Vélemények a szállodákról
Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 8,4 Nagyon kellemes hetet töltöttünk el, egy pár apróság kivételével tökéletes volt. Szívesen vissza mennénk máskor is.

 • 9 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon kellemes hetet töltöttünk el, egy pár apróság kivételével tökéletes volt. Szívesen vissza mennénk máskor is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szép, tiszta, mindenfélével fel volt szerelve, rendben volt. Mi külön rendeltük a szobát és egy tökéletesen olyat kaptunk, mint amilyet szetettünk volna.

Ellátás
Az all inclusiv ellátás itt evés-ivás szempontjából lényegesen kevesebb volt, mint amit eddig megszoktunk, délutáni snack pl nem volt, az ital választék sem volt nagy, az étel ugyan finom, változatos és kiadós volt, de a sütiket az orosz túristák folyamatosan lerabolták és mivel nem hoztak másikat, gyakran maradék, vagy semmi nem jutott.

Hotel szolgáltatások
Ápolt, tiszta és maximálisan biztonságos volt a szálloda, az animátorok sok progit szerveztek felnôttnek, gyereknek, nappal és este is, kedvesek voltak, a személyzet a megfelelô baksissal jól mûködött, ezt bekalkuláltuk, rendben volt. Volt, ami ebben a szállodában tetszett jobban, ingyenes széf, pálmafás gyermekmedence (nem égett le a gyerek), karakán, megbízható strandmester a parton. Az ásványvíz itt ingyen volt.

Tengerpart
A tengerpart tiszta, kellemes és biztonságos volt. A strandmester mindenre odafigyelt, segített. Jókat lehetett fürdeni, napozni, a tengerparti bárból származó hûsítôkkel lazítani.

Anett W., 2016.08.21., Tartózkodás dátuma: 2016.08.11 - 08.18.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Hotel:LTI El Ksar Resort & Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse, Tunézia Anett W. 2016-08-21 8.4 1 10 LTI EL KSAR RESORT AND THALASSA

Összesen: 10 Nagyon szuper volt

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon szuper volt Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2016.08.18., Tartózkodás dátuma: 2016.06.30 - 07.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel:El Mouradi Club Selima

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2016-08-18 10 1 10 SunClub El Mouradi Club Selima

Összesen: 5,4 A szálloda jó fekvésű. A part homokba fantasztikus. A baj hogy ez egy Aqua world. Rengeteg a helyi arab vendég. Minden zsúfolt és...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
A szálloda jó fekvésű. A part homokba fantasztikus. A baj hogy ez egy Aqua world. Rengeteg a helyi arab vendég. Minden zsúfolt és túlterhelt. Ezt tetézi a sok Orosz vendég. ( csak orosz vendég) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba OK. A víz nyomása csúcsidőben közelít a 0- hoz.

Ez max 3 csillagos és nem több.

Ellátás
A fő étkezések átlagosak. A minőségi ételt ne keresd. Ehetők! Ennyi. Nagy a tömeg. Gyümölcs csak egy fajta volt. Általában dinnye. Tányérra vadászni kellett. Pincérek kedvesek lennének ha nem lennének túl terhelve.

Az italok nevetségesek. Üdítők gyakran elfogynak. Sör, bor.

Napközbeni ételek kimerülnek egy borzasztóan megoldott palacsintázással. Mást ne keress.

Hotel szolgáltatások
Animátorokl vannak és igyekeznek.

A gyerekekkel foglalkoznak főleg. Ez kimerül táncikálással. Sport nemigen van.

A hotelben található éttermek, bárok nagyon szegényesek. Nekem a 70-es éveket idézték. Felejtsd el ezeket. Nem is használják sokan.

Tengerpart
Mint írtam a homok ritka jó!!! Élvezet lépni benne.

A hotel előtt rendezett, tiszta. A víz is meleg, tiszta. Ha arrébb sétálsz 200 métert akkor már arabok ( helyiek), kosz, rendetlenség.

Balassa István, 2016.08.14., Tartózkodás dátuma: 2016.08.04 - 08.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Hotel:LTI Thalassa Sousse

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

LTI Thalassa Sousse, Sousse, Tunézia Balassa István 2016-08-14 5.4 1 10 LTI THALASSA SOUSSE

Összesen: 5,6 Szép a szàlloda de hiànyossàgok vannak . Az étkeztetés katasztrofàlis katolikus. Sok beígért dolog nem valósult meg. A személyzet kedves,...

 • 5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Szép a szàlloda de hiànyossàgok vannak . Az étkeztetés katasztrofàlis katolikus. Sok beígért dolog nem valósult meg. A személyzet kedves, segítőkész. Az animatorok aranyosak, a helyszíni magyar képviselet nagyon jó. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szàllàs tiszta minden nap takarítottak.

Ellátás
Az ellàtàs kritikàn aluli. Az étkezés àtlagon aluli és nem az ízek miatt. Annyira sokan voltak az étteremben,hogy sokszor leülni sem tudtunk. Egy vicc az egész.

Hotel szolgáltatások
Bàr remek, bàr a medencénél a bàrban folyamatos a sorban allàs. Pizza papírtasakban, palacsinta is abban, jobban vàrtam.

Tengerpart
A part szép tiszta rendezett. Minden reggel takarítottàk.

Gagyi Róbertné, 2016.08.14., Tartózkodás dátuma: 2016.08.04 - 08.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Hotel:El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

El Mouradi Skanes, Monastir, Tunézia Gagyi Róbertné 2016-08-14 5.6 1 10 SunClub El Mouradi Skanes

Összesen: 3 Ez nem egy négy csillagos szálloda! Sőt, három csillagos se! A szobák és a bútorok minősége sem négy csillagos, az étel sem az, a...

 • 3 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 6 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Ez nem egy négy csillagos szálloda! Sőt, három csillagos se! A szobák és a bútorok minősége sem négy csillagos, az étel sem az, a személyzet hozzáállása meg végkép nem! Igazán nem értem, hogyan képzelik, hogy bárki is ajánlani fogja másoknak ezt a szállodát. A képek csalókák! Nem véletlen, hogy a alig van kép a szobákról!! Tényleg szép a környezet. Sajnos, ami nem látszik a képeken, az a személyzet hozzáállása, a barátságtalan légkör melyet teremtenek. Az udvariatlan bár személyzettől kezdve, akik úgy adnak ki italt, mintha „muszáj lenne”, a fiatal animátorig, aki meghív délutáni tengerparti zumbázásra, s miután az mondom, hogy köszönöm nem, az arcomba vágja, hogy: „KATASZTRÓFA HOLIDAY!!” Nyaralás helyett, úgy éreztük, mint ha egy hét napos Tunéziai Túlélő Táborban vettünk volna részt! Nagyon nagyot csalódtunk ebben a szállodában. Senkinek nem ajánljuk! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Csendes szobát kértem. Nem azt kaptam. Erkélyünktől 10 méterre volt egy nagy terasz, ami napközben csendes volt, de első este kitelepült oda egy énekes, billentyűzettel, mikrofonnal, és nagy hangfalakkal! Egész este hallgathattunk világslágereket az ő szóló előadásában. Másnap kértem egy másik szobát, mondták, hogy a következő napon lesz csak. Ok, megvárom. Második este a teraszon nagy helyi lakodalom volt! Az arab zene üvöltött! Szó szerint, mint egy rock koncerten, minimum kétszer hangosabban, mint előző este. Zárt erkélyajtónál, nem hogy pihenni, GONDOLKODNI nem tudtunk a szobánkban!! Felháborító volt! Negyed tizenegy körül, több mérges vendéggel együtt, a recepciónál szó szerint ordibálnunk kellett a szálloda személyzetével, hogy legyen már végre csend! Végre meg lett az eredménye. Fél órán belül minden zene megszűnt. Életemben nem tapasztaltam még ilyen pofátlanságot, és a vendégek semmibevetelét! Az első szobánkban csak az ágy volt négy csillagos: széles, kényelmes, zseniálisan lehetet rajta pihenni, persze amikor nem szólt a zene a közeli teraszon. A többi része katasztrófa volt. Minden bútor igénytelen szürke színű fautánzat ragacsos laminált bevonattal ellátva. Szörnyű! Mozgássérült fürdőszoba, melyben az egymás melletti WC és zuhanyzó tálca 10-15 centiméterrel meg volt emelve. Zuhanyzás közben, a víz nem folyt le rendesen a lefolyóba, hanem a fürdőszoba padlójára ömlött, ahol persze nem volt lefolyó. Így, még a legkisebb zuhanyzó víznyomás mellett is, mindig megtelt a fürdőszoba padlója vízzel. A mosdó mellett polc egy deka se! Az egyik ágy melletti kisasztalt vittük be a fürdőszobába, hogy legyen mire kipakolni. Második szobánk már csendes volt, tengerre néző erkéllyel, rendes fürdőszobával (káddal, meg a mosdó melletti hosszú márvány féle pulttal), viszont az ágy két csillagos se volt. A matrac olyan kemény volt, mintha három réteg zsákvászonra tettek volna egy lepedőt. A párna meg olyan nagy és kemény, mint egy kiszáradt vekni kenyér.A légkondi remek volt!

Ellátás
Első nap, az ellátás még akár elfogadhatónak tűnt, de nagyon gyorsan meguntuk. Reggelire volt tojás minden mennyiségben, de pl. hús egy deka sem. Kivéve valami cékla színű helyi párizsi féle, amit nem mertem megkóstolni. Se egy szelet sonka, nyári szalámi, vagy hasonló felvágott, se egy szelet sajt. Bacon vagy valami kolbász féléről ne is álmodjon az ember! Volt valami helyi túró féle, amit a párom imádott, mert azt mondta olyan, mint amit nagyanyja csinált gyermekkorában. Neki tojás és túróból állt minden reggeli. Az ebéd meg a vacsora szinte egyforma volt, mindig egy kicsit más, de nagyon egyforma. Aki a szárnyast szereti, az mindig talál pulykát vagy csirkét, de két nap után már azt is megutáltam, mivel a húst nem „testrészekre” szedik, pl. alsó-felső comb, mell, szárny, stb., hanem szó szerint apró darabkákra trancsírozzák az egész állatot. Így, szinte minden darab tele volt csontszilánkokkal. Ettől a szárnyasok fogyasztása olyanná vált, mintha az ember szálkával teli halat enne. Fárasztó! Sok minden íztelen, főleg a köretek, vagy nagyon olajos, vagy egyszerűen rosszízű. Általában kétszer vagy háromszor annyi ételt kellett szedni, mint amit az ember valóban kíván, hogy találjon közte annyit, amennyi ízlik, hogy jól lakjon. Vacsoránál a személyzet adagolta a húsokat, mindig csak nagyon keveset, mintha sajnálták volna a vendégektől. Nem csak mi, mások is nagyon panaszkodtak a kaja miatt.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásairól nem tudtunk semmit, semmi tájékoztatást nem kaptunk. Nem tudtuk, hogy mi tartozik az all inclusive-ba és mi nem, mik a pluszszolgáltatások, azok hol találhatóak, mennyibe kerülnek, miért nincs TV távirányító a szobában (kaucióért lehet kapni a recepción), honnan lehet fürdőlepedőt szerezni, ha le akarunk menni a partra (szintén kaucióért a recepción). Se egy térkép a szálloda hatalmas területéről… semmi! Egy „fedezdfelmagadtábor” volt az egész. WIFI a szobákban nincs, csak a recepción. Viszont azt alig tudta használni bárki. Második nap sikerült a laptopommal fél órát netezni, míg körülöttem hat embernek nem sikerült mobillal csatlakozni. Másnap már többen mondták, hogy egy közeli kávézóba járnak wifizni. Többé laptoppal sem tudtam csatlakozni. Ötödik nap, már nagyon kellett volna emaileket nézzek, tehát megkértem a recepcióst, hogy mondjon egy kávézót a közelben, ahol van wifi. Mondta: „HÁT ITT VAN!!” Mondtam, az lehet, csak három napja nem tudok csatlakozni!! Mutatta: „Hát itt van egy fiatalember, aki beprogramozza a telefonját!!” És tényleg! A lobby közepén állt egy srác, körülvéve 20-30 vendéggel, és egyenként írta be a szükséges kódokat mindenki telefonjába, hogy tudjanak csatlakozni az ingyenes wifihez! Mind ez, a XXI században! Nekem is beírta a kódokat, s onnantól nem volt gond a csatlakozás. A két recepciós pasin és a takarító néniken kívül, a szálloda személyzete barátságtalan, és általában úgy viselkedik, mintha a vendégek zavarnák őket. Egyáltalán nem éreztük azt, hogy mi ott számítunk, hogy rólunk szólna a nyaralás. Mindent ki kellett harcolni! A parton az üdítőt másfél decis műanyag pohárkában adják. Ha kértem még egyet, már húzták az orrukat, durván odacsapták a púltra. Érthetetlen volt ez a viselkedés! Az étteremben a pincérek igyekeztek, de nagyon kevesen voltak, és munkájuk egy folytonos kapkodásból állt. Lerohanták a lábukat. Ha az ember kulturáltan viselkedett, kedvesen szólt hozzájuk, pár nap múlva már ők is kedvesen fogadtak.

Tengerpart
A tengerpart rendben volt. Volt árnyék, napágy matraccal, ami az all inclusive vendégeknek ingyen jár. És voltak „security” emberek is, akik vigyáztak a biztonságra, no meg nem engedték a sétáló árusokat fel a partra a vendégek közé. De ezekkel a „securitisekkel” minden nap el kellett játszani a „Volna e szabad hely?” kis játékot, mivel ők előre minden ágyra törülközőt tesznek, azt a látványt keltve, hogy nincs szabad hely a parton. És persze pénzt várnak azért, ami ingyen jár. Pár percet kell csak határozattan egy helyben várni, mire észreveszik, hogy nem fognak lóvét kapni, és lassan, komótosan elvezetnek egy szabad helyhez. De ezt minden áldott nap el kellett játszani. Fárasztó volt!

Névtelen, 2016.08.10., Tartózkodás dátuma: 2016.07.28 - 08.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Hotel:LTI El Ksar Resort & Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse, Tunézia Névtelen 2016-08-10 3 1 10 LTI EL KSAR RESORT AND THALASSA

Összesen: 6,4 összesegeben kellemes volt, viszont a tengerpart minösithetetlen, koszos, rendezetlen

 • 6,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
összesegeben kellemes volt, viszont a tengerpart minösithetetlen, koszos, rendezetlen Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
a szoba rendben volt, tiszta volt, és igaz mi boven fizettunk felarat, de igy a tengerre nezett

Ellátás
az etelek minősegeben es mennyisegeben voltak kivetni valok ...

Hotel szolgáltatások
egy szerencsetlen animator szaladgalt ott egesz nap aki csak a gyerekekkel foglalkozott, program egyenlo a nullava

Tengerpart
a tengerpart minosithetetlen, nagyon rovid, budos es koszos, a medence viszont csodS TISZTA ES A KORNYEZETE IS RENDEZETT MI IS OTT TOLTOTTUK A NPJAINKAT

Rókáné Nagy Beáta, 2016.08.08., Tartózkodás dátuma: 2016.07.28 - 08.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Hotel:Framissima Regency

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Framissima Regency, Monastir, Tunézia Rókáné Nagy Beáta 2016-08-08 6.4 1 10 REGENCY HOTEL & SPA

Összesen: 7,8 Akciósan bármikor ajánlani lehet.

 • 8 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Akciósan bármikor ajánlani lehet. Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Tengerpart tiszta volt és közel volt.

Névtelen, 2016.08.08., Tartózkodás dátuma: 2016.07.07 - 07.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Hotel:El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

El Mouradi Skanes, Monastir, Tunézia Névtelen 2016-08-08 7.8 1 10 SunClub El Mouradi Skanes

Összesen: 5,8 Csalodott voltam egeszen addig mig nem beszeltem mas utasokkal akik mashol nyaraltak.Akkor rajottem,h nem en voltam a legrosszabb helyen.

 • 6,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 5 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Csalodott voltam egeszen addig mig nem beszeltem mas utasokkal akik mashol nyaraltak.Akkor rajottem,h nem en voltam a legrosszabb helyen. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba +penzert haromszori probalkozas utan srm volt tokeletes..A masik szalloda kozel volt,a duborgo zene zavaro volt.A kozvetlen kilatasunk alacsonyabb epulet tetejere esett ahol egesz nap es ejjel mukodo ventilatorok zaja miatt az erkelyre nem mentunk ki.A kad lefolyoja korbe rozsdas,a falak tobb helyen a nedvessegtol holyagosodtak.Az egesz szallodara ra fer egy felujitas.Na meg egy nagy takaritas.

Ellátás
Elso ket nap jo volt ,de aztan a maradek mindig atvaltozott ,masnapra mas neven futott.De volt ami nem valtozott csak ujra melegitettek.Pl a pulyka ami mar budos volt.Ehen nem maradtunk mert volt vaj,kenyer,gyumolcs es sutemeny,ami csak szinre volt valtozatos az ize ugyanaz maradt.A tanyerok tisztasaga nem megfelelo,a hasznalni kivant poharakat a mosdoban ujra mostam.

Hotel szolgáltatások
A bar,a pincerek kedvesek voltak.Az animatorok jok voltak.Kulon koszonet az idegenvezetonek.Sokat segitett mindenben.

Tengerpart
Keskeny.A partot egyszer sem simitottak el,a tenger altal kihozott fuvet csak nagyjabol kapartak ossze.A sok mas hordalek-szemet,palackok,poharak-maradtak.Kotvetlenul a szalloda mellett talalhato egy elhagyatott szalloda is elhanyagolt koszos partjaval.Igy a szallodahoz tartozo kbr10mx50m es part kicsi egy ekkora szallodahoz.

Angéla C., 2016.08.07., Tartózkodás dátuma: 2016.07.28 - 08.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Hotel:El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

El Mouradi Skanes, Monastir, Tunézia Angéla C. 2016-08-07 5.8 1 10 SunClub El Mouradi Skanes

Összesen: 7,6 Szuper volt a nyaralás, nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű helyeken jártunk, érdemes elmenni a fakultatív programokra és a közeli...

 • 6,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Szuper volt a nyaralás, nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű helyeken jártunk, érdemes elmenni a fakultatív programokra és a közeli városokba is önállóan. A bazári árusok rendesen rá tudják szedni a túristákat és tízszeres áron kínálnak mindent, ha nem több. Velük vigyázni kell és alkudni és nem bevenni mindent, hogy a legjobb minőséget adják, mert nem igaz. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás megfelelt az igényeinkenek. A szobában néha hangyainvázió ütötte fel a fejét, de nem volt vészes. A tengerparthoz közeli házba kerültünk, így nem kellett sokat sétálnunk. A medence szuper, bár inkább a tengerben fürödtünk.

Ellátás
Az all inculisive ellátásban mindig volt lehetőségünk enni inni egész nap. Az étteremben finom ételeket tálalnak, magas választék van a svéd asztalos rendszerben. A bárokban ingyen italok közül a rövidek és a sör iható, a koktélok csak összepancsolt cukros szirupok. Internet csak a recepción van az is változóan használható erősségű, ez nem tetszett annyira. A takarítónő elég random rendszerességgel jött kitakarítani.

Hotel szolgáltatások
Az animátorok egésznap foglalkoztatják a szálloda népét. A napközbeni sportfoglalkozások tök jók voltak. Viszont az esti program minden este ugyanaz volt. Ugyanaz a playlist és koreográfia a gyerekeknek bár ezt ők nem bánják, felnőtteknek inkább idegesítő. A felnőtt programra kétszer maradtunk kint, vicces volt, kissé erőltetett, ennyi pont elég is volt belőle.

Tengerpart
A tengerpart gyönyörű, tiszta. A tengernek kellemes a vize. Lehet mindenféle extrém vízi sportra befizetni, amik egy kis izgalmat adnak a nyugis pancsoláshoz és napozáshoz.

Névtelen, 2016.08.07., Tartózkodás dátuma: 2016.07.28 - 08.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel:El Mouradi Club Selima

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

El Mouradi Club Selima, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2016-08-07 7.6 1 10 SunClub El Mouradi Club Selima

Összesen: 8,4 Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda elhelyezése központi helyen van, ami azt jelenti, hogy a szállodával szemben van...

 • 7,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda elhelyezése központi helyen van, ami azt jelenti, hogy a szállodával szemben van egy bolt, ahol mindent lehet kapni (cipőtol kezdve az édességen keresztül mindent), illetve jobbra es balra is 3-3 perc sétára egy-egy nagyobb bolt: a Hawaii es ALI baba boltja. A taxik 5dinárért elvisznek Port El Kantaoui kikötőjébe ahova érdemes szerintem elmenni. Bazáron kívül van egy nagy vidámpark is ott. 10dinarert visz el a taxi Sousse központja - "Medina", ahol óriási nagy bazár van (nagyon tetszett), plusz egy mecset, ahova par dinarert beöltöztetve beengednek, persze csak a belső udvarba.

A szálloda maga egy szuperül kialakított komplexum, tobb medence, es közel van a part is, ahol hófehér a homok (teledobálva cigicsikkel köszönet az oroszoknak). A napágyak használata ingyenes, de a matracoké nem. Baldahines székekben is lehet ücsörögni, ami nagyon hangulatos. Elméletileg az extra piákért fizető vendégek számára van, de nem szóltak ha mi is ott voltunk egy kicsit. Hétvégén annyi arab család volt, hogy összesen 3 bikinis nőt lehetett látni a medencék körül (beleértve engem is) igy inkább a tengerparton voltunk vegig. A tenger kristálytiszta úgyhogy imádtunk benne pancsolni.

Az étkezésről annyit, hogy egyedül a reggeli volt kevesbe jó, mert 3fajta kemény sajt (magyarhoz képest ízetlen), par saláta, lekvárok, péksütik, kiflik, homoktorta(isteni), főtt tojas, sült paradicsom, párolt zöldségek, muzli, egy fajta eléggé csúnya párizsi, es előttünk sütött palacsinta plusz tükörtojást készítettek. Az ebédet a lenti étteremben ettük a 2.naptol kezdve vegig (köszönet az idegenvezetonek) ahol a helyi focista csapat evett. Olyan érzés volt, mint egy VIP étterem, mert ugyanazok voltak ami fent a fő étteremben is, csak "sáskajárás" es sorbanállás nelkul. Adtunk 1-1 pincérnek 1dinart, miután királyokkent viselkedtek velünk. Amikor mentünk enni, mar oda volt készítve a bor, viz, virág az asztal kozepen.. A vacsinal volt hal, csirke, marha, barany, meg sutik (mint ebédnél). Imádtuk:) Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2016.08.05., Tartózkodás dátuma: 2016.07.28 - 08.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel:El Mouradi Club Kantaoui

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

El Mouradi Club Kantaoui, Port El Kantaoui, Tunézia Névtelen 2016-08-05 8.4 1 10 El Mouradi Club Kantaoui

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

Ingyen hívható: Hétfő - Vasárnap 09:00-20:00 06 80 100 200