Vélemények a szállodákról
Tunézia

Írja meg a véleményét

2014.09.01. - Balázs Fodor - Elolvasva: 16× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.21 - 08.28.

 • Összesen: 6,6
 • 5,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Közhely, az arab országok négy/öt csillagos szállodái sok esetben alacsonyabb színvonalat jelentenek. Esetünkben ez határozottan három csillag volt, ami egyel kevesebb mint a hivatalos. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
- csöpögő légkondi

- kényelmetlen rugós ágy

- de szép szoba

Ellátás
- nyomozás és közelharc a medence-törölközőkért

- angol nyelvtudás -majdnem- teljes hiánya a személyzet részéről

- kissé egyhangú konyha

Hotel szolgáltatások
- folyamatos animátori jelenlét, függetlenül az igényektől

- folyamatos hangos zene

- kellemes medence

Tengerpart
- kényelmes, nyugis napágyak

- alapszintű büfé

- kissé koszos, indás-növényes strand

Lella Meriam Club, Djerba, Tunézia Balázs Fodor 2014-09-01 6.6 1 10 CLUB LELLA MERIAM

2014.08.31. - Dóra B. V. - Elolvasva: 13× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.15 - 08.26.

 • Összesen: 7,8
 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 5 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon elégedettek voltunk a szállodával. A szobánk tökéletes volt, nagyon tágas, tiszta; minden nap takarították, cserélték a törölközőnket. Az egyetlen negatívum, hogy senki nem szólt (csak utolsó nap vissza a szálloda felé egy helyi férfi), hogy a szállodához tartozik valamiféle parti rész is, amiről így teljesen lemaradtunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon szép szobánk volt, az utca felé nézett de ennek ellenére is csendes volt. Semmiféle éjszakai buli zaj nem szűrődött be; nagyon jól tudtunk pihenni. Légkondival, hűtőszekrénnyel felszerelt szoba nagyon nagy és kényelmes ágyunk volt.

Ellátás
Az étellel nagyon kitettek magukért, bár nem a hazai ízek, kicsit sótlanabb, de abszolút el voltunk látva, éhezni nem lehetett. Bőséges és sokféle ételeket kínáltak.

Hotel szolgáltatások
A szállodában lévő animátorok folyamatosan foglalkoztatták a vendégeket. Napközben mindenféle vízben űzhető tömegsport volt, este pedig valamiféle játékkal szórakoztattak, tánccal, humoros darabokkal, egyik este pedig fakír show-val.

Tengerpart
A tengerpart felé vezető út elég koszos, szemetes, a vízbe is jutott némi szemét, de ez teljes mértékben a turisták hibája és nagyon sok vízi gaz úszott a parton. De mindezt leszámítva szép homokos a part, a víz jó meleg volt; a parton napernyők.

Soviva Resort, Port El Kantaoui, Tunézia Dóra B. V. 2014-08-31 7.8 1 10 SOVIVA RESORT ALL

2014.08.30. - Péter H. - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 7
 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A nyaralás összességében nagyon jó volt, a fakultatív programokat érdemes kipróbálni, nagy élmény, mi a két napos szahara túrán voltunk, illetve bementünk Monastirba vonattal, ami nagyon szép. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás nagyon koszos volt, az étterem főleg. A szobában voltak szépséghibák, de miután a takarítónő kapott néhány dínárt, mindig szépen kitakarította, friss törölköző, ágy megvetve, stb.

Ellátás
All inclusive ellátás volt, éhesek sosem maradtunk, de a választék kevés és egyhangú volt, nem túl jól fűszerezett. Az ital egész nap ingyenes volt, de üveges vizet csak este lehetett kapni, 1,5l-t /fő/nap. Másoktól hallottunk ennél jobb és rosszabb ellátásról is.

Tengerpart
Szép volt a part, itt-ott szemetes, de a víz szép tiszta, nem hínáros, a koránkelők kétfajta napágyból választhattak.

Helya Beach & Spa, Monastir, Tunézia Péter H. 2014-08-30 7 1 10 Helya Beach & SPA

2014.08.30. - Névtelen - Elolvasva: 21× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.12 - 08.19.

 • Összesen: 8,2
 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Nagyon tetszett. Tisztaság a szállodán belül, és a szállodához tartózó tengerparti részen is. Kedves emberek- tényleg igaz, hogy nagyon szeretik a magyarokat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállással meg voltam/voltunk elégedve. Szobaosztáskor utcára nézőt kaptunk, de mivel a nyaralás előtt utána olvastam, hogy az utcára néző szobák eléggé hangosak, ezért kértünk tengerre néző szobát. Eleinte az egyik recepciós nem akart adni, de a másikkal meg lehetett egyezni, természetesen plusz pénzért. Minden szobában van klíma. A tv-ben csak orosz, német, angol és arab műsorokat lehet találni.

Ellátás
A pincérek lassúsága egy kicsit zavaró volt. Szerintem kevesen voltak. Volt olyan nap, hogy az irodában dolgozó és a pincéreket vezető személy is beállt kiszolgálni.

Hotel szolgáltatások
A szállodában egy üzlet található, de a szálloda környékén sok kis üzlet van, ahol nagyon jó árakon lehet ajándékokat és egyéb dolgokat vásárolni.

Tengerpart
A szállodának van saját tengerparti része, ami tisztán van tartva. A tengerparton is találhatóak napozóágyak. A medencéknél is vannak, de érdemes korán kelni, és lefoglalni a napozóágyakat, mert 8-9 óra körül már nem volt egy üres sem.

Mövenpick Resort & Marine Spa, Sousse, Tunézia Névtelen 2014-08-30 8.2 1 10 Mövenpick Resort & Marine Spa

2014.08.29. - Molnár Géza - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 1
 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Ha elhagytuk a szállodát és annak területét akkor jól éreztük magunkat. De mindenért fizetni kell. Étel ital nyugágy. Így a költségek is az egekbe szöknek. Nem szabad ebbe a szállodába menni és nem is éri meg. A gyerekek lázáról nem is beszélve. Ami mocsok ott van az felfoghatatlan. Én még ilyet nem láttam. És semmi de semmi nem működik az épületben de a szobákban sem. Tragédia. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Megdöbbentő! Patkány, csótány, kosz, szemét, bűz.

Ellátás
Nem allinclusiv! Átverés!! Nagyon rossz minden nincs víz. Mindenki csak a markát tartja de mindenért. Az étel amit evéshez raknak ki a mocskos konyhából ehetetlen és egy pár perc alatt elhordják az ott megszálló arab és orosz vendégek. Nincs tányér evőeszköz és pohár. Tragédia.

Hotel szolgáltatások
Kritikán aluli.

Tengerpart
A tengerpart akkor jó ha elmész kicsit messzebb és felfedezel magadnak egy másik partszakaszt ami tetszik. Amúgy is a szálloda partján lévő ingyenes törött nyugágyakra nem lehet számítani mert az orosz vendégek a cuccaikat otthagyva folyamatosan foglalják őket. Így egy pici árnyéka sem lehet az embernek. Máshol kell pénzért venni nyugágyat napernyővel. Szóval a szálloda tengerpartja nem elérhető a számunkra. Ez is átverés.

Safa, Yasmine Hammamet, Tunézia Molnár Géza 2014-08-29 1 1 10 SAFA ALL

2014.08.29. - Adrienn - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.05 - 08.12.

 • Összesen: 6
 • 4,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Este 9 órakor érkeztünk meg a szállodában ahol már nem kaptunk vacsorát, majd közölték velünk ( annak ellenére, hogy a recepciósnak 20 Eurot adtuk), hogy csak klíma nélküli szobát tudnak adni az első éjszakára, majd másnap cserélhetünk szobát.Így is történt másnap délután kaptunk klímás szobát. A szobák rendben voltak tisztaság volt, persze a takarítónak mindennap adtunk 1 dínárt. Az aquapark nagyon jó nem minden csúszda működött, de elég volt így is. A napágyakat lekellett foglalni hajnalban, hogy legyen. Az étteremben nagyon sok féle étel volt, találtunk mindig kedvünkre valót, annyi probléma volt, hogy sorakozni kellett az ételékért. Az üditőket és a sört is egy decis pohárba kaptuk, a bároknál kb. 15 perces sor mindig amire sorra kerültünk. Összeségében jó volt, kárpótolt mindent a jó meleg tenger és a homokos part. Teljes értékelés megtekintése

Caribbean World Monastir, Monastir, Tunézia Adrienn 2014-08-29 6 1 10 Caribbean World Monastir

2014.08.29. - Névtelen - Elolvasva: 19× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.22 - 08.29.

 • Összesen: 4,4
 • 4 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Nem volt rosz de nem mennék vissza többet. Erőszakosak . Minden arról szól hogy bírják pillanatok alatt minnél több pénzel levenni a túristákat. Nagyon észnél kell lenni a szálodán belül valamint kint az utcán is.az itt leírt véleményekkel szemben nagy csalódás ért. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Aránylag elfogadható borravalõ ellenében. Bár a hangyákkal még így is meggyült a bajunk.

Ellátás
Ehető ételek de nem európai ízvilåg. Túl fűszerezettek curryvel es rómaiköménnyel. Gyomorra való gyógyszert erősen ajánlott hozni.

Hotel szolgáltatások
Annak ellenére hogy elég sok magyar volt a szálodában ráadásul két magyar animator hölgy is volt hiányoltuk a magyaroknak szóló műsorokat.

Tengerpart
Tengerpart szép tiszta bár az árusokkal nagyon kell vigyázni pillanatok alatt legombolnak az emberről egy halom pénzt.

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-29 4.4 1 10 El Mouradi Club Selima

2014.08.29. - Névtelen - Elolvasva: 38× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 8
 • 6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Összegezve nagyon jó volt a nyaralás, néhány fakultatív programon is részt vettünk, ilyen pl a Tunis, Karthago környéki kirándulás, ahol nagyon jó idegenvezetés volt. Másik a Szafari parkos kirándulás a delfináriummal, a delfinek csodálatosak és az előadás nagyon látványos, mivel itthon ilyen nincs így mindenképp érdemes megnézni aki nem látott még ilyet, nagy élmény felnőtteknek és gyereknek egyaránt.

Összegezve, ajánlom bárkinek a szállodát hatalmas, sok programmal jó ellátással, viszont a szobák lehetnének jobbak is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobával nem voltam annyira megelégedve mivel köze nem volt a szobának ahhoz amit mutattak, de legalább volt légkondi és végül is nem volt szörnyű, bár nem volt köze a 4 csillaghoz. Végül is a szobában keveset tartózkodtunk így nem rontotta a nyaralást különösebben.

Ha jobb szobát akarunk akkor gondolom plusz pénzért lehet, érdemes utánakérdezni, egyébként ne lepődjünk meg.

Ellátás
Az All Inclusive ellátás pazar volt, egész nap lehetett enni, a fő étkeztetések hosszúak voltak rengetegféle igényesen elkészített finom kajával. A reggeli, ebéd és vacsora a fő étteremben volt, közte egy másik az udvarról is megközelíthető és teraszos étteremben lehetett enni, valamint a parton is pizza, sültkrumpli pia stb.

Hotel szolgáltatások
A szálloda hatalmas volt sokféle programmal. Az úgynevezett Animation Team folyamatosan csinálta a hangulatot, a parton röplabdát szerveztek, pénzért a parton lehet Jet-skizni, hajózni, különböző hajóval vontatott dolgokat kipróbálni (ejtőernyő, banán, vízisí stb).

A szálloda kertjében rengeteg asztallal napközben az Animation Team csinálta a hangulatot, este a színpadon színvonalas programok voltak. Egy kis pénzért lehet vizipipát kérni az italok mellé és megannyi apróság.

A medencék is teljesen jók, folyamatosan tisztítják és rendberakják.

Tengerpart
A tengerpart tiszta, apróhomokos nagyon jó. Kb 20 méterig ér le az ember lába. Pénzért sokféle vízisportot kipróbálhatunk rögtön a szálloda partján (Jet-ski stb).

El Mouradi Port El Kantaoui, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-29 8 1 10 El Mouradi Port El Kantaoui

2014.08.29. - Névtelen - Elolvasva: 80× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.19 - 08.26.

 • Összesen: 9,8
 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon elégedettek vagyunk mind a szállodával, a személyzettel, valamint a nyújtott szolgáltatásokkal is. Az ár-érték arány is tökéletesen megfelel. Bármikor szívesen visszatérnénk oda :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk az egyik legközelebbi helyen volt az étteremhez, természetesen 10 eurót becsúsztattunk a recepciós zsebébe, hogy közelebbi szobát kapjunk, aki készségesen intézkedett is ez ügyben.

Egyébként a szoba tágas volt, tiszta, a takarítónő mindennap jött, kitakarította a szobát, fürdőszobát, teraszt, valamint kicserélte a törülközőket. Néha-néha 1 dínárt raktunk a párnára neki hálánk jeléül :)

Ellátás
Az ellátással teljes mértékben elégedettek vagyunk, bőséges ebéd, vacsora. Mindenki találhat magának kedvére való fogást. Roston csirke, hal, marha, rengeteg köret, pl.: rizs, sült krumpli, párolt zöldségek, rengeteg saláta, öntet, és sok-sok sütemény várt bennünket minden nap.

Egyébként kiszúrtunk magunknak egy pincért, akinek adtunk ebédnél és vacsoránál 1-1 dínárt, és mindig foglalt nekünk asztalt. Pár nap elteltével már virágokkal díszített asztal várt bennünket minden ebédnél és vacsoránál :)

A reggeli kicsit egyhangú: egyfajta pulyka szalámi volt, sajtok, főtt tojás, egyszer-kétszer sült virsli, müzli, de egyébként ez is tökéletesen megfelelt.

Délután és este snack, ami pizzát és sült krumplit jelent.

Sok-sok innivaló, alkoholos és alkoholmentes italok egyaránt.

Hotel szolgáltatások
A szállodában animátorok szórakoztatták a vendégeket. Mindennap délután és este is sok táncos és énekes programmal kedveskedtek az odautazóknak.

Tengerpart
A tengerpart gyönyörű, a homok érdekes, mivel fehér. A víz néha kicsit koszos volt, de ez sem zavart bennünket. Gyönyörű szép volt :)

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-29 9.8 1 10 SunClub El Mouradi Club Selima

2014.08.29. - Névtelen - Elolvasva: 21× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.22 - 08.29.

 • Összesen: 3,3
 • 4 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 4 Alapár

Összegzés
Összeségében jól éreztük magunkat a làtvàny és a meleg kárpotolt bizonyos dolgokat de nem hiszem h visszajönék még itt ülünk a száloda haljában varjuk, h haza induljunk ezert még frissek az élmények! Igazábol más vilàg màs kultúra szinte minden a lehúzásrol szól minnél több pént szedjenek ki azemberekböl "minta romák nàlunk"! A szàlodàban a pincérek rendesek ha adtun borravalot de ha nem lese kakiltak minket! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Azzal keztem h adtam 20 dollárt a recepcion, h viszonylag jó szobát kapjunk viszonylag jó is volt közel volt mindenhez akik nrm adtak jattot azokat szinte kirakták a világ végére! DE a szoba tele volt hanyával, folyt a wc ha egymas utàn mentük el képtelenség volt lehúzni és hàt benne àltak a dolgok mig meg nem telt megint a tartàly! Aklima ha felvettük nagyon képtelenség volt aludni mert annyira zörgött!

Ellátás
túl fűszerezett ételek reggeli vacsora tűrhető de nem európai íz világ aki a rómaiköményt és a curryt szeretni annak ez nem fog r gondot okozni de aki teheti probiotikumot es gyomor vedőt hozzon magával.

Hotel szolgáltatások
Hiànyoltam a magyar programokat egyépként jó volt!

review_paragraph_heading_18
Megfelelő aki szeret sportolni!

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2014-08-29 3.3 1 10 El Mouradi Club Selima

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 06 80 100 200