Vélemények a szállodákról
Tunézia

Írja meg a véleményét

2014.08.29. - Névtelen - Elolvasva: 22× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 9,8
 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon elégedettek vagyunk mind a szállodával, a személyzettel, valamint a nyújtott szolgáltatásokkal is. Az ár-érték arány is tökéletesen megfelel. Bármikor szívesen visszatérnénk oda :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk az egyik legközelebbi helyen volt az étteremhez, természetesen 10 eurót becsúsztattunk a recepciós zsebébe, hogy közelebbi szobát kapjunk, aki készségesen intézkedett is ez ügyben.

Egyébként a szoba tágas volt, tiszta, a takarítónő mindennap jött, kitakarította a szobát, fürdőszobát, teraszt, valamint kicserélte a törülközőket. Néha-néha 1 dínárt raktunk a párnára neki hálánk jeléül :)

Ellátás
Az ellátással teljes mértékben elégedettek vagyunk, bőséges ebéd, vacsora. Mindenki találhat magának kedvére való fogást. Roston csirke, hal, marha, rengeteg köret, pl.: rizs, sült krumpli, párolt zöldségek, rengeteg saláta, öntet, és sok-sok sütemény várt bennünket minden nap.

Egyébként kiszúrtunk magunknak egy pincért, akinek adtunk ebédnél és vacsoránál 1-1 dínárt, és mindig foglalt nekünk asztalt. Pár nap elteltével már virágokkal díszített asztal várt bennünket minden ebédnél és vacsoránál :)

A reggeli kicsit egyhangú: egyfajta pulyka szalámi volt, sajtok, főtt tojás, egyszer-kétszer sült virsli, müzli, de egyébként ez is tökéletesen megfelelt.

Délután és este snack, ami pizzát és sült krumplit jelent.

Sok-sok innivaló, alkoholos és alkoholmentes italok egyaránt.

Hotel szolgáltatások
A szállodában animátorok szórakoztatták a vendégeket. Mindennap délután és este is sok táncos és énekes programmal kedveskedtek az odautazóknak.

Tengerpart
A tengerpart gyönyörű, a homok érdekes, mivel fehér. A víz néha kicsit koszos volt, de ez sem zavart bennünket. Gyönyörű szép volt :)

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-29 9.8 1 10 SunClub El Mouradi Club Selima

2014.08.29. - Névtelen - Elolvasva: 13× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 8
 • 6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Összegezve nagyon jó volt a nyaralás, néhány fakultatív programon is részt vettünk, ilyen pl a Tunis, Karthago környéki kirándulás, ahol nagyon jó idegenvezetés volt. Másik a Szafari parkos kirándulás a delfináriummal, a delfinek csodálatosak és az előadás nagyon látványos, mivel itthon ilyen nincs így mindenképp érdemes megnézni aki nem látott még ilyet, nagy élmény felnőtteknek és gyereknek egyaránt.

Összegezve, ajánlom bárkinek a szállodát hatalmas, sok programmal jó ellátással, viszont a szobák lehetnének jobbak is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobával nem voltam annyira megelégedve mivel köze nem volt a szobának ahhoz amit mutattak, de legalább volt légkondi és végül is nem volt szörnyű, bár nem volt köze a 4 csillaghoz. Végül is a szobában keveset tartózkodtunk így nem rontotta a nyaralást különösebben.

Ha jobb szobát akarunk akkor gondolom plusz pénzért lehet, érdemes utánakérdezni, egyébként ne lepődjünk meg.

Ellátás
Az All Inclusive ellátás pazar volt, egész nap lehetett enni, a fő étkeztetések hosszúak voltak rengetegféle igényesen elkészített finom kajával. A reggeli, ebéd és vacsora a fő étteremben volt, közte egy másik az udvarról is megközelíthető és teraszos étteremben lehetett enni, valamint a parton is pizza, sültkrumpli pia stb.

Hotel szolgáltatások
A szálloda hatalmas volt sokféle programmal. Az úgynevezett Animation Team folyamatosan csinálta a hangulatot, a parton röplabdát szerveztek, pénzért a parton lehet Jet-skizni, hajózni, különböző hajóval vontatott dolgokat kipróbálni (ejtőernyő, banán, vízisí stb).

A szálloda kertjében rengeteg asztallal napközben az Animation Team csinálta a hangulatot, este a színpadon színvonalas programok voltak. Egy kis pénzért lehet vizipipát kérni az italok mellé és megannyi apróság.

A medencék is teljesen jók, folyamatosan tisztítják és rendberakják.

Tengerpart
A tengerpart tiszta, apróhomokos nagyon jó. Kb 20 méterig ér le az ember lába. Pénzért sokféle vízisportot kipróbálhatunk rögtön a szálloda partján (Jet-ski stb).

El Mouradi Port El Kantaoui, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-29 8 1 10 El Mouradi Port El Kantaoui

2014.08.29. - Sándor D. D. - Elolvasva: 11× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 5,4
 • 3,5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
összegezve jó volt, de annyira nem, h mégegyszer Tunéziába mennénk.

Sajnos, a 2 napos tura, amit nem szabad kihagyni, a visszautazás előtti napokban volt megszervezve. Nyilván, a pénteken visszautazók e szempontból előnyt élveztek. A 2 napos utazás buszturája is "csucsra" volt szervezve: 100 %-os helykihasználásra. A busz az utasokat a szállodákból egymás után veszi fel: igy a családtagok efgyütt utazása nem mindig lehetséges.De az idegenvezeté kitünő. Rengeteg információt kaptunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás.. Tudtuk, h a bejelentkezéskor borravalót kell adni, de ennek ellenére (30 euro) csak a 3. költözésre kaptunk megfelelő szobát. A társaságunk egy 4 fős család+ egy felnőtt férfiből állt, aki természetesen kifizette az egyágyas szoba felárt. Végülis egy 2 szobás appartmant kaptunk 1 fürdőszobával, szép kilátással.. Ez alapjában 4 ágyat tartalmazott... Igy a szálloda egy szobát megspórolt....

A szállodai szobák tisztaásga tragikus, ezt a szoba átrendezésekor vettük észre, mivel mi magunk huzigáltuk szét az ágyakat. . A napi takaritás (?) rapszoduikus, a klima sem müködött mindig , a megadott időn belül is.

Ellátás
Hatalmas harc a szabad tányérokért. még ha nem a csucsidőben mentünk étkezni. A főleg orosz tursitákból álló vendégsereg a sorbanálláskor több tányért töltött fel magának... A szálloda vendégseregéhez mérten legalább kétszer akkora konyhakapacitás lenne szükséges... A négycsillagos szálloda jó, ha 3 csillagnak felel meg. De ezt arab ország révén tudtuk előre.

Hotel szolgáltatások
A kert

A pool eléggé lepusztulét, a környékén a fü kiégett, a csempézett lesüllyedt, repedezett. Az animátorok kedvesek, (torna, ijászat, zene stb)

Tengerpart
csodálatos, résztvettünk paragrider, csonakturán( delfinnézés) vizidodzsem stb.

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunézia Sándor D. D. 2014-08-29 5.4 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

2014.08.28. - Névtelen - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.15 - 08.26.

 • Összesen: 6,8
 • 9,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 10 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Összességében nem volt rossz az itt létünk, de ez nem a szálloda tulajdonosa és a HR-es érdeme, illetve csak részben. A szálloda látszólag költséghatékony megfontolásból jóval kevesebb alkalmazottal működik, mint arra a tényleges méret alapján a komplexum rászolgálna. Azonban a vízpart meseszép, és, ha az ember gázálarccal lép ki az utcára, még a szagok is éppenséggel elviselhetőek. A rendszer szintű anomália ellenére a személyzet java részt kedves, ha az ember is kedvességgel viseltetik, bár tény, hogy van egy-két fajankó, dehát az mindenhol van...mondhatná az ember. De azért a végén már mindent sokkal jobbnak (mondhatni, jónak éreztünk), de ez bizonyára az idő megszépíti faktor, így azt jelenleg figyelmen kívül hagyom. Mindenesetre örültünk, hogy hazajöttünk Magyarországra az esőbe és a hidegbe...ez mindent elmond. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Magam részéről a szállástól nem vártam ezért az árért sokat, lévén, hogy nem aludni megy ki az ember jobb esetben, de panaszom semmi esetre sem volt a szállás minőségét illetően. A klíma hibátlanul működött, a törölközőt cserélték rendszeresen, néha még hajtogattak is madarakat virágokkal, ami azért a szív számára melengető érzés, ha még csak egy gesztus is. Tusfürdőt nem adnak, csak szappant, a WC papírral úgy bánnak, mint a szaharai vízzel, a műholdas TV pedig 3 arab, 1 orosz és 1 francia adóból áll, szóval...na. Az oroszok rendszerint rendszertelen időpontokban, azonban maxi gázon üvöltenek az éjszaka közepén, így aki nehezen tud pihenni vagy vigyen fülhallgatót, vagy olyan hangosra vegye a TV-t alvás közben, hogy a benne üvöltő orosz elnyomja a folyosón üvöltőt. Bár ez nem a szálloda felelőssége, azért nem árt tudni,

Ellátás
Nem mondhatnám, hogy all-inclusive ellátás alatt magam azt érteném, amit a szálloda megálmodói, azonban az sem igaz, hogy nem all-inclusive az ellátás. Az első sokk után (amikor is első nap meglátják, mibe csöppentek a pihenni vágyók), rájön az ember, ha ebéd közben lekönyököl pár nőt és felrúg pár gyereket, egész kevés várakozással is hozzá lehet jutni az ételhez, dehát ilyenek a farkastörvények a világon mindenütt, csak itt 150 ezer Ft a tanulópénz. Azonban tény, ami ehetetlen, abból rogyásig lehet szedni, ami úgy ahogy finom, azt adagolják. Így persze all-inclusive, hiszen, ha 20-szor beáll az ember a sorba, 20-szor kap egy fél körömnyi adagot az ízletesebb falatokból. Tányér sokszor nincs, a csekély számú személyzet miatt az ember kénytelen maga átrakni egy másik asztalra az ott hagyott tányérokat, és letakarítani a morzsát az asztalterítőről, de, hát az élet Magyarországon sem tejfel, és, hát aki Tunéziába megy, jó eséllyel azért megy oda, mert nincs jobbra pénze, így az valószínűleg tudja, mi a büdös munka, így nem is esik olyan mértékben pofára, mint egy fehér kesztyűs ficsúr. A személyzet kedves egyébként, csak szélmalom harcot vív az a 10 ember, aki a 6-800 ember kiszolgálásával van megtisztelve.

Hotel szolgáltatások
Szokásos animáció, kint a szálloda mellett szó szerint értendő a Golden Prices felirat, 50 méterrel arrébb, a szupermarketban (JOY'S) minden majdnem a legolcsóbb áron van (ebbe értve a tunéziai zugárusoknál legolcsóbbra lealkudott kacatokat is.

Tengerpart
Az egész szállásból ez ér egyedül valamit. Az ott lézengő beduin árusokat kategorikusan el kell utasítani, mert viselkedésük új definíciót ad a pofátlanság címszónak. Nekünk pl. 1 db papayat felkínáltak kóstoló címszóval, a vége 20 Euros bánatpénz akart lenni, ám végül lealkudtuk mentalitásunkkal ingyenre a gyümölcsöt, megköszöntük jöttét, üdvözöltük mentét. Hát ilyen az élet arra. A homok szép, puha, napágyat hajnal kettőkor vagy ebéd időben érdemes foglalni. a törölközőt rajta lehet hagyni, ha az ember órákra is bemegy a szállodába, nem dobják le, nem lopják el. Ha a koszt felveri a víz a tenger fenekén, érdemes a parton arrébb menni, hogy ne a ganajban ússzon a turista egyed.

Safa, Yasmine Hammamet, Tunézia Névtelen 2014-08-28 6.8 1 10 Safa

2014.08.28. - Névtelen - Elolvasva: 25× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 2,8
 • 2 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 6 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Senki ne menjen ide, azért is ennyire olcsó! Animátorok munkája az nulla, rengeteg az orosz, ők élvezik, hangosak, persze ha már megittak jó pár üveg Vodkát, amit az all inclusive szolgáltatás tartalmaz! A személyzet kizsigerelt, fáradt, kedvetlen!

Szoba koszos, lepukkant! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Takarítás elvétve, nincs ágynemű csere, viszont volt meleg víz!

Ellátás
Minden nap ugyanaz az ízetlen, aki jót akar ebbe a szállodába nem megy

Hotel szolgáltatások
Az esti szórakoztató műsorok is lehettek volna változatosabbak, nagyjából a vendégek produkáltatásából állt. Az animátorok semmit nem csinálnak, gyerekeink a mellettünk található szálloda animátoraival játszottak!

Tengerpart
A tengerpart olyan mint bárhol, volt medúza elég sok, áramlástól függően, kosz, mocsok

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-28 2.8 1 10 El Mouradi Club Selima

2014.08.26. - Sinka Sándor - Elolvasva: 13× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.12 - 08.22.

 • Összesen: 10
 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Felejthetetlen napokat töltöttünk Tunéziában! Mindenkinek nagyon tetszett! A túristákra nagyon vigyáznak Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A hotel messze felülmúlja a három csillagot! Tiszta,segítőkészek,udvariasak.SZUPER!

Ellátás
Nagyon finom,bőséges volt a reggeli és a vacsora is. SZUPER!

Hotel szolgáltatások
Minden este műsorok voltak a színpadon, napközben a medencében aerobik,vízilabda, és a hotelnak csúszdaparkja is van. SZUPER!

Tengerpart
A tengerpart közvetlen a hotel mögött volt, szemetesek voltak kitéve, a parton minden nap összeszedték a szemetet. A vízben sajnos rengeteg medúza volt.

Marabout, Sousse, Tunézia Sinka Sándor 2014-08-26 10 1 10 MARABOUT FP

2014.08.26. - Batizi-Pócsi Orsolya - Elolvasva: 20× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.16 - 07.23.

 • Összesen: 8,2
 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Az úttal alapvetően minden rendben volt, mivel fel voltunk készülve a helyi sajátosságokra. Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállással nem volt gond, felszereltsége rendben volt. A tisztasága azért hagyott némi kivetnivalót maga után.

Ellátás
Ez ételek minősége rendben volt, talán a vendégek étkeztetésének megszervezésével volt csak gond, időnként magunknak kellett evőeszközt keresni, ha enni akartunk.

Hotel szolgáltatások
Nem volt probléma velük.

Tengerpart
A tengerpart tiszta, rendezett, a víz nagyon kellemes volt. Minden megtalálható a szálloda mellett fekvő partszakaszon, ami a szórakozáshoz kell. Az árusok sem voltak túl tolakodóak.

El Mouradi Mahdia, Mahdia, Tunézia Batizi-Pócsi Orsolya 2014-08-26 8.2 1 10 El Mouradi Mahdia

2014.08.26. - Névtelen - Elolvasva: 20×

 • Összesen: 6,4
 • 7 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Kellemes és tartalmas egy hetet töltöttünk el itt a párommal. A fakultatív programok között szerintem mindenki talál kedvére valót. A szálloda medencéi tiszták, a vizei kellemesek. A személyzet kedves, segítőkész. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák egyszerűek, de minden megtalálható benne ami szükséges. Naponta cserélik az ágyneműt és a törölközőket. Szobaszéf van. Összességében a szobák rendben vannak.

Ellátás
Az ételek nem túl változatosak( gyakorlatilag minden nap ugyanaz), de viszonylag bő a választék, ezért mindig lehet találni valamit. Elég sótlanul főznek, de van az asztalokon só, így ez orvosolható.

Hotel szolgáltatások
Minden nap van valami program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Esténként zenés műsorok, napközben játékos és sport programok. Ez pozitív.

Tengerpart
A tengerpart nem túl tiszta és kicsi. Nagyon sok a tengeri fű, amit a víz kimos a partra. A víz is tele van vele, és elég sok a medúza is( legalább is mikor mi ott voltunk). A tengerpart számunkra csalódás volt.

El Mouradi Skanes, Monastir, Tunézia Névtelen 2014-08-26 6.4 1 10 El Mouradi Skanes

2014.08.25. - Ágnes P. - Elolvasva: 22× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.15 - 08.22.

 • Összesen: 4,4
 • 5 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 7 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Ár/érték arányban nem volt a legkedvezőbb választás ez a szálloda. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
3 főre foglaltunk szállást. A hajnali érkezéskor a szobában csak 2 ágy volt. Azt ígérték 2 perc múlva rendben lesz mindent. 2 óra múlva közölték velünk, hogy elég széles az ágy, elférünk rajta hárman is. Ha már fekvőhely nem volt elég, legalább szórakoztattak bennünket hajnali 5-ig az iszonyú hangos zenével. Törölköző, pohár végig csak 2 főre volt.

Ellátás
A korábbi évekhez képest az étkeztetés színvonala jelentősen romlott. Húst egyáltalán nem tudtunk enni, mert álatlában ehetetlenül kemény, sületlen volt. A saláták, gyümölcsök és a sütemények viszont nagyon finomak és változatosak voltak.

Az étterek asztalainak, székeinek tisztasága kritikán aluli, és szalvétáért is mindíg harcolni kellett.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai a vártnak megfelelőek voltak

Tengerpart
A szálloda közvetlenül a tengerparton volt, nem volt zsúfolt, és napágyak, napernyők is rendelkezésre álltak. A víz tiszta volt és nem voltak medúzák.

LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse, Tunézia Ágnes P. 2014-08-25 4.4 1 10 LTI EL KSAR RESORT AND THALASSA

2014.08.25. - Timárné Sárosi Katalin - Elolvasva: 14× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.14 - 08.21.

 • Összesen: 7,2
 • 6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Rendben volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Felháborító volt az első napon kiosztott szobák minősége, dohos, koszos volt a szoba. A turnus felének hasonló problémája volt. A jelzés után kaptunk újabb és újabb szobákat, a 3. költözés után már rendben volt.

Ellátás
Nagyon jó volt.

Hotel szolgáltatások
Rendben van.

Tengerpart
Rendben volt.

El Mouradi Djerba Menzel, Djerba, Tunézia Timárné Sárosi Katalin 2014-08-25 7.2 1 10 SunClub El Mouradi Djerba Menzel

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 | SZ 9.00 - 13.00 06 80 100 200