Vélemények a szállodákról
Magyarország

Írja meg a véleményét

2014.07.13. - Juhász Kata - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.07.11 - 07.13.

 • Összesen: 9,2
 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
2 éjszakát töltöttünk a hotelben, és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. egy különleges világba csöppen a vendég ahogy belép a hotelbe. Valóban, mintha Afrikában lennénk. A szobák, a spa, és az egyéb szórakozási lehetőségek mind-mind a vendégek maximális kényelmét szolgálják.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik igazi pihenésre vágynak. Akik nem szeretik a gyerekzsivajt, azok viszont ne válasszák ezt a helyet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Különleges, szép szobák

Ellátás
Ízlett a felszolgált étel, bár ennél nagyobb választékot is láttam már 4 csillagos hotelben, de nem panaszkodom

Hotel szolgáltatások
10 pontból 10-et adnék a szolgáltatásokra, itt minden a vendég maximáis kényelméről szól.

Amin talán változtatni lenne érdemes, az a személyzet néhány tagja. Egy 4 csillagos hotelben elvárom a személyzettől, hogy mosolyogjon a kiszolgálás ideje alatt kérdezze meg esetleg, hogy minden rendben van-e, vagy segíthet-e valamiben. A medencék melletti bárban langyos kávét kaptam, és amikor kértem egy másikat, akkor a kis hölgy talán még meg is volt sértődve, és persze annyit sem mondott, hogy bocsi. Annyi pénzért amennyit ott hagyunk, az ilyen viselkedés nagyon irritáló, és nem elfogadható.

Bambara Hotel, Észak-Magyarország, Magyarország Juhász Kata 2014-07-13 9.2 1 10 Bambara Hotel

2014.06.16. - Névtelen - Elolvasva: 10× - Tartózkodás dátuma: 2014.06.10 - 06.13.

 • Összesen: 4,6
 • 3,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 6 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Nyaralásunk a vártnál sokkal rosszabbul sikerült, nagyon csalódottak vagyunk a Szállodában tapasztaltakkal kapcsolatban,különösen a problémakezelést illetően! A júniusi kánikulában, a kültéri medencék egyikét sem tudtuk használni, felújítások, csempézések, vegyszerezések, illetve a szennyezett medencék miatt! A beltéri (2 db!) medencék helyisége levegőtlen, sötét, világítás, szellőzés nulla, ráadásul a víz is rettentően koszos volt! A padló saras, a kinti építkezés miatt! A kommunikáció, és a kompromisszumkészség teljes hiánya miatt senkinek nem ajánlom ezt a Szállodát! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk tisztasága megfelelő, szép, igényes kialakítással.

Ellátás
All Inclusive ellátást sajnos csalódásunkra nem teljesen tudtuk igénybe venni, de az ételek nagyon finomak, a felszolgálók előzékenyek, és kedvesek voltak!

Hotel szolgáltatások
4 csillagos szálloda, de a napozóágyakért, a gyermek ugrálóért, a kerékpárkölcsönzésért fizetni kell, szappan nincs a szobákban, a klíma nem üzemelt rendesen.

Gunaras Resort Spa Hotel, Dél-Dunántúl, Magyarország Névtelen 2014-06-16 4.6 1 10 Gunaras Resort Spa Hotel

2014.05.05. - Névtelen - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.04.26 - 04.27.

 • Összesen: 9
 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Alapár

Összegzés
Jó helyen, kellemes, modern, de családias szálloda. A szobák kényelmesek, légkondi, tv stb, a 3*-os besorolásnak tökéletesen megfelel. Az ár-érték arány nagyon jó. Mindenkinek szívből ajánlom!.Nem először jártunk itt, nagyon kedves kis hotel. Családias, mindenki segítőkész. Budán helyezkedik el, gyorsan el lehet jutni bárhová Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A közelben bevásárlóközpont, uszoda, villamos és buszmegálló. A Déli Pályaudvar sincs messze, ha valaki vonattal menne. Szóval minden egyben van a budapesti séták kiinduló és záró pontjához.

Ellátás
A szobák kényelmesek, a reggeli jó, minden kérést teljesítenek.Csak reggeli van, de az jó színvonalú, elegendő.

Hotel szolgáltatások
26 légkondicionált szállodai szoba

non-stop recepció szolgálat

büféreggeli

konferenciaterem

társalgó televízióval

review_paragraph_heading_18
a közelben van a Gesztenyés Park, MOM Sportközpont

Jagelló Business Hotel, Budapest és környéke, Magyarország Névtelen 2014-05-05 9 1 10 Jagelló Business Hotel

2014.02.16. - Névtelen - Elolvasva: 16× - Tartózkodás dátuma: 2014.02.12 - 02.13.

 • Összesen: 4
 • 3,5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 6 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Egy nagyon szép helyen van, ideális kikapcsolódni, bár a két szárny külön-külön wellnessel rendelkezik ami alapvetően átjárható, bármely szárnyban is szállunk meg, mégis nem a legjobb vizesen egy kis köntösben átmászkálni egyikből a másikba. Az úszómedence kissé hideg, de meg lehet szokni, a jakuzzik mindig tele vannak, a szaunák jók. Nem kizárt, hogy leszek még a vendégük. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagy belmagasságú szoba amitől egy picit üresnek hat. Én az Erzsébet szárnyban szálltam meg, az első emeleten, gyönyörű szép kilátással. A fürdőszoba szép volt, bár 3 bogarat húztam le a wc-n.

Ellátás
Korrekt volt az ellátás. (Félpanziós ellátás)

Hotel szolgáltatások
Én személy szerint egy Téli álmodozás néven szereplő csomagot igénybe véve szálltam meg a hotelben, amelyhez több szolgáltatás járt volna, ebből néhány nem jutott el hozzám. A wellnessük kellemes, mint már a fentiekben említettem, viszont az átjárással voltak gondjaim, hiába fedett átjáró volt a két szárny között, mégis szabályosan fáztam míg átértem. Az egyikben úszómedence, jakuzzi (ami fixen tele volt), infraszauna és ülőmedence volt, a másikban pedig finnszauna, aroma kabin, só kabin, még egy jakuzzi (szintén tele) és egy amolyan pancsoló medence.

Erzsébet Park Hotel, Észak-Magyarország, Magyarország Névtelen 2014-02-16 4 1 10 Erzsébet Park Hotel

2013.12.31. - László D. E. - Elolvasva: 19× - Tartózkodás dátuma: 2013.12.23 - 12.26.

 • Összesen: 7,2
 • 6,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Az utazási irodával semmi kapcsolatunk nem volt, azt sem tudtuk, ki az. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kevés információ, főleg a fűtés szabályozásról, 28 fok volt, és még mindig nem kapcsolat le. Nem kaptunk információt a fittnessről.

Ellátás
Az étkezés főétel része rendben volt, de a cukrász készítmények az ehetetlenség szintjét súrolták, pl a "beigli"-nek csúfolt förmedvény volt a csúcs

Hotel szolgáltatások
A szauna hideg volt, kérni kellett, hogy fűtsék már fel, volt hogy elfogyott a fürdőlepedő, nem volt egy ivókút, nem volt infó, mit hol találunk. Nem volt lehetőség az úszásra, mert a gyerekek birtokolták az úszómedencét össze-vissza ugrálással, pedig ez egy elválasztó csíkkal megoldható lenne. Nem kaptunk infót, mitől bio a bioszauna?

Eger park, Észak-Magyarország, Magyarország László D. E. 2013-12-31 7.2 1 10 Hotel Eger & Park

2013.12.22. - Juhász Kata - Elolvasva: 12× - Tartózkodás dátuma: 2013.11.26 - 11.29.

 • Összesen: 5,4
 • 5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 10 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
A szálloda elhelyezkedése kiváló, aki a város központi részen szeretne megszállni. A recepció rész, a kávézó és a szobák nagyon igényesen vannak berendezve, a dekoráció gyönyörű. Az étterem elhelyezkedése nem túl ideális, mivel sok gyógyulni vágyó ember jön Hajdúszoboszlóra, és a pince helységben van az étterem, amihez egy hosszú, meredek lépcsőn lehet lejutni. Ez minden alkalommal gondot jelentett édesanyámnak, akinek gondja van a járással, főleg lépcsőzésnél. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba mérete megfelelő, tartozott hozzá egy kis főzőkonyha sarok is, ami praktikus lehet, bár mi nem vettük igénybe. A fürdőszoba szép, igényes, tiszta.

Ellátás
Félpanziós ellátást kértünk. A választék siralmas volt. Egy 4 csillagos szállodában egy svédasztalos vacsorát nem így képzel el senki. Sok helyen jártunk már, de hasonló vagy éppen alacsonyabb kategóriájú szálláshelyen is nagyobb volt a választék. Természetesen nem maradtunk éhen, de lehangoló volt, ahogy az étterembe belépve két asztalnyi étel fogadott, aminek legtöbbje minden alkalommal hideg volt. A reggeli egy fokkal jobb volt, de összességében nagy csalódás volt. A pincérek nagyon kelletlenül viselkedtek, úgy tűnt fogalmuk sincs mi az igazi vendéglátás. Ez a viselkedés elmegy egy osztályon aluli kricsniben.

Hotel szolgáltatások
A személyzet sokat nem törődött a vendégekkel, kivéve egy recepciós urat, aki mindenkivel nagyon kedvesen elbeszélgetett. Ezt várom el mindenkitől egy 4 csillagos szállodában. Volt olyan recepciós hölgy is, aki még abban sem tudott pontos felvilágosítást adni, hogy hogyan jutunk el a nagyfürdőbe, és hogy mit is akarunk ott. Ez aztán a jó kérdés:)))))))

A szálloda előnye, hogy van gyógyvíz itt is. DE! A jól elkészített panoráma fotóknak nem kell hinni a katalógusban, mert kb. fele akkora minden, mint a képen. A medencében beépített masszázspontok vannak, ami nagyon jó. LENNE! Ha nagy kegyesen bekapcsolnák. Egy alkalommal az egyik vendég besokalt , és ő szólt, hogy ugyan be lehetne-e kapcsolni, mert ezért vagyunk itt. Nagy duzzogva bekapcsolták. A törölközőt kiadó "nénire" fél órákat is várni kellett, ami nélkül elvileg nem léphettünk be. A padló annyira csúszós a medence körül, hogy nyugodtan vihettünk volna korcsolyacipőt is. Tréfát félretéve, igazán balesetveszélyes, főleg, hogy a közönség nagy része az idősebb generációból való volt.

Aurum, Észak-Alföld, Magyarország Juhász Kata 2013-12-22 5.4 1 10 Hotel Aurum

2013.11.14. - Névtelen - Elolvasva: 51× - Tartózkodás dátuma: 2013.11.11 - 11.15.

 • Összesen: 7,6
 • 8 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Sajnos nagy csalódás volt. 4 liftből 2 üzemelt, néha 3. Az étteremi árak irreálisan magasak. A lift melletti lámpák nem világítanak (kiégtek) 5 szinten, kb 2 éve és az óta nem cseréltek izzókat. A WC ajtók üvegből vannak, még a nyilvános helyen is, ki az az elmebeteg aki üvegajtót tervez ilyen helyekre? A parkolás 1.500/ éj / autó - a garázsba. A külső parkolás nem megoldott! Balkáni kinézetű és kaotikus. A medence rész rendben van, igaz a szemüvegemet elnyelte a túlfolyó lefolyó és nem voltak hajlandók kompenzációt felajánlani, pedig mint kiderült nem ez az első eset és azóta sem oldották meg. A baba ágy egy nevetséges utazó ágy ( 4**** illik fa kiságyat kókuszmatrac betéttel adni) Felkészületlenek a kisgyerekessel érkezők felé.Nem ajánlom Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A paplanon vércseppek voltak

Ellátás
Bőséges és jó.

Hotel szolgáltatások
Irreálisan drága

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Észak-Magyarország, Magyarország Névtelen 2013-11-14 7.6 1 10 Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel

2013.09.06. - Kőrösi Lászlóné - Elolvasva: 11× - Tartózkodás dátuma: 2013.07.25 - 07.28.

 • Összesen: 8,4
 • 7,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összességében jó volt! A fürdő rész nagyon szép és kényelmes! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba sajnos egy zárt lépcsőházba nyilt, amibe szellőztették a konyhát, ezért büdös étel szag volt és legalább 45 fok!! Semilyen ablak nem volt amin jött volna friss levegő!

Ellátás
Az ételek finomak és bőségesek voltak!

Hotel szolgáltatások
A maszirozást probáltam, nagyon ügyes és kedves vplt a hölgy! A recepción is nagyon segítőkészek voltak!

Piroska, Termálfürdők, Magyarország Kőrösi Lászlóné 2013-09-06 8.4 1 10 Hotel Piroska

2013.09.01. - Névtelen - Elolvasva: 54× - Tartózkodás dátuma: 2013.02.22 - 02.24.

 • Összesen: 10
 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát,ha csak pihenni ha kirándulni akar akkor is.Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.Minden évben biztos hogy meglátogatjuk ezt a szállodát. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon szép a szálloda,ízléses és nagyon modern bútorokkal berendezett.A szoba nagyon szép volt.Sima szobát kértünk és megkaptuk a nászutas lakosztályt.Fürdőszoba nagyon szép,fürdőkád volt a szobában,nagy tágas szoba körbe ablakokkal,hatalmas ágy,nagy LED TV,a szoba egyik fala tiszta tükör volt.A függönykarnis körül kék led világított,ennél többet már nem is kívánhat az ember.

Ellátás
Maximálisan megfelelő volt a svédasztalos reggeli és a vacsora is,sőt vacsora közben még zenekar is segített a minnél jobb hangulat megteremtésében.Nagyon finomak voltak az ételek és nagy választék volt.

Hotel szolgáltatások
Wellness rész nagyon szép,tágas,minden megtalálható amit csak szeret az ember,nagy medence is jó meleg volt sőt a medencéből a kilátás is pazar volt,ajándékba kaptunk egy-egy belépőt a Demjéni fürdőbe és az ottani wellnesbe is.

Cascade Hotel Resort and Spa, Észak-Magyarország, Magyarország Névtelen 2013-09-01 10 1 10 Cascade Hotel Resort and Spa

2013.09.01. - Névtelen - Elolvasva: 22× - Tartózkodás dátuma: 2012.10.05 - 10.07.

 • Összesen: 6,2
 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Összességében nem volt rossz,kirándultunk és találtunk egy nagyon jó éttermet is,de annyira nem volt jó hogy ismét elmenjek oda. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Maga a szálloda tükrözi a régi kort,a szobában régi(es)bútorok voltak,ami nekem nem tetszett.Ugyan nem tv-zni mentünk de én úgy gondolom hogy egy 4csillagos szállodában ne egy régi picike tv legyen amit az ágyból alig láttam.A fürdőszoba botrányos volt,tisztasággal nem volt gond és szép törölköző is rendelkezésünkre állt,viszont az egész fürdőszoba egy kiöntött egyben lévő műanyag forma volt,sehol nem láttam még ilyet(műanyag mosdótál,minden egy anyagból,mint egy űrkabin.A szoba is elég kicsi volt.

Ellátás
Svédasztalos reggelit kaptunk amivel maximálisan meg voltunk elégedve,a szokásos sok választékos tipikus reggeli ételek voltak.

Első nap vacsoráztunk az étteremben,páromnak végülis megfelelő volt az étel,nekem sem a leves sem a főétel nem ízlett egyálltalán,pedig nem kértem semmi extrát amit nehéz lenne jól elkészíteni és árban is elég drága volt a minőséghez képest.

Hotel szolgáltatások
A wellness része elég nagy és szép is.Egy probléma volt hogy a medencéket kint és bent is egyaránt napkollektorral fűtik és az első nap belefagytunk a medencébe mert nem sütött a nap,második nap mivel jó volt az idő így meleg volt a medence vize,tehát jó időben érdemes oda menni.A jakuzzis medencébe ami a képeken is szerepel a peremén körbe fekete penész volt........

Tengerpart
A kilátás gyönyörű,közel van a vár is,a város sincs túl messze.

Silvanus, Észak-Magyarország, Magyarország Névtelen 2013-09-01 6.2 1 10 Silvanus

1 2 3 4 5 6

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 | SZ 9.00 - 13.00 06 80 100 200