Vélemények a szállodákról
Görögország

Írja meg a véleményét

2014.07.23. - Lantos Ilona - Elolvasva: 23× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.10 - 07.19.

 • Összesen: 10
 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Az utazást közvetítő iroda munkatársa, pontosan , kedvesen ügyesen végezte feladatát /10 pont/ Külön köszönöm kérésem jóindulatú intézését /ajtóhoz közel, egészségügyi ok miatt/ Segítőkész, aranyos volt a telepített idegenvezető Gabi is. /10 pont/ Sajnos a visszautazásnál a buszsofőr viselkedése hagyott " keserű szájízt" Kértük, hogy a klímát kicsit állítsa, mert nagyon fáztunk, kardigán, takaró volt rajtunk, agresszív viselkedése, hangját felemelve közölte, hogy ennél jobban nem tudja, és elzárta., közben " puffogott" Be sem mutatkozott, beugró sofőr volt, az ilyen ember nem erre a feladatra való, hisz munkaadóját "járatja le" Nyelvtudása "0" volt, a határon sem tudta mi a dolga, milyen papírokat kell átadni, míg a másik sofőr pihenését töltötte. A másik sofőr /Robi/ kellemes , barátságos, tapasztalt , segítőkész volt . Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállással nagyon elégedettek vagyunk/voltunk. Gyönyörű panorámában volt részünk. Az apartman gondnoka nagyon készséges volt, segítőkész. Jól éreztük magunkat, jó választás volt!

Tengerpart
A tengerparthoz gyalog lehetett lemenni, kicsit kacskaringós úton. kb. 10-15 perc de ez nem volt zavaró.

Panorama apartments, Korfu, Görögország Lantos Ilona 2014-07-23 10 1 10 Panorama Apartmanház

2014.07.22. - Névtelen - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.07.12 - 07.19.

 • Összesen: 8,8
 • 7,5 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Klasszikus egyszerű görög apartman. Teljes értékelés megtekintése

Virozi, Chalkidiki, Görögország Névtelen 2014-07-22 8.8 1 10 Virozi Apartmanház

2014.07.22. - Kovács György - Elolvasva: 17× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.05 - 07.19.

 • Összesen: 9
 • 8 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Sok görög szigeten jártam,de ilyen csodát sehol nem láttam még.A sziget páratlanul gyönyörű,de csak annak aki kocsit bérel mert csak akkor látja ezt a csodát. 1000 km vezettem 9 nap alatt nincs olyan hely a szigeten amit nem láttam. a tenger ezer színű ilyet talán a déltengereken látni ámulatba ejtő.A partok tiszták nem zsúfoltak homokos kavicsos.A víz meleg pici gyerekek órákat voltak benne.Az emberek kedvesek példát vehetnének egyesek itthon.Nincs zaj diszkó csak remek tavernák még a magyaroknak is megfizethető.Kevés nyaralásom sikerült így mint ez.Köszönöm önnek és az INVIA összes dolgozójának. Remek csapat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba szép tiszta kellemes.Légkondi nem kellett mert mindig fújt a szél nem kellemetlenül így sosem volt meleg. Lassi egy ékszerdoboz szuper jó hely. A főváros gyalog megközelíthető.Ez legalább 10 pont.A szobából a tengert is látni lehetett.Az apartman gyönyörű új a kert nagyon szép és minden közel volt hozzá.

Ellátás
Nem volt

Hotel szolgáltatások
Apartmanban voltunk nem volt szolgáltatás,de 2 naponta tiszta ágyneműt és mindent cseréltek amit kellett.

Tengerpart
A víz minősége kiváló A part egy utcára volt a tengertől,de arrébb is kiváló partszakaszok voltak csodálatos kék színben.

Apartmán Evans, Kefalonia, Görögország Kovács György 2014-07-22 9 1 10 Evans apartmanház

2014.07.22. - Gabriella G. - Elolvasva: 15× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.12 - 07.19.

 • Összesen: 7,2
 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Nyaralásunk összességében nagyon jó volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egy kis faluban van, ami inkább pihenni vágyóknak megfelelő.

Ellátás
Az ellátás egy családi vállalkozás által üzemeltetett kis étkezdében zajlik, a választék nem túl bőséges, de megfelelő és ízletes.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatásokkal nem volt gond, a parton napernyők és nyugágyak ingyen vehetők igénybe Az internet szakadozott, ami kicsit bosszantó volt.

Tengerpart
A szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A medence vize nagyon kellemes, a tengerbe nagyobb lapos köveken lehet bemenni, de nem messze van egy homokos part is ahol lehet fürdőzni.

Ionio Star, Kréta, Görögország Gabriella G. 2014-07-22 7.2 1 10 Hotel Ionio Star

2014.07.22. - Ferdinánd L. - Elolvasva: 23× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.05 - 07.19.

 • Összesen: 7,5
 • 6,5 Szállás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A nyaralásunkat kellemesen, pihentetően tudtuk eltölteni ezen környezetben és helyen, - csak ajánlani tudom azon (nyaralási helyszínen gondolkodó) utazók részére, akik üdülésük alatt szeretik az egyszerűbb, de tiszta környezetet és a mindig kiváló tisztaságú, átlátszó tengerparti vizeket. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az apartmannal összességében elégedettek voltunk, tisztán tartott, egyszerűen berendezett, de kényelmes bútorzattal felszerelve. Némi hiányosságot jelentett a konyhai páraelszívó hiánya és a mini zuhanyfülke szellőzésének korlátozottsága, de a tágas, kényelmes terasz a kerti bútorokkal részben kompenzálta ezen hátrányokat. A tulajdonos mindig készségesen rendelkezésre állt, ha kérés merült fel, - és napi szinten tisztán tartotta az apartmanház folyosóit és külső környezetét.

Ellátás
Saját ellátással voltunk, de ez napi szinten a helyi kis tavernákban gond nélkül és viszonylag olcsón megoldható.

Tengerpart
A tengerparton kényelmesen, minden zsúfoltságtól mentesen lehetett minden nap pihenni, szinte mindig tiszta volt a homokos strandszakasz, - a partvonali hullámzás által kisodort némi növényzetet leszámítva, - ami természetes velejárója a tengerpartoknak. A víz végig nagyon kellemes, 26°C környékén mozgott, de a levegő sem volt melegebb 32°C-nál, ami az állandó szélmozgásból adódóan kifejezetten üdítő volt.

Studia Katerina, Chalkidiki, Görögország Ferdinánd L. 2014-07-22 7.5 1 10 Katerina apartmanház

2014.07.22. - Helga A. - Elolvasva: 13× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.11 - 07.18.

 • Összesen: 3,6
 • 2,5 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 9 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Tökéletesen szervezett út volt, minden rendben történt. A helyi idegenvezetők készségesek, felkészültek. Nagyon jó nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egy kétcsillagos hotel, nem vártunk sokat, de: A szobák nagyon aprók, a tenger alig látszik a balkonról, bár benne van a leírásban, hogy "tengerre néző szobák".

Rengeteg a szúnyog, szúnyogháló nincs. Az ajtók összevissza nyílnak, emiatt a parányi fürdőbe alig lehetett bemenni. (az ajtó befelé nyílt, de a wc-től nem lehetett teljesen kinyitni, így úgy lehetett bemenni a fürdőszobába, hogy az ember mindig bele kellett lépjen a zuhanyzótálcába. Ez milyen??) Az ágy iszonyú kényelmetlen, takaró gyanánt ketten kaptunk egy nagy lepedőt. Egyszer a wc lehúzó is elromlott.

Egyébként a tisztasággal nem volt gond.

Ellátás
Reggeli, nagyon egyhangú, silány minőségű. Gyümölcs soha, még citrom sem a teához, pedig ott van elég.

Vacsora: Nem értem, miért írják, hogy "büfé vacsora", ha egyszer nem az! Kihoznak mindenkinek egy tál ételt, amiről nem tudjuk, micsoda, és nincs is leírva sehol. Egy pincér van, aki nem beszél semmilyen idegen nyelvet. "Salátabár" van, ahol pl babkonzerv az egyik választható a 6-ból, illetve céklasaláta... stb.

Értem hogy 2 csillag, de akkor ezeket előre meg lehet mondani, semmi gond, mert erre készül az ember. Vagy akkor legyen olcsóbb, és ezeket nem kérjük, mert így is mindenki máshová járt reggelizni/vacsorázni.

Hotel szolgáltatások
Az italok nagyon drágák (pl: 1,5 dl almalé: 2 Euro) Ez egy 2 csillagos hotelhez képest drága.

Wifi egy hétre kb 45 Euro volt, és nagyon gyenge fogható jellel a szobákban.

Az egy főből álló "személyzet" beszél ugyan angolul, de udvariatlan és pimasz,

Tengerpart
A part remek. Nagyon közel van, (1 perc) Tiszta, homokos, lassan mélyülő. A szemetet rendszeresen szedik. A parton található kis éttermek, és szolgáltatások nagyon rendben vannak.

Prassino Nissi, Korfu, Görögország Helga A. 2014-07-22 3.6 1 10 Hotel Prassino Nisi** - FP

2014.07.22. - Névtelen - Elolvasva: 11× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.12 - 07.19.

 • Összesen: 7
 • 6,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon kellemes hely. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Maga az épület nagyon szép, bent a fürdőszoba elég leromlott állapotban volt, a konyha felszereltsége minimális. A szállásadók kedvesek, az apartman elhelyezkedése ideális. A tengerparti strand nagyon szűk sávban van.

Tengerpart
Az apartmanból rá is lehet látni és egyből ki is lehet sétálni a partra, ez nagyon jó. Ez a legjobb strand a közelben, ami a szálláshoz tartozik, de más is bejöhet. Nem zsúfolt, homokos, 1db fa ad árnyékot. Napernyő és napágy 2-2 euróért bérelhető/nap. A víz tiszta, átlátszó, halak is vannak benne még a sekély részeken is.

Studia Artemis, Kréta, Görögország Névtelen 2014-07-22 7 1 10 Artemis stúdiók

2014.07.21. - Lajos Skach - Elolvasva: 13× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.08 - 07.15.

 • Összesen: 2,8
 • 4 Szállás
 • 1 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Nei Pori nyugodt, csendes, tiszta üdülőfalú, nagy bevásárlást a főzéshez étkezéshez ne ott tervezzenek, nagy bevásárlóközpontok nincsenek. A helyi tavernák ételei viszont nagyon finomak, frissek, kiadósak, az árak barátságosak, a kiszolgálás szuper. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Villa Niovi: Rengeteg hazugság van az apartman leírásában. Az erkélyről szép kilátás nyílik a tengerre, irják, és mondják is, de ez nem igaz!!!! Egymás szobáiból is megnéztük, többen voltunk magyarok, és többen ezért választottuk ezt a szállást, sajnos potyára. Miénk a 15-ös szoba volt, hangya és szúnyog irtót érdemes beszerezni. Törülköző csak akkor jár a vendégnek, ha nem magyar....24 órás porta szolgálat sincs, de mondjuk ez nem is zavart. a környék félig építési terület, félig lomtár.

Ellátás
Önellátók voltunk

Hotel szolgáltatások
A szállás leírásánál azt hiszem mindent elmondtam.

Tengerpart
A tengerpart könnyen megközelíthető, tiszta, széles homokos,helyenként kavicshordalékos, kellmes nyugágyakkal, napernyőkkel tarkítva. a kiszolgálás változó, van olyan partszakasz ahol kétszer annyit kapunk a pénzünkért mint máshol. Ajánlanám a Jamaica, és a Stand restaurant nyugágyait :-)

Villa Niovi, Nei Pori, Görögország Lajos Skach 2014-07-21 2.8 1 10 Villa Niovi

2014.07.21. - Érsek-Obádovics Robin - Elolvasva: 10× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.10 - 07.17.

 • Összesen: 9,4
 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár/érték arányban kiváló. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Minden rendben volt.

Ellátás
A reggeli mindig ugyanaz, kicsit unalmas, de alapvetően megfelelő.

Hotel szolgáltatások
Minden rendben volt.

Tengerpart
Remek a tengerpart, 5 perc séta a szállodától. Napágyas (fizetős) lehetőség is van, valamint a parton balra indulva szabad homokos partszakaszok is vannak.

Rhodian Roses, Rhodosz, Görögország Érsek-Obádovics Robin 2014-07-21 9.4 1 10 Hotel Rhodian Roses**+ /RE

2014.07.21. - Mézingerné Györgyi - Elolvasva: 18× - Tartózkodás dátuma: 2014.07.10 - 07.17.

 • Összesen: 10
 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon szép környezetben,közel a tengerparthoz. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Csodálatos kilátás a tengerre, minden tiszta, naponta takarítanak, két naponta ágyneműt és törölközőt cserélnek.

Tengerpart
kb. 100 m-re a szállástól, a part tiszta,nem zsúfolt. Minden tökéletes :)

Studio Gliko Oniro, Karpathos, Görögország Mézingerné Györgyi 2014-07-21 10 1 10 Gliko Oniro stúdiók

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 | SZ 9.00 - 13.00 06 80 100 200