendezett tengerpart rengeteg medúzával. Sportolási lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre.

7,6

Houda Golf & Beach Club

2013.11.28. - Névtelen - Elolvasva: 144× - Tartózkodás dátuma: 2013.07.27 - 08.03.

Szállás: 7 Ellátás: 8 Környék: 8 Alapár: 8

Összegzés
Kellemes szálloda, kiváló ellátás közvetlen a tengerparton. Teljes értékelés megtekintése

7,6

RIADH PALMS

2013.11.26. - Balázs T. - Elolvasva: 358× - Tartózkodás dátuma: 2013.11.15 - 11.22.

Szállás: 6 Ellátás: 8 Környék: 10 Alapár: 8

Összegzés
Nyaralásunk jól telt, igaz november 15-étől mentünk, és a tenger már hideg volt, nem lehetett fürdeni, napozni 11-l5 óra között lehetett, a reggeli és délutáni órákban már nem. A 8 nap tulajdonképpen csak 6 volt, mivel délután indultunk első nap, és utolsó nap meg hajnalban indultunk a szállodából. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Első este amikor megérkeztünk olyan szobát akartak adni, ami negyed órányira volt a lifttől, terasz nem volt, de pénzért mindent el lehetett intézni. A tisztaság nem épp 4 csillagos szállodának megfelelő volt, de végül is alvásra megfelelt.

Ellátás
Az ellátás megfelelő volt, a felszolgálók is kedvesek voltak.

Hotel szolgáltatások
A hotel szolgáltatásait nem vettük igénybe (fodrász, massage, stb), de volt minden.

Tengerpart
A homokos tengerpart kiváló volt, tisztasága is megfelelő, a nyugágyakat díjmentesen lehetett igénybe venni, csak itt nem lehetett inni , be kellett menni a bárba ahhoz hogy inni tudjunk akár üditőt, kávét stb.

3,2

El Mouradi Djerba Menzel

2013.11.25. - Névtelen - Elolvasva: 187× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.08 - 08.15.

Szállás: 2 Ellátás: 4 Környék: 7 Alapár: 1

Összegzés
A takarítónő véletlenül bezárt egy macskát a szobánkba. Aki oda csinált az ágyunkra. Este 18 órakor észleltük. Szóltunk a recepción és még 21 órakor nem jöttek, hogy elvigyék az ágyneműt. Nagy vita ellenére hajlandóak voltak megnézni. Majd 22 órakor kaptunk egy olyan szobát, ami büdös volt, koszos volt, tele bogarakkal, szúnyogokkal. minden ragadt a kosztol, az ágynemű szürke, homokos volt. Másnap szóltunk, hogy takarítsák ki ki, de nem jöttek takarítani. Tehát nekünk egy rémálom volt ez a nyaralás. Soha többé nem megyünk ide nyaralni. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Az ellátás bőséges volt.

Hotel szolgáltatások
Az animátorok, a személyzet / a recepción kívül / jó volt. Az idegen vezető aranyos volt.

Tengerpart
Szép volt, tiszta.

6,2

El Mouradi Skanes

2013.11.22. - Judit P. P. - Elolvasva: 107× - Tartózkodás dátuma: 2013.07.31 - 08.07.

Szállás: 5 Ellátás: 6 Környék: 8 Alapár: 7

Összegzés
Összességében pihentető, kellemes hetünk volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kicsit elhasznált már a hotel, ezért kárpótol a keleties, meseszerű stílusa, sok tornyocskával és virággal. A személyzet kedves segítőkész (megfelelő motivációval-persze)

Ellátás
Kaja: semmi különös, de élvezhető. Mindig találtam a kínálat között kedvemre valót. Jók a helyi levesek, és sütik. A grill hal is finom volt.

Nyugati kaját kedvelőknek: jó pizzát sütnek!

Hotel szolgáltatások
Számomra hangos volt a szabadtérii szórakoztatás és foglalkoztatás, igaz, néha valóban szórakoztató. Este 11-ig dübörgött mindig, a szobában már el lehetett vonatkoztatni tőle. Wellness részlegen a masszőrök jók, a török fürdője nagyon szegényes, pedig azt hittem itt kapok egy autentikus hamam tisztítást. Nem ajánlom!

Tengerpart
Közvetlenül a szálloda mellett, szép virágos járda vezet a kapuhoz. A víz meleg, időnként büdös volt (nem tudom milyen eredetű). Sok algát, tengeri füvet kimos a hullámzás, engem nem zavart, kellemes, természetes dolog. Naponta elsöpörték, de nem vitték túlzásba a part tisztítását.

Mindenféle szórakozási lehetőséget kínálnak itt is, a helyi árusok pedig szívesen meglepnek, kellemetlenek is tudnak lenni. A parton nincs velük szemben "védelem" a szálloda területére nem mehetnek be.

9,4

El Mouradi Club Selima***

2013.11.21. - Ányos Balázs - Elolvasva: 152× - Tartózkodás dátuma: 2013.09.04 - 09.11.

Szállás: 8,5 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Az ár értékében nagyon jó! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Akadozott a víz ellátás és folyt a wc! A zárakkal is volt némi probléma. Ennek ellenére tiszta és hangulatos volt.Senki ne reménykedjen tengerre néző szobára!

Ellátás
Az ellátás rendben volt.A sört másfél decis műanyag pohárban adják,ezért lehet hogy érdemes vinni magunkkal saját poharat!

Tengerpart
A part kellemes sétával elérhető.Voltak napok mikor a víz konkrétan szemetes volt (csokipapír,pelenka,nylon zacskó)vagy éppen medúzákkal volt tele.Mikor kevésbé hullámzott,nagyon szép tiszta és meleg volt a víz.

9,4

El Mouradi Club Selima

2013.11.21. - Névtelen - Elolvasva: 149× - Tartózkodás dátuma: 2013.09.06 - 09.13.

Szállás: 8,5 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. A fakultatív programok közül a 2 napos kirándulás, illetve a Quad túra volt a legjobb. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás udvara nagyon hosszú sétány szerű, melynek sajnos a legvégén kaptunk szobát, így sokat kellett sétálni, de az udvar nagyon igényes, rendezett volt. A szoba... Hát... Nem a legfantasztikusabb, kicsit lelakott, illetve koszos volt.

Ellátás
Az ellátással 100%-ban meg voltunk elégedve. Körbe rajongtak minket pár dinárért és próbáltak mindig a kedvünkbe járni.

Hotel szolgáltatások
All Inclusive ellátásban voltunk, melyben korlátlan volt az étel és ital. Nagyon finom volt a reggeli, ebéd, vacsora.

Tengerpart
A tengerpart a szállás udvarának végében volt, tehát nagyon közel. Sajnos a víz nagyon-nagyon koszos volt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kedvencek Bejelentkezés Regisztráció Elérhetőségek

Az Ön értékesítője:


H - P 9.00 - 18.00
06 80 100 200

Nincsenek kedvencek