Vélemények a szállodákról
Magyarország

Írja meg a véleményét

Összesen: 7,2 Az 1001 éjszaka meséi avagy hogyan tegyük a Mesés Shiraz Hotelt a 40 rabló törzshelyévé Feleségemmel 2015 nőnapi hétvégéjét szerettük...

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Az 1001 éjszaka meséi avagy hogyan tegyük a Mesés Shiraz Hotelt a 40 rabló törzshelyévé

Feleségemmel 2015 nőnapi hétvégéjét szerettük volna kellemesen tölteni, ezért ellátogattuk egyik kedvenc hotelünkbe az egerszalóki Mesés Shiraz hotelbe.

Beköltöztünk, pihentünk, wellnesseztünk, élveztük a kedves szolgálatkész személyzet figyelmességeit, így volt ez szombat délután is. A szombati vacsorához készülődve nyúlok az asztalon hagyott karórámért, de nincs ott, majd a feleségem is közli, hogy nem találja a nyakláncát, amit szintén az asztalon hagyott. Csodálkoztunk, de mivel az ajtók mágneszárasak, és kártyával nyithatók, ezért reménykedtünk, hogy majd kiderül ki és milyen kártyával járhatott a szobánkban.

A recepcióra leballagva bejelentettük a recepciósnak a felfedezett hiányosságokat, aki némi telefonálgatás után közölte, hogy tekintettel arra, hogy este nyolc körül jár az idő, már csak másnap reggel tudja elérni azt a kollégát, aki majd meg tudja nézni a számítógépen, hogy mikor milyen kártyát használtak az ajtónknál, már egy másik vendég is jelezte az órájának eltűnését…!!!

Kicsit bánatos hangulatban nyammogtuk el az egyébként ízletes vacsorát, és indultunk vissza a szobánkba, amikor is egy kisebb csődületre lettünk figyelmesek a recepció előtt: egy baráti társaság jelezte hangosan, hogy mindegyikük – egymás melletti – szobáját kifosztották, készpénzt, aranyat vittek el. Így már szombat este-éjszaka kivonultak a rendőrök, akiktől megtudtuk, hogy pontosan két héttel ezelőtt már megtörtént ugyanez, ebben a hotelben! Hangsúlyozom, a rendőröktől értesültünk erről, és nem a szálloda személyzetétől – akik mint később kiderült nem is voltak tájékoztatva róla, hogy ilyen eset előfordult, csak azok tudtak a dologról, akik éppen akkor ott szolgálatban voltak.

A hosszúra sikerült este során kiderült, hogy a hívatlan látogató nem használt semmilyen kártyát az ajtók nyitásához, hiszen az egyik rendőr is két másodperc alatt kinyitotta a négycsillagos szállodai ajtót egy műanyag villával! Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2015.03.15., Tartózkodás dátuma: 2015.03.06 - 03.09.
Régió: Magyarország Magyarország, Termálfürdők, Szálloda:Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel, Termálfürdők, Magyarország Névtelen 2015-03-15 7.2 1 10 Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel

Összesen: 9,8 Nagyon jól éreztük magunkat. A takarító személyzettel kezdve a pincéreken keresztül a recepciósokig mindenki nagyon udvarias és...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. A takarító személyzettel kezdve a pincéreken keresztül a recepciósokig mindenki nagyon udvarias és figyelmes. Nagyon pozitívnak találtam. Az egyetlen megjegyzésem csak annyi lenne, hogy a nagyobb méretű szauna is üzemelhetett volna, mivel sokan voltunk a wellness részben. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2015.01.12.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton, Szálloda:Hotel Residence Balaton

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Hotel Residence Balaton, Balaton, Magyarország Névtelen 2015-01-12 9.8 1 10 Hotel Residence Balaton

Összesen: 7,4 Felnőtt társasággal mentünk, elsősorban pihenni, várost nézni.

 • 7,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Felnőtt társasággal mentünk, elsősorban pihenni, várost nézni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk a harmadik emeleten volt, ez azonban nem okozott gondot, a két lifttel könnyen tudtunk közlekedni. A szobánk kellő méretű volt, a harmadik ágy ellenére is kényelmesen elfértünk. A berendezés olyan, ami egy wellness-szállodától elvárható (minibár, síkképernyős tv), bár az ágyak matracai kicsit már elhasználódtak. Relatíve nagy erkélyünk volt a szobához, ha nyáron megyünk, biztosan kellemesen kihasználtuk volna. A kilátás szántóföldre esett, a szálloda előtti út forgalma nem hallatszott fel.

Ellátás
Teljes panziós az ellátás, ennek megfelelően kaptunk reggelit, ebédet, vacsorát, délután sütit, az italokat kellett csak külön fizetni. A konyhával abszolút elégedettek voltunk, bár az ebéd valóban csak snack-ebéd, kétféle levessel és kétféle főétellel, de egyrészt ezt is elegendőnek találtuk, másrészt a vacsora kínálata elsőosztályú, piros pont a szombati báránysültért és marhahátszínért.

Hotel szolgáltatások
A wellness-részleg hozta az elvárásainknak megfelelő színvonalat, fürödtünk, szaunáztunk - bár egy teltházas hétvégén valószínűleg nagyobb a sorban állás pl. a három-személyes infra-szauna előtt. A közeli fürdőhöz naponta kétszer szerveznek transzfert (kétszer oda, kétszer vissza).

Névtelen, 2014.12.07., Tartózkodás dátuma: 2014.12.05 - 12.07.
Régió: Magyarország Magyarország, Termálfürdők, Szálloda:Caramell

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Caramell, Termálfürdők, Magyarország Névtelen 2014-12-07 7.4 1 10 Caramell

Összesen: 9,2 Csodálatos hely Gyula mindenkinek csak ajánlani tudom. Az új aqua palota megéri a hosszú autózást.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Csodálatos hely Gyula mindenkinek csak ajánlani tudom. Az új aqua palota megéri a hosszú autózást. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Gyönyörű szobában szálltunk meg. Finom volt a reggeli és a vacsora is. Segítőkészsége a személyzetnek maximális. Mindennel elégedettek voltunk . csak ajánlani tudom a szállót.

Ellátás
Ala carte reggeli és vacsora volt a csomagajánlatban amit kellemes környezetben igényes étteremben fogyaszthattunk el. Esténként még élő zene is volt. Bár a pincérek egy kicsit lassúak voltak, de ez a sok vendég miatt lehetett.

Hotel szolgáltatások
Ingyenes kerékpárt biztosítottak. Ingyenes masszázst kaptunk. Érkezésünkkor az ágyneműnkön törölközőből hajtogatott hattyú fogadott minket egy finom csokival. :)

Névtelen, 2014.08.26., Tartózkodás dátuma: 2014.08.15 - 08.22.
Régió: Magyarország Magyarország, Dél-Alföld, Szálloda:Apartmán Várszálló (Gyula)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Apartmán Várszálló (Gyula), Dél-Alföld, Magyarország Névtelen 2014-08-26 9.2 1 10 Apartmán Várszálló (Gyula)

Összesen: 10 Gyönyörű környezet.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Gyönyörű környezet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Meseszép szàlloda. Kitűnő kiszolgàlàs.

Ellátás
Fejedelmi ellàtàs.

Hotel szolgáltatások
Roppant figyelmesek.

Angéla Kerekes, 2014.08.25., Tartózkodás dátuma: 2014.08.20 - 08.22.
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Magyarország, Szálloda:Hunguest Hotel Palota

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Hunguest Hotel Palota, Észak-Magyarország, Magyarország Angéla Kerekes 2014-08-25 10 1 10 Hunguest Hotel Palota Superior

Összesen: 4,2 nem voltam elégedett, senkinek sem ajánlom

 • 2,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 6 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
nem voltam elégedett, senkinek sem ajánlom Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A netre feltöltött egyetlen szobakép nem jellemző. Az a szoba felújított, a többi jellemzően nem (nem csak egyet láttunk). Régies, lelakott bútorok, poros polcok, vízköves csap, nem lefolyó mosdókagyló, alig átlátható ablakok, penészes fürdő, az erkélyen mállik a vakolat, az erkély padlója nyers beton, és még sorolhatnám. A tájékoztató alapján elvárt minőséget meg sem közelíti.

Ellátás
Félpanzió, svédasztal. Az ételek jellemzően finomak. A vacsorához felszolgált csapvízért fizetni kell. A bort melegen (28-30 fokon!!!) szolgálják fel, akinek ez nem tetszik, azt felháborodva tájékoztatják arról, hogy a vörösbort szobahőmérsékleten kell felszolgálni! Erősen erőforráshiányos a szálloda: kevés a pincér, a tányér, a pohár, az evőeszköz (ami van az kb 50%-ban repedt, csorba). A pincérek ha éppen üres tálcával sétálnak, hogy leszedjék az asztalokat, akkor sem veszik észre a vendég asztalán toronyba halmozott piszkos tányért. A tányérokat végül mi vittük vissza a kiszolgálópultra, mire a pincér élesen reagált:"Mi van, önkiszolgálók lettünk?" Az előző vendég után "leszedett" asztalon gyakran ott marad a morzsa, és hol a piszkos evőeszköz, hol egy üres üveg. A pincérek látják ugyan, hogy leülnénk egy ilyen asztalhoz, de nem szedik le a maradékot, és a szomszédos üres asztalt kezdik megteríteni ahelyett, ahol már ülünk, és szeretnénk enni, akkor is, ha szólunk.

Hotel szolgáltatások
A recepción van lehetőség a helyben szervezett programokról a tájékoztatót megtekinteni. Erről szórólapot nem kaphatunk. A látnivalókról, programokról a szórólapok a recepción, csak a recepciósok által hozzáférhető helyen vannak, többszöri kérésre sem kaptunk megfelelő tájékoztatást, hogy hol, milyen programok, látnivalók vannak. A többi vendég tudta elmondani a recepciós helyett, hogy hogyan lehet különböző helyeket meglátogatni. A máshol alapból a szobában rendelkezésre álló hajszárítót itt nemcsak, hogy a recepción kellett elkérni, szobaszámmal, de ráadásul helyben, készpénzben kellett kauciót fizetni érte (mintha nem fizettük volna már ki előre a sokszorosát a szobáért...). A wellnessben a medence és a jakuzzi kellemes - bár a vendéglétszámhoz képest igen kicsi. A wellness többi részéhez a medence rész csuromvizes padlóján keresztül lehet (normál utcai ruhában) eljutni, ami miatt kevésbé vonzó. A tisztaság itt is hagy kívánnivalót maga után. A medencék használatán kívül mindenért fizetni kell.

Tengerpart
Nem tengerparti, vagy vízparti hely, így a kérdés nem értelmezhető.

Névtelen, 2014.07.31., Tartózkodás dátuma: 2014.07.21 - 07.28.
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Magyarország, Szálloda:City Partner Hotel Szieszta

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

City Partner Hotel Szieszta, Észak-Magyarország, Magyarország Névtelen 2014-07-31 4.2 1 10 City Partner Hotel Szieszta

Összesen: 9,2 2 éjszakát töltöttünk a hotelben, és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. egy különleges világba csöppen a vendég ahogy belép a...

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
2 éjszakát töltöttünk a hotelben, és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. egy különleges világba csöppen a vendég ahogy belép a hotelbe. Valóban, mintha Afrikában lennénk. A szobák, a spa, és az egyéb szórakozási lehetőségek mind-mind a vendégek maximális kényelmét szolgálják.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik igazi pihenésre vágynak. Akik nem szeretik a gyerekzsivajt, azok viszont ne válasszák ezt a helyet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Különleges, szép szobák

Ellátás
Ízlett a felszolgált étel, bár ennél nagyobb választékot is láttam már 4 csillagos hotelben, de nem panaszkodom

Hotel szolgáltatások
10 pontból 10-et adnék a szolgáltatásokra, itt minden a vendég maximáis kényelméről szól.

Amin talán változtatni lenne érdemes, az a személyzet néhány tagja. Egy 4 csillagos hotelben elvárom a személyzettől, hogy mosolyogjon a kiszolgálás ideje alatt kérdezze meg esetleg, hogy minden rendben van-e, vagy segíthet-e valamiben. A medencék melletti bárban langyos kávét kaptam, és amikor kértem egy másikat, akkor a kis hölgy talán még meg is volt sértődve, és persze annyit sem mondott, hogy bocsi. Annyi pénzért amennyit ott hagyunk, az ilyen viselkedés nagyon irritáló, és nem elfogadható.

Juhász Kata, 2014.07.13., Tartózkodás dátuma: 2014.07.11 - 07.13.
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Magyarország, Szálloda:Bambara Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Bambara Hotel, Észak-Magyarország, Magyarország Juhász Kata 2014-07-13 9.2 1 10 Bambara Hotel

Összesen: 4,6 Nyaralásunk a vártnál sokkal rosszabbul sikerült, nagyon csalódottak vagyunk a Szállodában tapasztaltakkal kapcsolatban,különösen a...

 • 3,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 6 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Nyaralásunk a vártnál sokkal rosszabbul sikerült, nagyon csalódottak vagyunk a Szállodában tapasztaltakkal kapcsolatban,különösen a problémakezelést illetően! A júniusi kánikulában, a kültéri medencék egyikét sem tudtuk használni, felújítások, csempézések, vegyszerezések, illetve a szennyezett medencék miatt! A beltéri (2 db!) medencék helyisége levegőtlen, sötét, világítás, szellőzés nulla, ráadásul a víz is rettentően koszos volt! A padló saras, a kinti építkezés miatt! A kommunikáció, és a kompromisszumkészség teljes hiánya miatt senkinek nem ajánlom ezt a Szállodát! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk tisztasága megfelelő, szép, igényes kialakítással.

Ellátás
All Inclusive ellátást sajnos csalódásunkra nem teljesen tudtuk igénybe venni, de az ételek nagyon finomak, a felszolgálók előzékenyek, és kedvesek voltak!

Hotel szolgáltatások
4 csillagos szálloda, de a napozóágyakért, a gyermek ugrálóért, a kerékpárkölcsönzésért fizetni kell, szappan nincs a szobákban, a klíma nem üzemelt rendesen.

Névtelen, 2014.06.16., Tartózkodás dátuma: 2014.06.10 - 06.13.
Régió: Magyarország Magyarország, Dél-Dunántúl, Szálloda:Gunaras Resort Spa Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

6 fénykép

Gunaras Resort Spa Hotel, Dél-Dunántúl, Magyarország Névtelen 2014-06-16 4.6 1 10 Gunaras Resort Spa Hotel

Összesen: 9 Jó helyen, kellemes, modern, de családias szálloda. A szobák kényelmesek, légkondi, tv stb, a 3*-os besorolásnak tökéletesen megfelel. Az...

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Alapár

Összegzés
Jó helyen, kellemes, modern, de családias szálloda. A szobák kényelmesek, légkondi, tv stb, a 3*-os besorolásnak tökéletesen megfelel. Az ár-érték arány nagyon jó. Mindenkinek szívből ajánlom!.Nem először jártunk itt, nagyon kedves kis hotel. Családias, mindenki segítőkész. Budán helyezkedik el, gyorsan el lehet jutni bárhová Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A közelben bevásárlóközpont, uszoda, villamos és buszmegálló. A Déli Pályaudvar sincs messze, ha valaki vonattal menne. Szóval minden egyben van a budapesti séták kiinduló és záró pontjához.

Ellátás
A szobák kényelmesek, a reggeli jó, minden kérést teljesítenek.Csak reggeli van, de az jó színvonalú, elegendő.

Hotel szolgáltatások
26 légkondicionált szállodai szoba

non-stop recepció szolgálat

büféreggeli

konferenciaterem

társalgó televízióval

review_paragraph_heading_18
a közelben van a Gesztenyés Park, MOM Sportközpont

Névtelen, 2014.05.05., Tartózkodás dátuma: 2014.04.26 - 04.27.
Régió: Magyarország Magyarország, Budapest és környéke, Szálloda:Jagelló Business Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (0)

1 fénykép

Jagelló Business Hotel, Budapest és környéke, Magyarország Névtelen 2014-05-05 9 1 10 Jagelló Business Hotel

Összesen: 4 Egy nagyon szép helyen van, ideális kikapcsolódni, bár a két szárny külön-külön wellnessel rendelkezik ami alapvetően átjárható, bármely...

 • 3,5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 6 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Egy nagyon szép helyen van, ideális kikapcsolódni, bár a két szárny külön-külön wellnessel rendelkezik ami alapvetően átjárható, bármely szárnyban is szállunk meg, mégis nem a legjobb vizesen egy kis köntösben átmászkálni egyikből a másikba. Az úszómedence kissé hideg, de meg lehet szokni, a jakuzzik mindig tele vannak, a szaunák jók. Nem kizárt, hogy leszek még a vendégük. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagy belmagasságú szoba amitől egy picit üresnek hat. Én az Erzsébet szárnyban szálltam meg, az első emeleten, gyönyörű szép kilátással. A fürdőszoba szép volt, bár 3 bogarat húztam le a wc-n.

Ellátás
Korrekt volt az ellátás. (Félpanziós ellátás)

Hotel szolgáltatások
Én személy szerint egy Téli álmodozás néven szereplő csomagot igénybe véve szálltam meg a hotelben, amelyhez több szolgáltatás járt volna, ebből néhány nem jutott el hozzám. A wellnessük kellemes, mint már a fentiekben említettem, viszont az átjárással voltak gondjaim, hiába fedett átjáró volt a két szárny között, mégis szabályosan fáztam míg átértem. Az egyikben úszómedence, jakuzzi (ami fixen tele volt), infraszauna és ülőmedence volt, a másikban pedig finnszauna, aroma kabin, só kabin, még egy jakuzzi (szintén tele) és egy amolyan pancsoló medence.

Névtelen, 2014.02.16., Tartózkodás dátuma: 2014.02.12 - 02.13.
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Magyarország, Szálloda:Erzsébet Park Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Erzsébet Park Hotel, Észak-Magyarország, Magyarország Névtelen 2014-02-16 4 1 10 Erzsébet Park Hotel

1 2 3 4 5 6 7

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 06 80 100 200