Vélemények a szállodákról
Tunézia

Írja meg a véleményét

2014.07.27. - Névtelen - Elolvasva: 18× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.08 - 07.22.

 • Összesen: 8,6
 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos 2 hetet töltöttünk Tunéziában a Kheops szállodában. Az animátorok kedves, barátságos, szeretetteljes viselkedése magasan megemelte a nyaralásunk színvonalát. Köszönjük munkájukat! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A 3*-nak megfelelő a szálloda. A szobák rendezettek, állandóan takarítják, mindennap tiszta törölköző várja a vendégeket.

Ellátás
A reggeli nem változatos,de nem lehet éhezni. Az ebéd és a vacsora bőséges, mindenki találhat magának megfelelő ételt. Délután a snack- bár, valamint a tengerparti bárban a pizza kielégíti mindenki kívánságát.

Tengerpart
A tengerpartra egy kb.150m-es járdán lehet lemenni. A part kavicsos, köves, kis séta után homokos. Ez Tunézia, ezért tudni kell, hogy a tisztaság nem az erősségük. A tengerparti bárban üdítők, ásványvíz, borok, sör és 13 órától pizza van.

Kheops, Nabeul, Tunézia Névtelen 2014-07-27 8.6 1 10 Kheops

2014.07.25. - Gabriella S. - Elolvasva: 10× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.11 - 07.22.

 • Összesen: 7
 • 5,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Super last minute áron elfogadható volt .Három * nak még megfelel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Egyszerű szálloda, viseltes állapotban . A szobát rendszesen próbálták takarítani de kevés eredménnyel, a kosz ugyanúgy ott maradt. Második nap csótány mászott az ágy mellett.A WC öblítője folyamatosan elromlott, igaz 20 perc alatt minden problémát helyre hoztak.

Ellátás
Bőséges, kiadós ételek, mindig folyamatosan után töltöték a fogyóban levőket. Gyakran ismétlődő fogások ebédnél és vacsoránál, ízvilága európai.Hál' istennek nem nagyon készítettek helyi ételeket.Gyümölcs csak ha korán megy az ember, az is csak dinnye.

Hotel szolgáltatások
A szállodai ingyenes napágyak csak elvben léteznek, de az úszómesternek napi 1 dínárt adva, minden napra fix ágy garantált.A személyzet segítőkész, beszélnek nyelveken.A fitnessnek mondott terem, nem ajánlott.

Tengerpart
Iszonyatosan koszos, a szálloda saját partján sem tisztított.Mindenfajta árusok rámenősen zaklatják az embert. Habár privát a strand de a teli van helyiekkel.

Karawan, Sousse, Tunézia Gabriella S. 2014-07-25 7 1 10 KARAWAN ALL

2014.07.25. - György B. - Elolvasva: 10× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.11 - 07.22.

 • Összesen: 8,4
 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Ár/érték arányban nem kívánhattunk volna jobbat. A szélsőséges vélemények közül, amiket korábban olvastunk róla, mi a pozitívakkal tudunk utólag azonosulni. Korábbi 4, 5 *-os tapasztalataink után kicsit félve foglaltunk ide, de sikerült kellemesen csalódnunk a szállodában. Barátságos pincérek (zömmel fiatalok), messze kevesebb légy mint Skanes/Sousse bármely szállodájában + a legjobb part amit Tunéziában találni. A vendégek zöme cseh, lengyel, szlovák, kevesebb német, olasz és orosz, valamint magyar. Talán a vendégkör, ill. a 3* miatt is itt éreztük eddig a legkevésbé a tunéziai szállodákra (is) jellemző hajtást a borravalóért a pincérek/személyzet részéről. Ami persze azt is jelenti, hogy étkezéseknél sem vetik rád magukat, hogy hozzájuk ülj, viszont neked kell italt csapolnod, sőt, ha nem nyitásra érsz be, akkor a tálcákról evőeszközöket hoznod. Ellenben több idejük van leszedni az asztalt, illetve pofák nélkül csapolják a sörödet/italodat a bárokban. Összességében ezeket mi pozitívumként értékeltük, mint a kiszolgálás hiányának. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda telt házzal üzemel, így érkezéskor (valóban) pénzért sem kapsz másik szobát. Így legkésőbb a 2. nap délben (a szobákat 12-kor kell elhagyni) kapsz másik szobát (pénz nélkül is), ha sikerült érkezéskor talajszinti (-1) szobát kapni. Amivel azon kívül, hogy többnek nincs erkélye/kilépője, csak ablaka, így ritkábban szellőztették a korábbi vendégek, semmi probléma nincs. A szobák lenn és fenn is tiszták, 3*-os szállodának megfelelőek. Ne várj design bútorokat, hibátlan csempefugákat stb. A célnak az ágy-asztal-tv felszerelés tökéletesen elég. Naponta törölközőcsere, takarítás.

Ellátás
Teljesen rendben van, megfelel a tunéziai-török-görög-egyiptomi all inclusive szállodák kínálatának. Sőt, sütemény és gyümölcs választék tekintetében jobban jártunk mint korábban 4*-os szállodákkal. Akinek meg állandó probléma az all inclusive ételválaszték, akkor javaslom ne egye végig az első ebéd vagy vacsora során a min. 2 leves, 6-8 főétel (csirke, pulyka, marha, hal) + helyben grillezett hús vagy hal, spagetti + köretek, saláták + 3-4 féle gyümölcs + 10-18 (!) féle sütemény) kombót, hanem itthoni mértékkel szemezgessen. Akkor talán a másik örök probléma, a hasmenéses panaszok is elkerülik (amelyeket hajlamosak a nem európai vízre, körülményekre fogni utastársaink :-))

Reggeli: időponttól függően: palacsinta (8 előtt), rántotta (8-tól), lángos (fél 9 után) + felvágott, sajt, péksütemények, ricotta, joghurt stb. a szokásos választék.

Délben a tunéziai étteremben pizza, az olasz étteremben sült krumpli, hamburger, spagetti, húsok, saláták, a főétteremben a fenti ételválaszték.

Délután fánk a tunéziai étteremben.

Vacsora főétterem, vagy előjegyzés alapján olasz, ill. tunéziai étterem.

Hotel szolgáltatások
Nekünk semmi nem hiányzott. Pozitívum: mini állatkert, viszonylag használható játszótér (ugrálóval)

Tengerpart
Tiszta víz, széles, homokos part, lassan mélyülő víz, kisgyerekekkel pont ideális.

Thapsus, Mahdia, Tunézia György B. 2014-07-25 8.4 1 10 THAPSUS ALL

2014.07.25. - László Z. - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 9,6
 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nekünk nagyon pozitív a véleményünk, pihentünk, szórakoztunk, mindig jól laktunk, és sok mosolyt, kedvességet kaptunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda nagyon közel van Monastir repülőteréhez, így a transzfer minimális, 10 perc mindössze. ennek ellenére nincs zavaró repülőgép hangzavar a szállodánál, elkerüli a légifolyosó. Az Amir Palace 5*-os szállodaként hírdetett, az Invia weboldalán 4*-os besorolást kapott, ami azért még így is túlzás picit összehasonlítva az európai csillag szintekkel. Mindemellett hozzá állás kérdése, Afrikához, arab világhoz viszonyítva a szállás rendben van. Az épület szép, belépve a hall lenyűgöző. Az emeleti folyosókon már látszik a szőnyegpadlók elhasználtsága, ez picit jellemző a szobára is, de tiszta és élhető. Két problémánk volt: a wc tartály olyan lassan töltődött fel, hogy néha rákényszerültünk a tartály manuális feltöltésére. Ha érzékenyebb valakinek a gyomra az arab ételekre, idegen fűszerekre, erre azért gyakran van szükség. :) A másik probléma a törölköző kezelése. Megérkezésünkkor nem volt a szobában. Kértem, és kaptunk 1, azaz egy darabot... Másnap hoztak még egy másik nagyot, meg 2 picit. Ezt követően minden nap kicserélték ugyan, de úgy, hogy reggel elvitték, és késő délután hozták csak vissza. Napközben így nincs kéztörlés vagy törölközés zuhany után...

A lobbiban ingyenes wifi van, viszont frekventált időben használhatatlanul lassú, sokan használják egyszerre. Ezeket az időszakokat kikerülve teljesen használható, gyors.

Ellátás
Svédasztalos étkezés mindhárom fő étkezésnél, választékos, nagyon sok zöldséggel. A húsételekből 2 félét tálalnak, ezek gyorsan fogynak, néha várni kell a pótlásra, de hozzák szorgalmasan. Saláták, gyümölcsök, zöldségek, sütemények vannak bőséggel, finomak is.

All Inclusive ellátásban benne foglaltatnak a helyi alkoholos italok is, mint bor, sör, vodka, gin, whisky. Kis műanyag poharakba töltögetik, és kiszolgáláskor alá kell írni egy számlát, aminek az összege 0. Erre adminisztratív és biztonsági okok miatt van szükség. Ha "rendesen" jattol valaki, akkor ez a szabály is lazul, nekünk pl 2 nap után már a rendelést sem kellett leadnunk, soron kívül hozták a szokásossá vált italainkat majdnem óránként a partra is, az étteremben is, és esténként a bárnál. :)

Hotel szolgáltatások
Minden nap van animátoros szórakoztatás, gimnasztika talajon, vízben, röplabda, darts, gyerekeknek mindenféle műsorok, esténként bingó, karaoke, bűvész show, beach party, és mindenféle közösségi programok.

Tengerpart
Picit hínáros, de élhető, a partot takarítják rendesen, és security emberek vigyázzák a vendégeket a helyiektől.

Amir Palace, Monastir, Tunézia László Z. 2014-07-25 9.6 1 10 Amir Palace

2014.07.25. - Névtelen - Elolvasva: 10× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 7,4
 • 6 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A 4 csillag a szoba eseteben túlzás, a recepciosok a női vendégek kéréseit, kommentjeit figyelmen kívül hagyjak, át néznek rajtuk. Jobb, ha a férfi kommunikál velük, ha el akarunk valamit érni. A masszázsok, kaja nem különleges, de éhezni-szomjazni nem fog senki. Fura, hogy a szálloda nem kommunikálja az ingyenes szolgáltatásokat, a korábbi vendégek netes értékeléséböl tudtuk, h 4-kor palacsinta party van és remek sport programokat szerveznek a jo fej animatorok. A tripadvisor kommentjei jobbára megálltak a helyüket, de a kritikák eltúlzottnak bizonyultak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Pótagyazott szoba volt, nem túl nagy. Régi butorzat, napi takarítás van, de nem kiemelkedő a tisztaság. Ágyak közepes kemenyseguek, potagy nyikorgo, rugós. Légkondicionáló jól működött.

Ellátás
All inclusive rendben volt. A poharas italok helyszíni fogyasztása

mellett a szobába fel lehetett vinni palackos vizet. Minden étkezésnel nagy a választék, nem marad éhen senki. A gyümölcs választék gyenge, de a sutemenyes asztal lenyűgöző. Sor rendben volt és a vörös bor is fogyasztható.

Hotel szolgáltatások
A thalasso és spa nem nagy szám, hammam gyenge. Az animatorok sport programjai jók!

Tengerpart
Közvetlen tengerparti szálloda, mindig volt napagy, tisztán tartottak. Délelőtt tisztább a tenger, délutánra olykor szemetesse vált a sekelyebb part és megérkeztek a meduzak is.

LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse, Tunézia Névtelen 2014-07-25 7.4 1 10 LTI EL KSAR RESORT AND THALASSA

2014.07.25. - Lits József - Elolvasva: 13× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 7,8
 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 6 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat, valóban gyerekbarát szálloda . A tenger viszont nagyon piszkos volt, de ha ez nem elsődleges szempont a választásnál,akkor o.k. A kirándulások jók voltak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Messze volt a várostól, de ezt előre tudtuk. Fiatal pár ne válassza, aki szórakozni akar, bár a szállodában minden nap volt program.A szálloda rendben volt, a szoba hagyott kívánni valót, de az áraránnyal együtt rendben volt.

Ellátás
Mindíg lehetett olyan ételt találni, ami jó volt európai ízléssel is. Sok zöldség volt. Az édesség választéka és íze kiemelkedő volt. A gyümölcs finom volt, s volt elég.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatás minden igényt kielégített. Figyelmesek voltak, udvariasak, szinte meg sem ettük az ebédet, már vitték is a tányérokat. De ugyanígy volt az üres pohárral is a szálloda egész területén.

Tengerpart
Könnyen megközelíthető volt, közel, de koszos, piszkos rendetlen. Mi nem tudtunk benne fürdeni.

Soviva Resort, Port El Kantaoui, Tunézia Lits József 2014-07-25 7.8 1 10 SOVIVA RESORT ALL

2014.07.25. - Névtelen - Elolvasva: 29× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 9,8
 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, tökéletes.

Ellátás
Kiváló, finom, ízletes, változatos ételek, italok,

Hotel szolgáltatások
Kiváló esti programok, nagyon kedves animátorok,

Tengerpart
Tágas, elegendő ágy, napernyő áll rendelkezésre.

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-07-25 9.8 1 10 SunClub El Mouradi Club Selima

2014.07.23. - Névtelen - Elolvasva: 97× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 2,2
 • 2 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 5 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Nagyon szeretem az arab kultúrát és az embereket. A tűrőképességemről annyit, hogy sok mindent kibírok és láttam már érdekes dolgokat, de ezt a szállodát senkinek nem ajánlom!!!!!! 20 éve rendszeresen utazom, de ilyen szemét hozzáállásban még nem volt részem!!!

Nagyon megalázó volt, hogy befizettünk all inc-ra és szinte könyörögni kellett az ételért, hogy jól lakhassunk. Az utolsó napokban már alig ettem, úgy voltam vele, majd itthon sütök normális húst és palacsintát, nem fogok még pitizni is a 120 ezer forintomért.

Egy helyi srác mondta, hogy Ő dolgozott itt, amikor még 4 csillagos volt, de folyamatosan csökken a színvonala a vezetőség miatt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobákat mindennap takarították, mégis az első naptól az utolsóig kakacsík volt a csempén. A szekrények annyira ócskák voltak, amilyenek nekünk a melléképületben vannak, úgyhogy a tiszta ruhát nem is pakoltuk be. Egyik nap kakacsíkos kéztörlőt kaptunk, nem használtuk. Másnap már a nagy törülköző volt kakás. Szóltam a recepción, 45 percet vártam vizes fürdőruhában az új törülközőre, mert egy szerencsétlen srác szaladgált fel-alá, hogy az összes problémát rendezze, csomagokat felvigye a szobákba, stb. Másnap a takarítónő magyarázkodott, hogy ne haragudjak, de minden második törülköző kakás, neki nincs ideje ezt nézegetni, mert soha nem lesz kész. A törülközős ügy után viszont sokkal nagyobb volt a tisztaság (értsd: kimosták a mosdókagylót, a kádat és felmostak. a kakacsík megmaradt.)

Az első éjszaka után szóltunk az idegenvezetőnek, hogy éjjel nem tudtunk aludni, mert a sisa bárban üvöltött a zene hajnalig. Ha kell ráfizetünk, de átköltöznénk másik szobába, mert a 1,5 éves gyereknek jó lenne aludni éjszakánként. Nem tudom, egyáltalán rákérdezett-e a szállodában, de nem is jelentkezett, hogy intézett-e valamit.

Ellátás
Előrebocsátom, hogy nem készültem zabálni, leginkább saláta és gyümölcs evésre készültem a fogyókúra jegyében! De ez az ellátás még nálam is kiverte a biztosítékot.

A húsokért, pizzáért 20-30 percet kellett sorba állni. Ha volt mivel, mert sokszor nem volt tiszta tányér. Amikor sorra kerültünk, kaptunk egy akkora adagot (többször félig nyers és íztelen), ami kb. egy 3-4 éves gyereknek lenne elég. Hiába mondtuk, hogy 4 felnőttnek vinnénk, hogy ne kelljen négyszer sorba állni, egyszerűen nem adtak többet. (Hozzáteszem az orosz bálnáknak hatalmas tányér süteményeket tettek félre és külön óriás palacsintát sütöttek baksisért.) Egyik nap egy kisgyerek kevesellte a pizzát. Mivel akadékoskodott, megkapta azt, ami előtte a földre esett.

Az innivalóra szintén órákat kell várni. A vízre is, mert nincs kirakva pohár. De üvegbe nem engednek tölteni és egyik nap kiírták, hogy csak 2 pohárral adnak/fő. Ahhoz képest másnap -bár reggel egy kisfiúnak még visszaöntötték az üvegbe töltött üdítőt- délután a ruszkik már korsókban kapták a sört. Ez azért nem mellékes, mert a parton 10ig nincs üdítő!!! Palackozott vizet pedig nem adnak.

Többen írták, hogy a parton csak egy hűtőláda van. Ez igaz, viszont nincs alkohol, így nem kell órákat sorban állni és legalább üvegből töltik az innivalót, így nagyobb az esély, hogy nem pancsolt szart kapunk.

A dolgozók többsége nagyon rendes! Egyszer kértem négy üdítőt. Mondta a srác hangosan, hogy csak kettőt adhat, majd simán kitöltötte a négyet. Később mondta a család, hogy pont mögöttem állt a főnök, amikor sorra kerültem. Mivel elhúzott onnan, az alkalmazott kitöltötte mind a négy üdítőt.

Egyszer ebédnél kb. fél órán keresztül semmi kiszolgálás nem volt. Egyszerűen eltűntek a felszolgálók. Egy férfi beállt dinnyét szeletelni, mert a gyerekek ott álltak sorban. Kijött a dinnyés fickó, nézte egy darabig, majd megjegyezte, hogy jól csinálja és visszament a konyhára.

Egyébként pedig az étel minden nap ugyanaz, max. a frissen sültekben van eltérés.

Hotel szolgáltatások
Fent leírtak miatt nem igazán vettünk igénybe semmi extra szolgáltatást.

Az animátorok szervezkedtek néha, nagyon kedvesek voltak, de nem erőszakoskodtak, mint máshol, úgyhogy nekem ezért jobban tetszettek. :-) Viszont ugyanazokat a zenéket játszották, amiket az elmúlt 7 évben folyamatosan hallok az arab szállodákban.

Egy szőke nő mondta utolsó nap, hogy csúzdáztak a szállodában és bezöldült a haja.

Az ellátásnál nem volt több karakterem, úgyhogy ide írom: a medencénél finom lángost sütöttek és a két nő tüneményesen kedves volt.

Tengerpart
A homok nagyon finom, nem koszosabb, mint máshol, bár a tenger kimos valami füvet, ami labdákba áll össze, mi csak teveszarnak hívtuk. Kagylók nem nagyon vannak. Az árusok nyüzsögnek, de nem zaklatják az embereket, egyáltalán nem zavaróak.

Ha napágyat és ernyőt akar valaki, 5kor ki kell menni. Volt olyan, hogy fél 6kor már az utolsó ernyőt foglaltam el. És a lefoglalt ágyakat nem érdemes ott hagyni, mert a ruszkik lopják.

Safa, Yasmine Hammamet, Tunézia Névtelen 2014-07-23 2.2 1 10 Safa

2014.07.23. - Névtelen - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 8,6
 • 7,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a hangulat, jó kiszolgálással, a tengerpart pedig csodaszép. Bármikor visszamennénk . Ár-érték arányban kiváló! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Olvasom a negatív kommenteket, és nem is értem az értékeléseket. A mi bungalónk teljesen rendben volt, tiszta, rendezett, teljesen felszerelt (Hűtő, LCD tv, klíma.) A reptéri transzfer alatt kaptunk tájékoztató a széfbérlésről és a távirányítókról is (kaukció). A fürdőszoba tiszta, minden nap friss törölköző, bekészítés.

Azzal mindenkinek tisztában kell lennie, hogy a tunéziai 4 csillag nem ugyanaz mint például Párizsban. Ezt tudomásul kell venni, de az ára sem annyi hogy luxusszállodát kapjunk érte!

Ellátás
Az ellátás bőséges volt, szerintem mindenki talál magának megfelelőt. Az viszont igaz, hogy valóban sokat kell sorban állni bizonyos dolgokért (hasábburgonya, palacsinta).

A mi pincéreink nagyon barátságosak és kedvesek voltak, igaz mi megfogadtuk az utazási iroda tanácsát, és 2 dínárt minden este hagyunk az asztalon, de megtérülő befektetés volt.

Vizet is annyit ihatsz amennyit akarsz pohárban, de az üvegesért 1 dínárt kell fizetni. De ha kimentünk a szálloda melletti bármelyik shopping center-be 0,6 dínárért bármennyit bevihettél.

Hotel szolgáltatások
Esténként programok, nagyon jók voltak,.

Parton fizetős sportlehetőségekkel.

Tengerpart
Ha reggel időben kimész napágyat foglalni akkor van, később már nem lesz. A tengerpart szép, a víz tiszta, de előfordul egy-két medúza is!

El Mouradi Club Kantaoui, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-07-23 8.6 1 10 El Mouradi Club Kantaoui

2014.07.22. - Névtelen - Elolvasva: 56× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.15 - 07.22.

 • Összesen: 8,4
 • 7 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat, pihentünk, kirándultunk, extrém sportoltunk, ettünk ittunk, szórakoztunk, hajókáztunk... Aki jól akarja érezni magát, jó is fogja! :) Én bátran ajánlom mindenkinek ezt a környéket Tunéziában. Sousse-t már nem annyira, az már nekem is koszos volt, és büdös, plusz ott minden nap, ha a partra le akarsz menni, át kell menni az úton... hát, mit mondjak, nem szerencsés ez egy olyan országban, ahol nem tartják be de egyáltalán a közlekedési szabályokat! Még a zebrán is csak futva közlekednek az emberek... kivéve ha dugó van, és az is mondjuk van dögivel.

Taxisokkal vigyázni, a kikötőig csak 4 dínárt maximum, be a városba max 8at fizess, de volt olyan hogy minket 5ért Sousse központjából, a hotelig vittek... ügyesnek, kitartónak, és szemtelennek kell lenni, mint amilyenek ők is! :)

Az idő fantasztikus volt, az esték esetenként szelesek. Egy pulcsi elfér :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Eredetileg a Club Kantauiba foglaltunk szállást, és ide tettek át minket...aminek annyira nem örültünk...nem mi voltunk az egyetlenek egyébként ebben az időszakban akik így jártunk, de hát ez van. Ugye a Club abban különbözik, hogy fiatalosabb, és magyar animátorok is vannak ott. Egyébként azt hallottuk, a szobák minősége nem tér el, ettől a szállodától... hangulatban más, és az előtere is felújítottabb... Itt némi térítés ellenében jobb szobát kapsz... ki mennyit gondol. De sztem a minimum főszezonban 10 euró az útlevélbe. A földszinti szobákra sokan panaszkodtak, hogy koszos, de mi az elsőre kaptunk szobát, és nekünk az egyik legfontosabb az ágy minősége volt, ami kiváló!!! Hatalmas, és kényelmes. Volt meleg víz, cserélték a törölközőt, ágyat bevetették, hamust kiürítették, amikor olyan hangulata volt a takarító néninek még "szaloncukrot" is csinált a pizsinkből...

Ellátás
Ennyi embernek kaját készíteni... hát döbbenet... egy-két idióta éhenkórászon kívül, akik úgy csaptak le az új kajára, tányérra mintha már legalább egy hete étlen-szomjan lennének, mindenki szépen kivárta a sorát, és jutott bőven étel.

Zöldségek, különböző húsok, gyümölcs, süti, pizza, tészták, savanyúságok, saláták, pékárú...

Egyedül utolsó este voltam szomorú, mert nem volt grillcsirke, hanem helyette halat sütöttek, ami nem volt rossz, de nagyon szálkás volt. A tengeri herkenyűket (rák, tintahal) hiányoltam kicsit.

Az italokat a pincérek szolgálják fel, belekerült egy napba mire rájöttünk, egy dínár a zsebbe, és lesz helyünk és italunk rögtön, egyébként vadászni kell a pincért, aki utána ha odajön kedves lesz (bár ez habitusfüggő is). Szóval, nem muszáj adni borravalót, de azért elvárják...

Egyszer mentünk a 'lacarte estre, 4 fogásos vacsira, ahol külön műsor is volt, nagyon élveztük, kedvesek voltak... Viszont az ilyen (ahogy ők nevezik) "gálavacsora" elvileg csak egy héten egyszer van, szóval ki kell fogni... ha nagyon szeretnénk egyébként sztem elintézhető, hogy egy másik időpontban is lesz... érdeklődni kell, az a lényeg.

A snack-bár ebéd után van, a maradék kajából... ha nagyon éhes az ember, mert pl. nem ebédelt (külön progi ilyesmi) akkor a két medence között ehet, vagy lent a parton pizzát, sültkrumplit, elvileg 15:30ig, gyakorlatilag viszont jóval hamarabb bezárják :(

Az időpontokra nagyon odafigyelnek! 5kor szigorúan bezár a parti bár, éjfélkor pedig a hotelben is.

Palackos vízért (bubis 1 l, bubimentes 1,5 l) 1 dínárt kell fizetni.

Hotel szolgáltatások
Az animátorok egész nap dolgoznak, látástól vakulásig... én estére már sajnáltam őket, és hát az egész napi hajtás bizony meg is látszik rajtuk, lagymatagabbak, enerváltak, de ennek ellenére kihozzák magukból a maximumot. A műsor sajnos viszont gagyi... kicsit kínos is. De van aki nagyon élvezte... én nem voltam megelégedve...

A széf a recepció mellett van, 20 dínár kauciót kell adni, amit visszaadnak majd, ill. azon felül 2 dínár naponta. Egybe kifizetheted. Partra levihető törölköző, szintén asszem 20 dínár kaució, azért nem fizetsz naponta, cserélheted kétnaponta, majd visszaadják az árát. Matrac a napágyra 2 dínár naponta, ha akarsz.

A wifi csak a hallban érhető el, sokan használják, és borzalmasan lassú... azt azért nagyon nem szerettem...

Tengerpart
A part tiszta, mi mindig találtunk napágyat (ingyen van), vannak ilyen kisebb nagyobb cserépedények kirakva szemetesnek. Medúzával szerencsére nem találkoztunk, csak vízinövényekkel, és halacskákkal.

Van lehetőség sok mindenre, parachute, jet-ski, banán, kajak...

Elég idegesítő viszont hogy a pati dolgozók 6 óráig dolgoznak, és 3/4 6-kor kő keményen elkezdenek kifütyülni a partról... ha kitartó vagy ott maradhatsz, de tényleg borzasztóak.

El Mouradi Port El Kantaoui, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-07-22 8.4 1 10 El Mouradi Port El Kantaoui

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 | SZ 9.00 - 13.00 06 80 100 200