Vélemények a szállodákról
Bulgária

Írja meg a véleményét

Összesen: 9 Nagyon jó helyen lévő szálloda, közvetlenül a parton, sétatávolságra Nessebártól. Ár-érték arányban tökéletes, kisgyerekes családoknak...

 • 9 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jó helyen lévő szálloda, közvetlenül a parton, sétatávolságra Nessebártól. Ár-érték arányban tökéletes, kisgyerekes családoknak ajánlom. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kényelmes, tágas szoba, szép kilátással. Sajnos zajos volt a mellettünk lévő lift miatt.

Ellátás
Az ételek mennyiségével nem volt gond, de lehetett volna változatosabb és nemzetközi étel is szerepelhetett volna a kínálatban. Pl. egy héten át ugyanazok a desszertek szerepeltek. A gyümölcslevek botrányosak.

Hotel szolgáltatások
Nagyon kedves és figyelmes a személyzet. Kedves de egyszerű animációs programok. Wellness központja van (nem próbáltuk ki).

Tengerpart
Ez e legnagyobb előnye - közvetlenül a parton helyezkedik el a szálloda, így kényelmesen igénybe lehet venni az all inclusive ellátást és nem kell fizetni a napágyakért (cserébe legkésőbb reggel 7-ig le kell foglalni a szállodánál lévő napágyakat). A strand nagyon rendezett, a tenger szép tiszta volt végig.

Névtelen, 2016.07.25., Tartózkodás dátuma: 2016.07.18 - 07.25.
Régió: Bulgária Bulgária, Neszebar, Hotel:Bilyana Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

strand 1 fénykép

Bilyana Beach, Neszebar, Bulgária Névtelen 2016-07-25 9 1 10 Bilyana Beach

Összesen: 4,2 Összességében szervezetlen, hozzá nem értő szállodai személyzet miatt, felejthető nyaralásunk volt.

 • 4,5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 5 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Összességében szervezetlen, hozzá nem értő szállodai személyzet miatt, felejthető nyaralásunk volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Megérkezés a szállodába cca. 24,00-kor volt. A késői érkezés miatt a bejelentkezés viszonylag hamar megtörtént, mivel előre látó módon előre fénymásolatuk a személyi igazolványainkat.

Az ugyan bosszantó volt, hogy vacsora nem volt, mivel szóvá tettük kaptunk egy-egy üveg meleg vizet és egy-egy croissant.

A szoba kiszellőztetése és némi fertőtlenítő takarítás után elfogadható állapotba került. A klíma berendezés működött, bár később hallottam róla, hogy volt olyan komplett szint, ahol nem működött.

Ellátás
Az étteremben többször előfordult, hogy nem volt tányér, evőeszköz majd mire sikerült megszerezni ezeket az eszközöket, nem volt hely, szabad asztal ahova le lehetett volna ülni. Előfordult olyan eset is, hogy mire találtunk egy szabad asztalt és a foglalást úgy jeleztük, hogy letettünk az asztalra üres tányért, evőeszközt, szalvétát, a szobánk kulcsát, majd elmentünk ételért, mire visszaértünk mások elfoglalták az asztalt, még örülhettem, hogy a szobánk kulcsát visszaszerezhettem.

Hotel szolgáltatások
Az ételek minőségéről nem merek rosszat mondani, mert az ízlések nem egyformák, annyit azért megengedek magamnak, nem az én íz világom volt. Az viszont már bosszantó és nem egyéni ízlés kérdése, hogy többször előfordult, hogy reggelire az előző napi vacsorából megmaradt pékáru lett újra melegítve.

Aki este 10-11 órakor esetleg már csendet szeretne, az ne menjen ide nyaralni, mert az élet ekkor kezdődik. A szobák ablakai jól szigeteltek, és akinek működött a klíma berendezése az becsukhatta az ablakot, így az utca zaja kizárható volt.

Tengerpart
A tengerbe 4 napon keresztül, csak úgy lehetett volna bemenni, ha egy hínár rengetegen, szőnyegen átvergődtünk volna.

H. József, 2016.07.25., Tartózkodás dátuma: 2016.07.15 - 07.24.
Régió: Bulgária Bulgária, Napos part (Sunny Beach), Hotel:Chaika Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Chaika Beach Resort, Napos part (Sunny Beach), Bulgária H. József 2016-07-25 4.2 1 10 Chaika Beach Resort

Összesen: 9,2 Fantasztikus nyaralás,elvárásainkon felülmúlt környezet és kiszolgálás. Kár,hogy soha,sehol,senki nem beszél idegen nyelvet. (...

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Fantasztikus nyaralás,elvárásainkon felülmúlt környezet és kiszolgálás.

Kár,hogy soha,sehol,senki nem beszél idegen nyelvet. ( alkalmazottak).Így nehéz értekezni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás teljesen átlagos, elvárásainknak megfelelő tisztaságú és kényelmű.Csendes,szolíd,kényelmes,

nincs hangoskodás (más külföldiek által) ,tiszta és imádnivaló a felsoroltak miatt.Az ágy kényelmes,jobban aludtam,mint itthon, a fürdőszoba nagyon tágas,ezáltal kényelmes.

Ellátás
Az ellátás tökéletes,aki itt nem találta meg a megfelelőt,az sehol sem fogja.

Bőséges,ízletes étkek,melyek igazán választékosak.

Hotel szolgáltatások
A szálloda egyéb szolgáltatásait- a tenger közelsége miatt -nem vettem igénybe.Az szuper,hogy van bár és szupermarket.

Tengerpart
A tenger vízminősége az szörnyű,egy sóskamártáshoz hasonlítanám,viszont a hőfoka szerintem sokkal jobb,mint az Égei,Adria,vagy Jón tenger,sokkal melegebb, ezáltal élvezhetőbb.

Ferenc Ibolya, 2016.07.23., Tartózkodás dátuma: 2016.07.10 - 07.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Napos part (Sunny Beach), Hotel:Avliga Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Avliga Beach, Napos part (Sunny Beach), Bulgária Ferenc Ibolya 2016-07-23 9.2 1 10 Napospart-Hotel Avliga Beach

Összesen: 4,8 Összességében a nyaralás jól telt, jól éreztük magunkat. A környék szép, a város és a tengerpart is gyönyörű. A bazárosoknál az eladók...

 • 4 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 10 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Összességében a nyaralás jól telt, jól éreztük magunkat. A környék szép, a város és a tengerpart is gyönyörű. A bazárosoknál az eladók kifejezetten normálisak voltak. Vissza mennék a helyre szívesen, de más szállodát választanék. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás a parthoz közel helyezkedik el, ami számunkra előnyös volt. Maga a szálloda az ígértekhez képest "sovány" volt. A szobák kicsik voltak, és a tisztasággal is adódtak problémák (A megérkezés napjára értve, a többi napra nem kértünk takarítást, de így is betolakodtak.) Hatan mentünk, így 3 szobát kértünk, de az elhelyezésnél azt sem vették figyelembe, hogy a kétszemélyes szobában 2 db 1 személyes ágyban, vagy 1 db 2 személyes ágyban helyeznek el minket, ami nálunk nem volt mindegy. Aki kisgyermekkel megy az számítson arra, hogy este 10-ig még hangos zene szólt, és a mikrofonba is folyton beszéltek, tehát korai alvás esélytelen itt. De arra is volt példa, hogy hajnali 4-kor még a medencében ugráltak és attól nem tudott az ember aludni (persze a medence használata 7-20-ig volt engedélyezve, de másokat ez nem zavart.)

Programok voltak a szállodában esténként pl: bingo, zenei kvíz, délután vizilabda mérkőzés, kicsiknek kisszinpadon táncshow, mindenki kedvére beállhatot táncolni. Bár ez a magyar gyerekeknek olyan szinten lehet hátrány, hogy bolgárul beszéltek mindenkivel, illetve néha angol és a német merült fel. És ha már a nyelvnél tartunk, aki nem bolgár illetve ehhez minimálisan hasonlító nyelven (orosz, lengyel..) próbált beszélni az kinézték. Értették az angolt is, de röhögtek az esetleges kiejtési hibákon és már eleve azon, hogy mi nem értjük az ő nyelvüket.

Ellátás
Az ellátás mennyiségre bőséges volt. Minőségre az első napokban 5*-ot adtam volna, de amikor már a hét minden napján ugyanazok az ételek voltak, azt már nagyon untuk. Az ételek sótlanok, és aminek íze is van az mind ugyanolyan ízű. Kaporral ízesítenek mindent. A gyrosuk volt a legtökéletesebb, abban egyik nap sem találtam hibát. Viszont a kiszolgálás pocsék. Kiröhögnek, sokat kellett sorban állni 1-1 palacsintáért, vagy a már említett gyrosért. Engem még az zavart, hogy le sem nyeltem az utolsó falatot egy étkezésnél már vették el előlem a tányért és folyton lesben álltak. A személyzet közül egyedül a palacsintás srác volt normális. A többiek csapnivalóak voltak.

Hotel szolgáltatások
Nem hinném, hogy szolgáltatásnak kéne nevezzem az elsősegély dobozt, de úgy néz ki, hogy ebben a szállodában ez extrának számít. Testvérem sikeresen összetörte magát a nyaralás során és amikor segítséget próbáltunk kérni (nyelvi problémák is adódtak), egy elsősegély dobozzal nem tudtak nekünk szolgálni, hogy lefertőtlenítsük a sebeket és bekötözzük azokat. A biztosító intézkedett, és ezután tudtuk klinikára menni, ami végül jól sikerült, de nem a szállodának köszönhetően.

Tengerpart
A tenger gyönyörű, bár voltak napok amikor alig engedtek a vízbe a nagy hullámok miatt. Ekkor a víz nagyon koszos hínáros is volt. Viszont az utolsó napunk késő délutáni óráiban olyan tiszta volt a víz, hogy medúzákat is láttunk/fogtunk. Amik egyáltalán nem bántanak, vagy csípnek. Hátránya a partnak, hogy kevés hely van azoknak akik nem szeretnének napágyat és ernyőt bérelni. A bérlés 10 leva/ágy 10 leva/ernyő, fél napnál és egy egész napnál is ennyi, amit nem tartok reálisnak, de nem tudtunk alkudni.

A parton sportlehetőségek vannak, amiből mi ki is próbáltunk egyet, de nem nyerte el a tetszésünk. Az egész lényege az volt, hogy egy motorcsónak után kötöttek minket, egy nagy matraccal, és kivittek a nyílt vízre. Hát kívülről jól nézett ki, de annyira dobált minket, hogy kis híján kiestünk a matracról. Persze amikor kiabáltuk, hogy "stop", hátha veszi az adást a vezető, csak röhögött rajtunk. Ennyit érnek kint a magyarok, mindenki készüljön fel.

Névtelen, 2016.07.23., Tartózkodás dátuma: 2016.07.11 - 07.18.
Régió: Bulgária Bulgária, Napos part (Sunny Beach), Hotel:Zefir Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Zefir Beach, Napos part (Sunny Beach), Bulgária Névtelen 2016-07-23 4.8 1 10 Zefir Beach

Összesen: 8,4 Nagyon jól döntöttünk, amikor ezt az utat választottuk. Minden megfelelt a várakozásainknak. 1 hétig nyaraltunk a Napos parton....

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon jól döntöttünk, amikor ezt az utat választottuk. Minden megfelelt a várakozásainknak. 1 hétig nyaraltunk a Napos parton. Kirándultunk Neszebárba és Szveti Vlas-ba. Esténként nagyokat sétáltunk a "Promenád"-on. Zajlott az élet, nagy volt a nyüzsgés éjfélig. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba kellemes volt, a berendezés hangulatos. Kellett volna vinni konnektor elosztót, akkor egyszerre lehetett volna használni a telefontöltőt és az olvasólámpát.

Ellátás
Félpanziós ellátást választottunk, mert napközben kirándulásokat terveztünk a szomszéd városokba. A reggeli és vacsora svédasztalos rendszerben történt. Nem lehetett rá panasz!

Reggeli: rántotta-tükörtojás-kemény tojás, virsli, felvágottak, sajtok, saláták, palacsinta, méz, lekvár műzli tea-kávé-gyümölcslevek, zsemlék kenyérfélék, édes sütik stb.

Ebéd: 2 féle leves, többféle főétel (csirke-sertés-marha-hal), köretek, saláták, sütemények és gyümölcsök az étkezés kezdetétől szinte az utolsó percekig. Kicsit sorba kellett állni a húsoknál, de csak max. 5 percet.

Egy vacsorát a La Gondola Étteremben pincér felszolgálással lehetett igényelni.

Hotel szolgáltatások
A wifi csak a lobbiban működött és időnként szakadozott, de a kapcsolattartásra alkalmas volt. A fizetős internetet nem vettük igénybe.

A fürdőszobában szállodai tusfürdő-szappan-sampon-zuhanysapka volt és személyenként 1 törölköző-1 fürdőlepedő. Nem cserélték sem ezeket, sem az ágyneműt.

Tengerpart
A part homokos, a víz kellemes, eléggé hullámzik. Csak a papucsunkat hagytuk a parton, amíg a vízben voltunk. Értéket sosem hagytunk őrizetlenül. Lehetett volna napágyat/ernyőt bérelni, de a szállodának vannak szép medencéi és körülötte nyugágyak, inkább ott napoztunk.

Névtelen, 2016.07.23., Tartózkodás dátuma: 2016.07.10 - 07.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Napos part (Sunny Beach), Hotel:Victoria Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Szoba 1 fénykép

Victoria Palace, Napos part (Sunny Beach), Bulgária Névtelen 2016-07-23 8.4 1 10 Victoria Palace

Összesen: 9 Összességében ez a hely minden szempontból ideális volt. A repülőtér nagyon közel volt, így a gyerekekkel nem kellett sokat buszozni ( 1...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Összességében ez a hely minden szempontból ideális volt. A repülőtér nagyon közel volt, így a gyerekekkel nem kellett sokat buszozni ( 1 és 4 éves gyerekek. ) Nem volt semmiben csúszás, minden nagyon pontosan és flottul ment. A szálloda hatalmas és szép, nem mellékes, hogy tiszta. Az ételek finomak voltak, a szolgáltatások sokszínűek. Amire felhívnám minden gyerekes család figyelmét, az az, hogy vigyenek magukkal megfelelő mennyiségű gyógyszert, főleg lázcsillapítót, valamint a hasmenés-hányás kezelésére szolgáló készítményeket. Mi sajnos kikaptunk valami nagyon csúnya vírust, ezekre azt mondják, hogy benne van mindenben. Igazából soha nem tudjuk már meg, de én egy éjszakát töltöttem a kórházban, infúzióra kötve. 6 óra intenzív hányás és hasmenés után sajnos kiszáradtam, így bevittek. Másnap a gyerekek jöttek sorban, a nagyobbik hasonló,de nem olyan erős hasmenés-hányós tünetekkel került kórházba, infúziót kapott, a kicsi pedig egy vírusos torokgyulladást, magas lázzal. A kórház nagyon jól felszerelt volt, nagyon kedves orvosokkal, nagyon jó ellátással. A szálloda, valamint a biztosító partneri kapcsolatban állt a kórházzal, így nagyon flottul ment minden. Az infúzió kint már rutinszerű megoldás ezekre a problémákra, tényleg csodát tud művelni egy nap alatt is. Így mindenkinek ajánlanám, hogy kössön biztosítást, mert megéri. Külön szeretném kiemelni és megköszönni az idegenvezetőnk hozzáállását és munkáját. Nagyon nagy segítség volt, hogy a bajban azonnal elérhető volt, bármikor a rendelkezésünkre állt, hozott-vitt a gyerekekkel a kórház és a szálloda között, segített mindenben. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás minden szempontból ideális, főleg kisgyerekes családoknak. A szálloda nagyon szép, hatalmas és kényelmes. Ügyelnek a tisztaságra minden tekintetben. A szobák kényelmesek, mi a gyerekek miatt apartmant kaptunk, ami nagyon jól felszerelt volt. ( teljesen felszerelt konyha, nappali, két külön szoba, mosógép, mosogatógép,klíma stb.) Amit meg kell szokni és sajnos még nem megoldott probléma, az a fürdőszobából reggelente feljövő csatorna szag. Mi a 7. emeleten voltunk, de sajnos ott is minden nap éreztük, ami érdekes módon délutánra elmúlt. Egy kis szellőztetéssel meg lehetett oldani ezt a problémát. Ami még érdekes, hogy szinte senki sem mosolyog, vagy lenne kedves a szállodán belül. Inkább olyan érzése van az embernek, hogy mindenki végzi a dolgát és kész. A legkedvesebbek a takarítónők voltak viszont :)

Ellátás
Az ellátással meg voltunk elégedve, változatos és finom ételek voltak. Nagyon sok étterem található a szálloda területén, aki vágyódik a csendesebb, nem olyan nyüzsis étteremhez, az is megtalálja a kedvére valót. De ha unja az all inclusive szolgáltatást, az talál más jellegű éttermeket is ( japán, olasz, stb), ezek viszont fizetős éttermek, de nem vészes árakkal. Változatosság szempontjából szerintem kipróbálható és megfizethető. Pl. egy ebéd, levessel, főétellel, desszerttel, 4 főre, ebből kettő gyerek, kb. 55 leva. ( 8 800,- Ft)

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások érdekesek voltak, nagyon sok gyerekprogrammal, de a felnőttek is találtak kedvükre valót. Ha pedig valaki inkább pihenne, az a tengerparton élvezheti a nyugalmat, ott nem zavartak az animátorok senkit. Minden nap volt valamilyen felnőtt program is, koncert, show műsorok, aerobik, röplabda, stb. Ezek jól ki vannak táblázva, hogy melyik nap mi lesz. A gyerekeknek nagyon sok program van, jól le lehet őket kötni. Mini disco, festés, közös játékok, fotózás, stb.

Tengerpart
A tengerparton ami érdekes volt, hogy a napernyős napozóágyak ( 2 db) ingyenesek voltak, viszont a nádtetős kabin szerű napozó részek, 4 ággyal és szivaccsal már napi 100 leva, (16 000,- Ft ), ami irreálisan sok. A sima napernyős ingyenes ágyakon nincs szivacs, így az egy idő után egy kicsit kényelmetlen. Vannak még 50levás nádtetős napozórészek is, azok is 4 ággyal, de azokon nincs szivacs, azért csak 50 leva, ez nekem egy kicsit érdekes volt, ebből adódóan ezek a részek tök üresen álltak szinte, az ingyenes rész pedig elég zsúfolt volt, de mindig lehetett szabad helyeket találni. Amúgy a tengerpart homokos, a víz nagyon tiszta, de a parton is ügyelnek a tisztaságra, egész nap járkálnak szemét szedő fiúk, akik a cigicsikktől kezdve mindent felszednek.

Szilágyi B., 2016.07.20., Tartózkodás dátuma: 2016.07.10 - 07.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Pomorie, Hotel:Sunset Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Sunset Resort, Pomorie, Bulgária Szilágyi B. 2016-07-20 9 1 10 Sunset Resort nyaralás

Összesen: 10 Nagyon kellemes, barátságos szállodában eltöltött egy hét volt! Minden igényünk ez kielégítette! Azok a negatívumok, amiket az interneten...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon kellemes, barátságos szállodában eltöltött egy hét volt! Minden igényünk ez kielégítette! Azok a negatívumok, amiket az interneten lehet olvasni Bulgáriával kapcsolatban minket elkerültek. Csodálatos időnk volt, a tenger fantasztikus, az étkezések változatosak és bőségesek voltak. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
4-en voltunk (2 felnőtt, 2 gyerek) egy oldalról tengerre néző szobában. A szoba jól felszerelt, kényelmes. Mivel mi a feleségemmel a keményebb ágyat kedveljük, ezért mi aludtunk a pótágyon és a gyerekek a rendes ágyon, nagyon kényelmes volt. A gyerekek külön örültek a fürdőszobában szoló zenének :)

Azt mondták, hogy a Balkán 4* az európai 3*-nak felel meg. Ennél a szállodánál nem igaz. Ez 4*!!!

Ellátás
Az ellátás úgy nézett ki, ( all inclusive ) hogy ha az ember fia, lánya egész nap enni, inni akart, akkor itt aztán tudott!!! Töménytelen mennyiségű étel, ital volt! Az egy hét alatt, egy dolgot nem éreztünk, az éhséget. Mióta hazajöttünk koplalunk, mert kint rengeteget ettünk :)

Hotel szolgáltatások
Spa részleg-nem próbáltuk

Fedett medence, kinti medence (kicsi, nagyobb)

Egy este kivételével minden este animációs programok

A személyzet nagyon barátságos. A szobákat minden nap takarítják, az animátorok segítőkészek, mindenki beszél angolul, németül, oroszul.

A szállodának van parkolója, de fizetős (5€/nap), viszont van egy nem fizetős övezet is a szálloda mellett.

Vannak saját napernyői és nyugágyai, viszont ezeket korán reggel le kell foglalni, hogy biztos legyen. Van fizetős is, az ernyő és az ágy is 10 leva/nap.

Tengerpart
A tengerpart csodálatos! A víz tiszta, medúza mentes volt, amíg mi ott voltunk. Parasailing közben láttam medúzákat, de jóval beljebb a fürdőzőktől. Homokos a part, ill a szálloda előtti rész betonos. A víz kb. 50 méter a szállodától.

István M., 2016.07.20., Tartózkodás dátuma: 2016.07.10 - 07.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Neszebar, Hotel:Bilyana Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Panoráma 1 fénykép

Bilyana Beach, Neszebar, Bulgária István M. 2016-07-20 10 1 10 Hotel Bilyana Beach

Összesen: 7,2 Nagyon jól éreztük magunkat.

 • 7 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szuper helyen volt, fantasztikus kilátással.

Ellátás
Megfelelő volt.

Hotel szolgáltatások
Reggelit kaptunk, a hideg csomag amit a fakultatív programra adtak nevetséges volt. A wi-fi nem mindig volt elérhető.Amúgy elégedettek voltunk mindennel.

Tengerpart
A part nagyon közel volt a panzióhoz. Két helyen lehet strandolni, a napernyős részen rendezett part van. A szabad részen kicsit szemetes nincs úgy gondozva mint a másik rész. A víz kiváló volt, tiszta, szeles időben kicsit hínáros.

Imréné B., 2016.07.20., Tartózkodás dátuma: 2016.06.30 - 07.09.
Régió: Bulgária Bulgária, Neszebar, Hotel:Jannis Paradise

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Jannis Paradise, Neszebar, Bulgária Imréné B. 2016-07-20 7.2 1 10 Neszebár-Panzió Jannis Paradise

Összesen: 7,8 Kellemes hetet töltöttünk itt, vannak kisebb hiányosságok, amiken túl lehet lépni, ha az ember jól akarja magát érezni. Központi helyen...

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Kellemes hetet töltöttünk itt, vannak kisebb hiányosságok, amiken túl lehet lépni, ha az ember jól akarja magát érezni. Központi helyen van, de mégsem a nyüzsgés közepén. Ár-érték arányban jó választás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A hotel nagyon jó helyen van, jók a medencék, szép a környezete, a szobák kényelmesek, tágasak. Az aula gyönyörű.

Ellátás
Az ellátás bőséges volt. Az asztalokon koszos volt a terítő.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások hagytak némi kívánnivalót maguk után. A takarítónő 4 napig felénk, se nézett, nekünk kellet szinte vadászni a wc papírt a takarítóktól, mert a szemetet ugyan kivitte, az utolsó napokban fel is mosott, de ennyi.

Tengerpart
A tengerpartot csak egy sétálóutca választja el a hoteltől, a part elég zsúfolt, de tiszta.

Névtelen, 2016.07.20., Tartózkodás dátuma: 2016.07.10 - 07.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Napos part (Sunny Beach), Hotel:Victoria Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Victoria Palace, Napos part (Sunny Beach), Bulgária Névtelen 2016-07-20 7.8 1 10 Victoria Palace Hotel & Spa

Összesen: 6 Jól éreztük magunkat csak az 5 csillagos szálloda nem érdemel csak 3 mat

 • 4,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat csak az 5 csillagos szálloda nem érdemel csak 3 mat Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Takaritás egyszer volt a hét nap alatt

Németh Gusztáv, 2016.07.20., Tartózkodás dátuma: 2016.07.10 - 07.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Napos part (Sunny Beach), Hotel:Victoria Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Victoria Palace, Napos part (Sunny Beach), Bulgária Németh Gusztáv 2016-07-20 6 1 10 Victoria Palace Hotel & Spa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

Ingyen hívható: Szo-Ke 09-20 | Sze-Pé 09-18 06 80 100 200