Vélemények a szállodákról
Parga - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 5,5 Hosszú buszos utazás, de mindent feledtet Parga gyönyörű látványa, ahová bármikor visszamennék. Rengeteg a látnivaló. Hazafelé úton a...

 • 6 Szállás
 • 5 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Hosszú buszos utazás, de mindent feledtet Parga gyönyörű látványa, ahová bármikor visszamennék. Rengeteg a látnivaló. Hazafelé úton a busz sofőrünk bealudt és baleseteztünk a szerbeknél, de ezt leszámítva igazán jó volt a nyaralás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
2 hetet töltöttünk a Villa Nikos Dimas Sudios-ban, mindezt utószezonban. Ami azért érdekes, mert addigra bőven kiszellőzhetett volna a studió, de nem. Érkezést követően kinyitottam a szekrényajtót, hogy ki, azaz bepakoljak, de megcsapott a doh szag, így a bőröndből öltöztünk. A konyha ugyanez. A zuhanyzó gombás, penészes volt. Az erkély fóliasátorokra nézett. De ide jóformán csak aludni jártunk, így elviselhető volt.

Ellátás
Önellátók voltunk. Mindennap átsétáltunk, vagy motoroztunk az óvárosba vacsorázni. A bolt kb. 2-3 percre, a Mangó club 4-5 percre volt a szállástól.

A kikötő a hegyen át a legrövidebb gyalogosan. Vacsi előtt 25-30 perc, vacsi után 40-50 perc + felfelé jövünk a végeláthatatlan lépcsőkön. De bármerre visz az út, mindenhol sok a látnivaló, ami festői, így fel sem tűnik az út hossza, csak a meredeksége, mikor elfogy a levegő:)

Hotel szolgáltatások
Minden másnap jöttek kukát üríteni és a két hét alatt 2-szer volt ágynemű csere. Vagyis lepedő csere, mert pléd vagy paplan nem volt. Pedig jó lett volna. Októberben már melegítőben aludtunk a hűvös éjjelek miatt.

Tengerpart
A Valtos beach kb. 10-15 percre volt a stúdiótól. Ez Parga leghosszabb tengerpartja. Aki nem szeret gyalogolni, annak innen indult a vízi taxi az óvárosba, ami 2 euroba került. Nekem a Piso Krioneri beach hangulatosabb volt. A víz aranylóan tiszta, átlátszó, de a part a sok turistától igencsak szemetes volt.

Névtelen, 2014.12.09., Tartózkodás dátuma: 2014.09.22 - 10.06.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Dimas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Dimas, Parga, Görögország Névtelen 2014-12-09 5.5 1 10 Dimas

Összesen: 5,6 Tiszta volt, azonban a fürdőben sem zuhanyfüggöny, sem kilépő, sem felmosó nem volt, ami okozott némi kellemetlenséget. A konyhapult is...

 • 4,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Tiszta volt, azonban a fürdőben sem zuhanyfüggöny, sem kilépő, sem felmosó nem volt, ami okozott némi kellemetlenséget. A konyhapult is lehetett volna picit jobban felszerelt. Továbbá a wifi szakadozott, a szobánkban nem is volt elérhető. Ellátást nem kértünk.

A tengerpart szép volt, de lehetett volna tisztább is. Teljes értékelés megtekintése

Suskó Anikó, 2014.09.08., Tartózkodás dátuma: 2014.08.25 - 09.03.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Rina Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Rina Apartman, Parga, Görögország Suskó Anikó 2014-09-08 5.6 1 10 Rina Apartman

Összesen: 10 Viszonylag, közel van a parthoz és a központhoz a szállás.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Viszonylag, közel van a parthoz és a központhoz a szállás. Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Tiszta víz, sziklás és apró kavicsos rész is van. Kaland vágyóknak és családoknak egyaránt ideális.

Fürcht Dániel, 2014.08.25., Tartózkodás dátuma: 2014.08.11 - 08.20.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Apartmán Zorbas (Parga)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (6) Nem (0)

Apartmán Zorbas (Parga), Parga, Görögország Fürcht Dániel 2014-08-25 10 1 10 Zorbas Apartman

Összesen: 10 Csodálatos egy hetet töltöttünk Pargán, az eddigi nyaralásaink közül a top 3-ban szerepel :) Mindenkinek ajánlom a helyet, teljesen más,...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos egy hetet töltöttünk Pargán, az eddigi nyaralásaink közül a top 3-ban szerepel :)

Mindenkinek ajánlom a helyet, teljesen más, mint az észak-görög területek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálllás első osztályú volt. Nem a megszokott stúdiót kaptuk, ahol a konyhasarok az ágy lábánál kezdődik, hanem egy szép, tágas, két helyiségből álló apartmant. Két főre négy törölközőt kaptunk, 4. napon kicserélték őket, valamint az ágyneműt is áthúzták és kitakarítottak. A szemetet minden nap kivitték. Ez a görög apartmanokban nem megszokott.

2 km-re voltunk a városközponttól, de ezt a "fájdalmunkat" nagyban enyhítette, hogy a tengerpart 1 perc séta volt. Mindenkinek bátran ajánlom a helyet!

Ellátás
Az apartman önellátó volt, ha a fent leírtakra gondoltak (törölközőcsere, takarítás,) a kérdés feltételekor, akkor tökéletesen rendben volt minden, kiváló!

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
A tengerpart megközelíthetősége kiváló, rövid úton elérhető. Az út pont a szabadstrand részhez vezetett, ami nekünk tökéletes volt. A víz kristálytiszta, viszont kissé hideg, mivel pont ott folyik bele a tengerbe egy kis patak, ami erősen hűti a vizet.

Ulrich Arabella, 2014.08.08., Tartózkodás dátuma: 2014.07.29 - 08.05.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Vila Dimitris

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

2 fénykép

Vila Dimitris, Parga, Görögország Ulrich Arabella 2014-08-08 10 1 10 Villa Dimitris

Összesen: 6,8 A nyaralás csodálatos volt csak kevés az egy hét

 • 5 Szállás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A nyaralás csodálatos volt csak kevés az egy hét Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba ugyan tiszta volt, de nagyon kis helyen sok bútor összezsúfolva, alig lehetett elférni, és a terasz ajtó is nehezen nyílt. Ezt kompenzált a a nagy erkély.

Ellátás
ellátás nem volt, magunk oldottuk meg az étkezést

Hotel szolgáltatások
nem volt még Wifi sem, a péknél tudtunk internetezni

Tengerpart
A tengerpart nagyon szép, közel volt a strand, a napágyak és a napernyő bérlése 8 euró volt naponta.

Rajnai Gizella, 2014.08.03., Tartózkodás dátuma: 2014.06.30 - 07.09.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Bakas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

Bakas, Parga, Görögország Rajnai Gizella 2014-08-03 6.8 1 10 Bakas Apartman

Összesen: 9,4 Nagyon jól sikerült a nyaralás,kicsit féltünk az ismeretlen helytől,de minden olyan volt mint a képeken,talán még jobb is.Mindenképpen...

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól sikerült a nyaralás,kicsit féltünk az ismeretlen helytől,de minden olyan volt mint a képeken,talán még jobb is.Mindenképpen visszalátogatunk még ide,mert még van amit nem sikerült megnézni.Sok a látnivaló,nyüzsgős hely,gyönyörű fotókat lehet készíteni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás olyan volt mint a képeken,átlagos apartman mint a többi Görögországban.

Ellátás
Ellátás nélküli volt a szállás

Hotel szolgáltatások
Heti 1x takarították az apartmant,volt ágynemű csere és tiszta törölköző.

Tengerpart
Több tengerpart is található itt a kavicsostól a homokosig.Nekünk a Valtos Beach volt az ami számunkra megfelelő volt,Megtalálható volt itt a vizi sportok széles választéka.

Péterné Horváth Cecília, 2014.07.21., Tartózkodás dátuma: 2014.07.07 - 07.16.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Rina Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (9) Nem (0)

4 fénykép

Rina Apartman, Parga, Görögország Péterné Horváth Cecília 2014-07-21 9.4 1 10 Rina Apartman

Összesen: 7,5 Mindent összevetve megvoltunk elégedve a kirándulással. Pestről indultunk innen kb. 20-22 óra az út, a buszok eléggé fapadosak,de az ár...

 • 8 Szállás
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Mindent összevetve megvoltunk elégedve a kirándulással.

Pestről indultunk innen kb. 20-22 óra az út, a buszok eléggé fapadosak,de az ár érték arányban jók.

Érkezéskor mindenkit elszállítanak a szálláshelyére. A mi idegenvezetőnk elég szétszórt hölgy volt. Nem igazán tudott segíteni és ha volt olyan kérdés amire nem tudott válaszolni akkor ksőbb sem kaptunk választ. Mivel jól tudtunk angolul így nekünk nem kellett rá hagyatkoznunk. Valószínű,h ez volt az első éve,és új volt neki a dolog,amit meg lehet érte,egy ideig,de aztán megunja az ember,h nem kap egyértelmű válaszokat a kérdéseire.

Szóval,a busz és az idegenvezetést kivéve mindennel meg voltunk elégedve! A kirándulás árának megfelelő minőséget kaptunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Pargát, nagyon szép hely! Külön érdemes ellátogatni az olíva olaj múzeumukba,ahol remek képet kap az ember arról,h hogyan is készül,készült az olíva olaj. Több hajó és autóbuszos kirándulást szerveznek innen, mindenki megtalálja a neki legértékesebbet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mi 2013 Augusztusában töltöttünk 10 éjszakát ebben az apartmanban. Külsőre az első benyomásunk az volt,h ez az apartmanház csak pár éve üzemelhet. Főként a kertben lévő csemetefák és a még nem túl szép gyep tükrözte ezt. A apartmant és környékét akkor is fejlesztették mikor ott tartózkodtunk. Látszott,h a tulaj törődik az apartmannal és a kertel, (és persze a vendégekkel)így,szerintem minden évben egyre szebb és rendezettebb lesz a hely.

Az apartmanok egyébként nagyon szépek és tiszták voltak. Felár ellenében lehet használni a klímát,ami forró nyári napokon az emeleti szobákban jól is jön....

Az apartmanhoz közel van egy remek kis bolt ami nagyon hasznos azoknak akik apartmanban töltik a nyaralásukat. Ha este szeretne az ember meginni valamit,a közelben van több bár is,mi a hozzánk legközelebbit választottuk a Mangó klubbot, finom koktélokat és ételeket szolgálnak fel és a kiszolgálás is barátságos! Itt fogyasztás ellenében használható az úszómedence,ami nagyon élvezhető az esti órákban mikor az ember pár finom ital mellett csobbanna!

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

Tengerpart
A legközelebb lévő tengerpart hatalmas,talán ez a legnagyobb a környéken lévők közül. Nagyon szép part, egyetlen hátránya számunkra az apró kavics volt ami borítja majdnem az egész tengerpartot. . Különböző vízi sportokat is ki lehet próbálni a parton,amelyek nagyon szórakoztatóak. A part mentén megtalál mindent az ember amire szüksége lehet,akár megéhezik,megszomjazik vagy elfogyott a napteje.

Ajánlani tudom még a városi strandot, Ez a strand volt számunkra a legmegfelelőbb, itt a partot homok és hatalmas kövek borították. Ez a part kisebb mint a Valtos beach,de számunkra megfelelőbb volt,mert válogathattunk több tucat étterem,taverna és gyors-étkezde közül.

Kohút M., 2013.10.17., Tartózkodás dátuma: 2013.08.04 - 08.16.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Studia Dimas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

Studia Dimas, Parga, Görögország Kohút M. 2013-10-17 7.5 1 10 Dimas stúdiók

Összesen: 9 Az apartman nagyon tiszta, rendezett és szép volt. Kicsit bonyolult útvonalon lehetett eljutni a villáig, ez először zavaró volt, de...

 • 10 Szállás
 • 6 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Az apartman nagyon tiszta, rendezett és szép volt. Kicsit bonyolult útvonalon lehetett eljutni a villáig, ez először zavaró volt, de később megszoktuk.

A vendéglátóink, mind az utazási iroda alkalmazottai és a villa tulajdonosai is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

1 nappal korábban érkeztünk és az utazási iroda kollégája nagyon segítőkészen 1 éjszakára szerzett nekünk szállást, így nem kellett még fáradtan nekünk keresgélnünk.

Nagyon jó éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Maczák Krisztina, 2013.09.26., Tartózkodás dátuma: 2013.08.06 - 08.13.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Vila Dimitris

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Vila Dimitris, Parga, Görögország Maczák Krisztina 2013-09-26 9 1 10 Villa Dimitris

Összesen: 10 Kellemes környezetben odafigyelő tulajdonos.

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kellemes környezetben odafigyelő tulajdonos. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Hangulatos,nem zsúfolt.

Ellátás
Ha valamire szükség volt ,rendeződött.

Hotel szolgáltatások
Tisztaságra odafigyelő,erre igényes személyzet.

Tengerpart
Gyönyörű,hangulatos,tiszta,vadregényes.

Koós István, 2013.09.23., Tartózkodás dátuma: 2013.09.09 - 09.18.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Studia Bakas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

1 fénykép

Studia Bakas, Parga, Görögország Koós István 2013-09-23 10 1 10 Bakas Apartman

Összesen: 9 Nagyon szuper volt minden,pozitívan csalódtam .

 • 9 Szállás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon szuper volt minden,pozitívan csalódtam . Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás valóban közel van a tenger parthoz,és mindenhez közel található. Az apartman gyönyörű volt, tiszta és igényes.A Férjemmel voltunk nászúton és minden az igényünk szerint volt,talán még a mikró hullám sütőt hiányoltuk.

2-3Naponta jártak ágyneműket és törülközőket cserélni, és takarítani. A tulaj nagyon rendes volt,bármi problémánk volt ,segített.

Tengerpart
A tenger part gyönyörű. Homokos partra számítsatok,mely körül éttermek sorakoznak. Innen a városba taxival vagyis hajóval tudtok átmenni vagy 20 perc séta. Egyiket se hagyjátok ki :-)

Mindenképp ajánljuk mindenkinek !

Névtelen, 2013.09.03., Tartózkodás dátuma: 2013.08.14 - 08.27.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Szálloda:Studia Dimas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

Studia Dimas, Parga, Görögország Névtelen 2013-09-03 9 1 10 Studia Dimas

1 2 3 4

Az Ön értékesítője:

Ingyen hívható: H - P 9.00 - 18.00 06 80 100 200