Vélemények a szállodákról
Parga - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,5 Nagyon kellemes hetet töltöttünk Pargában, ami egy kis ékszerdoboz ÉNY-Görögországban. A szállásunk a Valtos beach felett volt,...

 • 9,5 Szállás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon kellemes hetet töltöttünk Pargában, ami egy kis ékszerdoboz ÉNY-Görögországban. A szállásunk a Valtos beach felett volt, olajfaligetek között. Számunkra ideális volt, mert csendre és természeti környezetre vágytunk. Volt is madárcsicsergés, békabrekegés és a kabócák is szorgalmasan fűrészeltek. Ezt csak néha zavarta meg a többi vendég, de ez se volt vészes. Extra szolgáltatásként betársult hozzánk a ház macskája, aki az egyik kölykét ránk akarta tukmálni. Végül otthagytuk, hogy az utánunk jövő vendégek is élvezhessék társaságukat.

A strand, ami szerintünk a legjobb az egész környéken, 5-10 percre volt gyalogosan egy enyhén lejtő/emelkedő úton. (le 5, fel 10...). Itt pont útbaesett 2 kisebb Supermarket is, az egyik a kempingé, a másikat a part menti Tangó bár működteti. Nem ezek a legolcsóbb helyek Pargában, de így nem kellett messziről cipekedni.

A városka 20-30 perc gyalog (1.5 km) egy jó kis dombon át, a vár alatt, ott azért meg lehetett izzadni, de néha ez is jól esett. Volt vizitaxi is, ami 2 euróért bevitt a központba, vagy visszavitt a Valtosra, ez kimondottan hasznos találmány és 9:30-tól 23:30-ig jár. Jöttünk vele haza már sötétben világítás nélkül a sziklák között, vagy volt egy "superfast", amivel úgy száguldozott a vezetője, hogy lobogott a hajunk, jó kaland volt. Mindenesetre, aki a mindennapos és folyamatos nyüzsgésre vágyik, az ne ezt a szállást válassza, vagy kalkulálja be a napi gyaloglást vagy a vizitaxi árát.

Nekünk nagyon bejött, legközelebb is ezt a szállást választanánk Pargában.

Az utazásszervező helyi idegenvezetője kedves, segítőkész, lelkes, és nagyon tetszett az emberekhez való viszonyulása (a helyiek felé is). Varázsszó volt a "László group", ettől megnyíltak a kapuk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyszerű szállásunk volt a Sylvia studióban, a szoba tágas, a konyhapult jól használható (mi főztünk többször, talán még egy lábos elkelne bele, 1 lábos és 1 serpenyő van, de pl. van külön spagettikiszedő, vízforraló, kávéfőző(ha jól emlékszem, mi ezt nem használtuk) is) és mosogatószert és szemeteszsákot is adtak, seprű is akadt, a fürdőszobában is volt a kifolyt víz feltörléséhez felmosómop, ez nagyon tetszett, mert általában nem jellemző, hogy van.

A melegvíz néha ugyan estére elfogyott és csak halványlangyos volt helyette, ha későn értünk a szállásra. Reggelre lett megint meleg. Ez a nagy melegben és leégett bőrrel nem volt igazán probléma számunkra.

Nagyon tiszta volt minden, a szemetünket minden nap elvitték vasárnap kivételével és ha kellett, takarítottak is, félidőben új törülközőket és lepedőket kaptunk.

Az ágyak pedig kimondottan kényelmesek és nagyok, ezért külön pluszpontokat érdemelnek! Mint ahogy a paplanért is, ami fázósoknak jól jöhet hűvösebb napokon.

Volt széf is a szobában, ez se hátrány.

A tv-t, wifit és a légkondit mi nem használtuk.

Még a tengerre is kiláttunk a teraszról, pedig a földszinten voltunk.

Talán egy negatívum: az apartman egyik sarka be volt ázva egy kicsit, s ettől lett egy áporodott szag belül, ha minden zárva volt, de szerencsére gyorsan kiszellőzött, mert 2 irányból tudtunk ajtót/ablakot nyitni, mi voltunk az épület szélén. A miénknél voltak kedvezőtlenebb elhelyezkedésű apartmanok is az épületben, mi összességében nagyon elégedettek voltunk.

Last minute foglaltuk az utat, így aztán különösen megérte az árát.

Ellátás
Önellátóak voltunk.

Hotel szolgáltatások
Ezeket már leírtam feljebb.

Tengerpart
Összesen a hajós kirándulásokkal együtt 5-6 strandot láttunk és próbáltunk ki, de a legközelebb lévő Valtos beach jött be a legjobban. A víz mindenütt kristálytiszta (talán a zsúfoltabb városi strandon kevésbé).

A Valtos homokos, helyenként apróköves kb. 1 km hosszú strand. Relatíve gyorsan mélyül, 5-10 m után már úszni kell, legalábbis a középső részén, ahol mi voltunk. Nem volt zsúfolt július elején, lehetett válogatni a napozóágyak között, de ez lehet, hogy a válsággal kapcsolatos híreknek tudható be, ami főleg az angol/német vendégeket riasztotta el. Nekünk nem hiányoztak, de a görögöknek valószínűleg igen. A "válságból" amúgy semmit sem érzékeltünk, pedig a népszavazás utáni napon mentünk. Szívesen maradtunk volna még egy hetet!

Névtelen, 2015.07.20., Tartózkodás dátuma: 2015.07.06 - 07.15.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Studia Sylvia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Studia Sylvia, Parga, Görögország Névtelen 2015-07-20 9.5 1 10 Studio Sylvia Apartman

Összesen: 5,5 Autóbusszal utaztunk. Kb. 20-21 óra volt az út. Nem volt semmi gond a szervezéssel.

 • 5,5 Szállás
 • 5 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Autóbusszal utaztunk. Kb. 20-21 óra volt az út. Nem volt semmi gond a szervezéssel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A stúdió tágas és kényelmes volt. A konyha minimális felszereltségű. Sajnos nem volt szúnyogháló, így a rovarok szabadon közlekedhettek :(

Ellátás
Nem rendeltünk ellátást.

Hotel szolgáltatások
Az ott töltött két hét alatt egyszer volt ágyneműváltás és " alaposabb " takarítás.

Tengerpart
A tengerpart kb. 500 m-re volt és gyalogosan, motorral és autóval egyaránt megközelíthető.

A víz tiszta, a part rendezett.

Névtelen, 2015.07.15., Tartózkodás dátuma: 2015.06.29 - 07.12.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Studia Dimas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Studia Dimas, Parga, Görögország Névtelen 2015-07-15 5.5 1 10 Dimas stúdiók

Összesen: 8,3 Pargán csodálatos egy hetet töltöttünk. A város mozgalmas, látnivalókban bővelkedik, a strandok szépek. Nagyon jól éreztük magunkat....

 • 9 Szállás
 • 6 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Pargán csodálatos egy hetet töltöttünk. A város mozgalmas, látnivalókban bővelkedik, a strandok szépek. Nagyon jól éreztük magunkat. Egyetlen gondunk volt a szomszédos apartman időnként hangoskodó más nemzetiségű lakói, illetve egy magyar pár, aki úgy gondolta, hogy a gyermekei szabad szellemű nevelésében teljesen belefér az ordítozás vagy a szobák végigkopogtatása délutánonként. A gyerekek értelmeseknek tűntek a szülőkhöz képest. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A strandoktól kb. negyed óra kényelmes sétára van egy kicsike utcában. A szállásadó hölgy kedves volt. A szobák egyszerű berendezésűek, de teljesen elfogadhatók voltak. Az egyik ágyból kiállt egy rugó, arra éjszakánként teríteni kellett valamit... A konyhasarok jól felszerelt volt, voltak serpenyők, lábasok, tudtunk főzni kényelmesen. A fürdőben egyszer nem volt meleg víz, de a hőségben ez nem volt zavaró. Volt egy kényelmes kis erkély, ahol reggelizni és teregetni tudtunk.

Ellátás
Nem kértünk ellátást, mert általában főzőcskéztünk. Többször ettünk gyrost, étteremben is ettünk, az is bőséges volt és finom, bár nem olcsó.

Hotel szolgáltatások
Törölközőt cseréltek. Konyharuha volt. Edények és tányérok többfélék és elegendő mennyiségben.

Tengerpart
A tengerpart hol apróbb, hol nagyobb kavicsos, köves. A víz szép tiszta. A közeli kis szigetre érdemes átúszni, nagyon bájos látvány a naplementében.

Névtelen, 2015.07.11.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Rina Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Rina Apartman, Parga, Görögország Névtelen 2015-07-11 8.3 1 10 Rina Apartman

Összesen: 5,5 Hosszú buszos utazás, de mindent feledtet Parga gyönyörű látványa, ahová bármikor visszamennék. Rengeteg a látnivaló. Hazafelé úton a...

 • 6 Szállás
 • 5 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Hosszú buszos utazás, de mindent feledtet Parga gyönyörű látványa, ahová bármikor visszamennék. Rengeteg a látnivaló. Hazafelé úton a busz sofőrünk bealudt és baleseteztünk a szerbeknél, de ezt leszámítva igazán jó volt a nyaralás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
2 hetet töltöttünk a Villa Nikos Dimas Sudios-ban, mindezt utószezonban. Ami azért érdekes, mert addigra bőven kiszellőzhetett volna a studió, de nem. Érkezést követően kinyitottam a szekrényajtót, hogy ki, azaz bepakoljak, de megcsapott a doh szag, így a bőröndből öltöztünk. A konyha ugyanez. A zuhanyzó gombás, penészes volt. Az erkély fóliasátorokra nézett. De ide jóformán csak aludni jártunk, így elviselhető volt.

Ellátás
Önellátók voltunk. Mindennap átsétáltunk, vagy motoroztunk az óvárosba vacsorázni. A bolt kb. 2-3 percre, a Mangó club 4-5 percre volt a szállástól.

A kikötő a hegyen át a legrövidebb gyalogosan. Vacsi előtt 25-30 perc, vacsi után 40-50 perc + felfelé jövünk a végeláthatatlan lépcsőkön. De bármerre visz az út, mindenhol sok a látnivaló, ami festői, így fel sem tűnik az út hossza, csak a meredeksége, mikor elfogy a levegő:)

Hotel szolgáltatások
Minden másnap jöttek kukát üríteni és a két hét alatt 2-szer volt ágynemű csere. Vagyis lepedő csere, mert pléd vagy paplan nem volt. Pedig jó lett volna. Októberben már melegítőben aludtunk a hűvös éjjelek miatt.

Tengerpart
A Valtos beach kb. 10-15 percre volt a stúdiótól. Ez Parga leghosszabb tengerpartja. Aki nem szeret gyalogolni, annak innen indult a vízi taxi az óvárosba, ami 2 euroba került. Nekem a Piso Krioneri beach hangulatosabb volt. A víz aranylóan tiszta, átlátszó, de a part a sok turistától igencsak szemetes volt.

Névtelen, 2014.12.09., Tartózkodás dátuma: 2014.09.22 - 10.06.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Dimas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Dimas, Parga, Görögország Névtelen 2014-12-09 5.5 1 10 Dimas

Összesen: 5,6 Tiszta volt, azonban a fürdőben sem zuhanyfüggöny, sem kilépő, sem felmosó nem volt, ami okozott némi kellemetlenséget. A konyhapult is...

 • 4,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Tiszta volt, azonban a fürdőben sem zuhanyfüggöny, sem kilépő, sem felmosó nem volt, ami okozott némi kellemetlenséget. A konyhapult is lehetett volna picit jobban felszerelt. Továbbá a wifi szakadozott, a szobánkban nem is volt elérhető. Ellátást nem kértünk.

A tengerpart szép volt, de lehetett volna tisztább is. Teljes értékelés megtekintése

Suskó Anikó, 2014.09.08., Tartózkodás dátuma: 2014.08.25 - 09.03.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Rina Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Rina Apartman, Parga, Görögország Suskó Anikó 2014-09-08 5.6 1 10 Rina Apartman

Összesen: 10 Viszonylag, közel van a parthoz és a központhoz a szállás.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Viszonylag, közel van a parthoz és a központhoz a szállás. Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Tiszta víz, sziklás és apró kavicsos rész is van. Kaland vágyóknak és családoknak egyaránt ideális.

Fürcht Dániel, 2014.08.25., Tartózkodás dátuma: 2014.08.11 - 08.20.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Apartmán Zorbas (Parga)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (6) Nem (0)

Apartmán Zorbas (Parga), Parga, Görögország Fürcht Dániel 2014-08-25 10 1 10 Zorbas Apartman

Összesen: 10 Csodálatos egy hetet töltöttünk Pargán, az eddigi nyaralásaink közül a top 3-ban szerepel :) Mindenkinek ajánlom a helyet, teljesen más,...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos egy hetet töltöttünk Pargán, az eddigi nyaralásaink közül a top 3-ban szerepel :)

Mindenkinek ajánlom a helyet, teljesen más, mint az észak-görög területek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálllás első osztályú volt. Nem a megszokott stúdiót kaptuk, ahol a konyhasarok az ágy lábánál kezdődik, hanem egy szép, tágas, két helyiségből álló apartmant. Két főre négy törölközőt kaptunk, 4. napon kicserélték őket, valamint az ágyneműt is áthúzták és kitakarítottak. A szemetet minden nap kivitték. Ez a görög apartmanokban nem megszokott.

2 km-re voltunk a városközponttól, de ezt a "fájdalmunkat" nagyban enyhítette, hogy a tengerpart 1 perc séta volt. Mindenkinek bátran ajánlom a helyet!

Ellátás
Az apartman önellátó volt, ha a fent leírtakra gondoltak (törölközőcsere, takarítás,) a kérdés feltételekor, akkor tökéletesen rendben volt minden, kiváló!

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
A tengerpart megközelíthetősége kiváló, rövid úton elérhető. Az út pont a szabadstrand részhez vezetett, ami nekünk tökéletes volt. A víz kristálytiszta, viszont kissé hideg, mivel pont ott folyik bele a tengerbe egy kis patak, ami erősen hűti a vizet.

Ulrich Arabella, 2014.08.08., Tartózkodás dátuma: 2014.07.29 - 08.05.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Vila Dimitris

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

2 fénykép

Vila Dimitris, Parga, Görögország Ulrich Arabella 2014-08-08 10 1 10 Villa Dimitris

Összesen: 6,8 A nyaralás csodálatos volt csak kevés az egy hét

 • 5 Szállás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A nyaralás csodálatos volt csak kevés az egy hét Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba ugyan tiszta volt, de nagyon kis helyen sok bútor összezsúfolva, alig lehetett elférni, és a terasz ajtó is nehezen nyílt. Ezt kompenzált a a nagy erkély.

Ellátás
ellátás nem volt, magunk oldottuk meg az étkezést

Hotel szolgáltatások
nem volt még Wifi sem, a péknél tudtunk internetezni

Tengerpart
A tengerpart nagyon szép, közel volt a strand, a napágyak és a napernyő bérlése 8 euró volt naponta.

Rajnai Gizella, 2014.08.03., Tartózkodás dátuma: 2014.06.30 - 07.09.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Bakas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Bakas, Parga, Görögország Rajnai Gizella 2014-08-03 6.8 1 10 Bakas Apartman

Összesen: 9,4 Nagyon jól sikerült a nyaralás,kicsit féltünk az ismeretlen helytől,de minden olyan volt mint a képeken,talán még jobb is.Mindenképpen...

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól sikerült a nyaralás,kicsit féltünk az ismeretlen helytől,de minden olyan volt mint a képeken,talán még jobb is.Mindenképpen visszalátogatunk még ide,mert még van amit nem sikerült megnézni.Sok a látnivaló,nyüzsgős hely,gyönyörű fotókat lehet készíteni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás olyan volt mint a képeken,átlagos apartman mint a többi Görögországban.

Ellátás
Ellátás nélküli volt a szállás

Hotel szolgáltatások
Heti 1x takarították az apartmant,volt ágynemű csere és tiszta törölköző.

Tengerpart
Több tengerpart is található itt a kavicsostól a homokosig.Nekünk a Valtos Beach volt az ami számunkra megfelelő volt,Megtalálható volt itt a vizi sportok széles választéka.

Péterné Horváth Cecília, 2014.07.21., Tartózkodás dátuma: 2014.07.07 - 07.16.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Rina Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (9) Nem (0)

4 fénykép

Rina Apartman, Parga, Görögország Péterné Horváth Cecília 2014-07-21 9.4 1 10 Rina Apartman

Összesen: 7,5 Mindent összevetve megvoltunk elégedve a kirándulással. Pestről indultunk innen kb. 20-22 óra az út, a buszok eléggé fapadosak,de az ár...

 • 8 Szállás
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Mindent összevetve megvoltunk elégedve a kirándulással.

Pestről indultunk innen kb. 20-22 óra az út, a buszok eléggé fapadosak,de az ár érték arányban jók.

Érkezéskor mindenkit elszállítanak a szálláshelyére. A mi idegenvezetőnk elég szétszórt hölgy volt. Nem igazán tudott segíteni és ha volt olyan kérdés amire nem tudott válaszolni akkor ksőbb sem kaptunk választ. Mivel jól tudtunk angolul így nekünk nem kellett rá hagyatkoznunk. Valószínű,h ez volt az első éve,és új volt neki a dolog,amit meg lehet érte,egy ideig,de aztán megunja az ember,h nem kap egyértelmű válaszokat a kérdéseire.

Szóval,a busz és az idegenvezetést kivéve mindennel meg voltunk elégedve! A kirándulás árának megfelelő minőséget kaptunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Pargát, nagyon szép hely! Külön érdemes ellátogatni az olíva olaj múzeumukba,ahol remek képet kap az ember arról,h hogyan is készül,készült az olíva olaj. Több hajó és autóbuszos kirándulást szerveznek innen, mindenki megtalálja a neki legértékesebbet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mi 2013 Augusztusában töltöttünk 10 éjszakát ebben az apartmanban. Külsőre az első benyomásunk az volt,h ez az apartmanház csak pár éve üzemelhet. Főként a kertben lévő csemetefák és a még nem túl szép gyep tükrözte ezt. A apartmant és környékét akkor is fejlesztették mikor ott tartózkodtunk. Látszott,h a tulaj törődik az apartmannal és a kertel, (és persze a vendégekkel)így,szerintem minden évben egyre szebb és rendezettebb lesz a hely.

Az apartmanok egyébként nagyon szépek és tiszták voltak. Felár ellenében lehet használni a klímát,ami forró nyári napokon az emeleti szobákban jól is jön....

Az apartmanhoz közel van egy remek kis bolt ami nagyon hasznos azoknak akik apartmanban töltik a nyaralásukat. Ha este szeretne az ember meginni valamit,a közelben van több bár is,mi a hozzánk legközelebbit választottuk a Mangó klubbot, finom koktélokat és ételeket szolgálnak fel és a kiszolgálás is barátságos! Itt fogyasztás ellenében használható az úszómedence,ami nagyon élvezhető az esti órákban mikor az ember pár finom ital mellett csobbanna!

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

Tengerpart
A legközelebb lévő tengerpart hatalmas,talán ez a legnagyobb a környéken lévők közül. Nagyon szép part, egyetlen hátránya számunkra az apró kavics volt ami borítja majdnem az egész tengerpartot. . Különböző vízi sportokat is ki lehet próbálni a parton,amelyek nagyon szórakoztatóak. A part mentén megtalál mindent az ember amire szüksége lehet,akár megéhezik,megszomjazik vagy elfogyott a napteje.

Ajánlani tudom még a városi strandot, Ez a strand volt számunkra a legmegfelelőbb, itt a partot homok és hatalmas kövek borították. Ez a part kisebb mint a Valtos beach,de számunkra megfelelőbb volt,mert válogathattunk több tucat étterem,taverna és gyors-étkezde közül.

Kohút M., 2013.10.17., Tartózkodás dátuma: 2013.08.04 - 08.16.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Studia Dimas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (1)

Studia Dimas, Parga, Görögország Kohút M. 2013-10-17 7.5 1 10 Dimas stúdiók

1 2 3 4

Az Ön értékesítője:

Ingyen hívható: 06 80 100 200