Vélemények a szállodákról
Parga - Görögország

Írja meg a véleményét

Legújabb értékelések megjelenítése 1 - 10 (Összesen 28)

Legújabb értékelések

2014 2012 2010

7,5

Dimas stúdiók

2013.10.17. - Kohút M. - Elolvasva: 223× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.04 - 08.16.

Szállás: 8 Környék: 6 Alapár: 8

Összegzés
Mindent összevetve megvoltunk elégedve a kirándulással.

Pestről indultunk innen kb. 20-22 óra az út, a buszok eléggé fapadosak,de az ár érték arányban jók.

Érkezéskor mindenkit elszállítanak a szálláshelyére. A mi idegenvezetőnk elég szétszórt hölgy volt. Nem igazán tudott segíteni és ha volt olyan kérdés amire nem tudott válaszolni akkor ksőbb sem kaptunk választ. Mivel jól tudtunk angolul így nekünk nem kellett rá hagyatkoznunk. Valószínű,h ez volt az első éve,és új volt neki a dolog,amit meg lehet érte,egy ideig,de aztán megunja az ember,h nem kap egyértelmű válaszokat a kérdéseire.

Szóval,a busz és az idegenvezetést kivéve mindennel meg voltunk elégedve! A kirándulás árának megfelelő minőséget kaptunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Pargát, nagyon szép hely! Külön érdemes ellátogatni az olíva olaj múzeumukba,ahol remek képet kap az ember arról,h hogyan is készül,készült az olíva olaj. Több hajó és autóbuszos kirándulást szerveznek innen, mindenki megtalálja a neki legértékesebbet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mi 2013 Augusztusában töltöttünk 10 éjszakát ebben az apartmanban. Külsőre az első benyomásunk az volt,h ez az apartmanház csak pár éve üzemelhet. Főként a kertben lévő csemetefák és a még nem túl szép gyep tükrözte ezt. A apartmant és környékét akkor is fejlesztették mikor ott tartózkodtunk. Látszott,h a tulaj törődik az apartmannal és a kertel, (és persze a vendégekkel)így,szerintem minden évben egyre szebb és rendezettebb lesz a hely.

Az apartmanok egyébként nagyon szépek és tiszták voltak. Felár ellenében lehet használni a klímát,ami forró nyári napokon az emeleti szobákban jól is jön....

Az apartmanhoz közel van egy remek kis bolt ami nagyon hasznos azoknak akik apartmanban töltik a nyaralásukat. Ha este szeretne az ember meginni valamit,a közelben van több bár is,mi a hozzánk legközelebbit választottuk a Mangó klubbot, finom koktélokat és ételeket szolgálnak fel és a kiszolgálás is barátságos! Itt fogyasztás ellenében használható az úszómedence,ami nagyon élvezhető az esti órákban mikor az ember pár finom ital mellett csobbanna!

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

Tengerpart
A legközelebb lévő tengerpart hatalmas,talán ez a legnagyobb a környéken lévők közül. Nagyon szép part, egyetlen hátránya számunkra az apró kavics volt ami borítja majdnem az egész tengerpartot. . Különböző vízi sportokat is ki lehet próbálni a parton,amelyek nagyon szórakoztatóak. A part mentén megtalál mindent az ember amire szüksége lehet,akár megéhezik,megszomjazik vagy elfogyott a napteje.

Ajánlani tudom még a városi strandot, Ez a strand volt számunkra a legmegfelelőbb, itt a partot homok és hatalmas kövek borították. Ez a part kisebb mint a Valtos beach,de számunkra megfelelőbb volt,mert válogathattunk több tucat étterem,taverna és gyors-étkezde közül.

9

Villa Dimitris

2013.09.26. - Maczák Krisztina - Elolvasva: 146× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.06 - 08.13.

Szállás: 10 Környék: 6 Alapár: 10

Összegzés
Az apartman nagyon tiszta, rendezett és szép volt. Kicsit bonyolult útvonalon lehetett eljutni a villáig, ez először zavaró volt, de később megszoktuk.

A vendéglátóink, mind az utazási iroda alkalmazottai és a villa tulajdonosai is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

1 nappal korábban érkeztünk és az utazási iroda kollégája nagyon segítőkészen 1 éjszakára szerzett nekünk szállást, így nem kellett még fáradtan nekünk keresgélnünk.

Nagyon jó éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

10

Bakas Apartman

2013.09.23. - Koós István - Elolvasva: 371× - Tartózkodás dátuma: 2013.09.09 - 09.18.

Szállás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Kellemes környezetben odafigyelő tulajdonos. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Hangulatos,nem zsúfolt.

Ellátás
Ha valamire szükség volt ,rendeződött.

Hotel szolgáltatások
Tisztaságra odafigyelő,erre igényes személyzet.

Tengerpart
Gyönyörű,hangulatos,tiszta,vadregényes.

9

Studia Dimas

2013.09.03. - Névtelen - Elolvasva: 131× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.14 - 08.27.

Szállás: 9 Környék: 8 Alapár: 10

Összegzés
Nagyon szuper volt minden,pozitívan csalódtam . Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás valóban közel van a tenger parthoz,és mindenhez közel található. Az apartman gyönyörű volt, tiszta és igényes.A Férjemmel voltunk nászúton és minden az igényünk szerint volt,talán még a mikró hullám sütőt hiányoltuk.

2-3Naponta jártak ágyneműket és törülközőket cserélni, és takarítani. A tulaj nagyon rendes volt,bármi problémánk volt ,segített.

Tengerpart
A tenger part gyönyörű. Homokos partra számítsatok,mely körül éttermek sorakoznak. Innen a városba taxival vagyis hajóval tudtok átmenni vagy 20 perc séta. Egyiket se hagyjátok ki :-)

Mindenképp ajánljuk mindenkinek !

10

Vila Dimitris

2013.08.15. - Névtelen - Elolvasva: 262× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.06 - 08.13.

Szállás: 10 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Eddigi legjobb szállásunk volt Görögországban. Több helyen jártunk már, de most nagyon elégedettek voltunk. A tulajdonosok kedvesek és segítőkészek voltak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta és rendezett. Felszereltség egy kicsit alap, de ez megszokott a görög apartmanok esetében.

A szobához törölközőt kaptunk, minden másnap ürítették a szemetet. 1 hetet töltöttünk ott és a hét közepén még ki is takarítottak.

10

Sakis stúdiók

2013.07.08. - Garai László - Elolvasva: 87× - Tartózkodás dátuma: 2013.06.23 - 07.05.

Szállás: 10 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Az elvárásainknak megfelelő volt, ritkán ér meglepetés, mert hosszasan kutakodom foglalás előtt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, jó állapotú, meglepetésként - a leírásban foglaltaktól eltérően - NAPONTA TAKARÍTOTTAK (az egy vasárnapot kivéve).

Ellátás
Nem fizettünk be ellátásra.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatások nem voltak, de: az unokáim kaptak 1-1 tábla csokit, mások atulaj kertjéből friss zöldséget és akinek kellett citrom a fáról...

Tengerpart
A tengerpart nincs közel, de ezt a leírásban közölték, aki befizetett, vállalta a gyaloglást, vagy bérelt valamit, én kerékpárral közlekedtem, 2 perc sem kellett a partig. Aki gyalogolt, lehet hogy panaszkodik.

8,8

Bakas Apartman

2013.06.18. - Dr. Keszy-Harmath Péterné - Elolvasva: 395× - Tartózkodás dátuma: 2013.05.27 - 06.03.

Szállás: 9,5 Ellátás: 5 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
Nagyon szép öbölbe érkeztünk, minden este a parton sétálva gyönyörködtünk a szép tájban, a sziklákban, stb.Jól sikerültek a fakultatív kirándulások is, de egy kicsit rossz szájízt adott a Paxos, Antipaxos kirándulásnak, hogy fejenként 5 euróval többe került, mintha ugyanazt az utat ugyanarra a hajóra a parton vesszük meg. Szívesen megyünk majd még hasonló utakra, remélhetőleg ott is jó szobát kapunk. Az ár-érték arány rendben volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kellemes, csendes helyen volt a szobánk, mely panorámával rendelkezett a közeli hegyekre és a fák között a teraszról még a tenger is látszott. Az apartman legjobb szobáját kaptuk az emeleten. A fedett panorámás terasz nagyban hozzájárult a nyaralás sikeréhez. (Földszinti, kilátás nélküli szoba esetén fóbiás barátnőm nem élvezte volna a nyaralást) A szállás tiszta volt, rendszeresen ürítették a szemetet, félidőben új törülközőket kaptunk, s a szállástulajdonos nagyon kedves és segítőkész volt. Egyedül a WC papír volt kevés.

Ellátás
Miért volt kötelezően csillagos az ellátás rovat, amikor nekünk nem is volt ellátás? A saját magunk ellátása jó volt, csak Pargán minden nagyon drága volt.

Hotel szolgáltatások
fentebb leírtam.

Tengerpart
Pár perc sétával már a parton voltunk, a part és a tenger tiszta volt, a sétányon levő éttermek, kávézók hangulatosak.

Hotel vélemények a 2012-es és 2011-es évekből

2014 2012 2010

9,8

Thomas

2012.11.27. - Theisz Péter - Elolvasva: 160× - Tartózkodás dátuma: 2012.09.21 - 09.30.

Szállás: 9,5 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Összegzés
az egész ut nagyon jó volt egyedül az idegenvezető hölgyel volt kisseb aggályom talán kicsit keveset foglalkozott a rá bizott vendégekkel de nem vészes talán az utolsó turnus miatt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
ragyogó volt tiszta kulturált a besorolt kategoria elejére tenném , tán picit lehetne közelebb a parthoz

Ellátás
önellátó volt ugy hogy jó volt

Hotel szolgáltatások
fent már leirtam

Tengerpart
tökéletes

Hotel vélemények 2010-ből vagy korábbról

2014 2012 2010

10

Parga

2008.09.29. - Vichrová Olga - Elolvasva: 7632× - Tartózkodás dátuma: 2008.09.16 - 09.26.

Szállás: 10 Ellátás: 10 Környék: 10 Alapár: 10

Bevezetés
Egy nyugodt, romantikus nyaraláshoz való, csodálatos hely. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Nanos szállodában egy tökéletes szállásunk volt. A szolgáltatások színvonalasak, a városközpont és a strand közel volt és az a gyönyörű városra és tengerre néző kilátás?

Ellátás
Akkora mennyiségű taverna közül biztosan mindenki talál olyan helyet, ahol ízleni fog az étel. A görög konyha kitűnő.

Hotel szolgáltatások
A stúdióban minden volt. Naponta takarítottak és kétnaponta cseréltek törölközőt és ágyneműt.

Tengerpart
Mindenki megtalálhatta a neki megfelelő strandot - voltak kis köves és nagy homokos strandok is. Mindegyik egyformán tiszta volt.

Összegzés
A Pargában töltött nyaralást minden ismerősömnek ajánlani fogom, akik a tengerhez készülnek.

6,2

Parga - Mimis villa, 2-es számú szoba

2008.09.09. - Jelínek Jiří - Elolvasva: 6392× - Tartózkodás dátuma: 2008.08.27 - 09.06.

Szállás: 3,2 Ellátás: 7,4 Környék: 8,7 Alapár: 1

Bevezetés
9 év alatt 3. alkalommal voltunk ezen a nyaralóhelyen. Voltak bizonyos elvárásaink és számítottunk egyfajta színvonalra a nyaralóhely, szállás, strand, szolgáltatások, stb. tekintetében. Voltak dolgok, melyek csalódást okoztak - lásd fent- de kellemes momentumok is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás színvonalával egyáltalán nem voltunk elégedettek. A villa tökéletes fekvésű, a városközpontban van, de ez volt minden. 2 felnőtt és 1 gyerek részére, pótággyal a szoba kicsi, 3x3 m-es. A pótágyon nem lehetett feküdni - nem is használtuk, a fiunk velünk aludt. A konyha felszerelése sem felelt meg, szinte alig lehetett főzni - az előző két alkalommal, ezen a helyen lévő szállásunkkal össze sem hasonlítható. A fürdőszoba nagyon kicsi és műszaki hibái vannak - néha folyott a WC, a padlóban lévő lefolyórács mozgott, féltünk, hogy a gyerek balesetet szenved. Pozitívumot jelentett viszont a légkondícionálás és az, hogy a stúdióból közvetlenül a kertbe jutottunk. A takarítás és a törölközőcsere rendben volt.

Ellátás
Étkezés nélküli nyaralásunk volt, de jól elérhetők az üzletek, pékségek és a tavernák is.

Hotel szolgáltatások
Miután megegyeztünk az idegenvezetővel, azonnal kaptunk légkondícionálót.

Tengerpart
A strandok sajnos, összehasonlítva az 1998-as és 2003-as évekkel ,egyre zsúfoltabbak, de ennek oka Parga népszerűsége és fejlődése. Béreltünk autót és meglátogattuk a Pargától délre és észara fekvő strandokat - egészen Lefkadáig, ami nagyon kellemes változatosságot jelentett, főleg a Ligia, Vrchaos, Canali és az Egremi strandok kitűnőek.

Összegzés
Ahogy már említettem, a nyaralásról kialakult benyomást elrontotta a Mimis villában lévő szállás, a 2-es számú szoba. Azt hiszem, egy 3 tagú családnak nem felel meg. A pótágy használhatatlan, holott külön fizettünk érte. Maga a nyaralóhely gyönyörű, a szolgáltatások, üzletek, tavernák színvonalasak és nagyszerű itt az étel.

1 2 3

Kedvencek Bejelentkezés Regisztráció Elérhetőségek

Az Ön értékesítője:


H - P 9.00 - 18.00
06 80 100 200

Nincsenek kedvencek